1/2 finału: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Re: 1/2 finału: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 19 kwietnia 2010, 21:32

no to ja też się przyłączę do gratulacji :) :) mam jednak nadzieje, że w ewentualnym finale nie macie zamiaru wygrać 4-0 :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 19 kwietnia 2010, 22:24

No bardzo piękne widowisko!!
Fajnie zagrały Sam, Nicky i Agnieszka ta przez niektórych tak niedoceniana... :mrgreen:
Ładnie zbierała Iza, Julia waleczna jak zawsze a i Kasia zagrała ładny meczyk, Sidney odpaliła trójeczkę w ważnym momencie.
To jest drużyna, chociaż Polkowice nieraz dobijały nas trójkami... dobrze, że tylko tym nie da się wygrać meczu :)
Emocje do samego końca 8) Dzięki dziewczyną ze te niesamowite emocje :mrgreen:

A i tak chciałam wspomnieć o "pięknym" pożegnalnym geście, który mianowicie skierowała w naszą stronę Amisha Carter wychodząca z hali razem z Shannon. Pokazywanie "fuck you" w stronę pojazdu kibiców przyjezdnych trochę tak nie przystoi co? Przegrywać też trzeba umieć...

A zapomniała bym dzięki za fajne miejsce na hali i te problemy z wejściem... czy w Polkowicach zmienią w końcu stosunek do kibiców przyjezdych? :x
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 20 kwietnia 2010, 06:28

zancia_a pisze:
A zapomniała bym dzięki za fajne miejsce na hali i te problemy z wejściem... czy w Polkowicach zmienią w końcu stosunek do kibiców przyjezdych? :x

Nie wiem czy byłaś i widziałaś moją sytuację jeszcze przed meczem ( później intonacja waszej piosenki, że to są właśnie Polkowice... ) dotyczyło to przejścia z jednej strony na drugą aby z umówioną osobą ( po drugiej stronie hali ) powiedzieć, że nie mogę tam usiąść ... lol ... Odpowiadając na pytanie, jesteśmy pod tym względem chyba dalej za Somalią (nie obrażając ich)
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”