Cevek - ale posłuchaj o co mi chodzi - nikt nie musi nic zarzucać ŁKS-owi (i nie myślałem tak o Tobie), ale to ja sam miałbym wielką pretensje do własnego klubu gdybu próbował zbagatelizować lub wręcz zatuszować taki wybryk zawodnika.
Przytoczyłeś przykład "Sypka" - i to dobry potencjał na taką wpadkę (oby nie), natomiast sam wymagałbym od własnego klubu zdecydowanego odcięcia się od zawodników z takimi w(y)padkami.
Nie jestem za jakimś wyrzucaniem Nolan - chciałbym tylko by jej klub (bo to nie zwykły pracodawca dla spawacza, to "kuźnia" wzorców, idoli itp.) zdecydowanie ukarał zawodniczkę (w jakiśtam wszystko jedno jaki sposób) upublicznił to, a ona dała wyraźny znak/sygnał dla gnojarstwa wpatrzonego w nią jak w obrazeczek, że zrobiła błąd którego żałuje, przeprasza i więcej nie będzie. A tu czytam jakiś bełkot o 2 lampkach wina przed 6 godzinami - właściwie to właśnie jeszcze bardziej niż sama wpadka napawa odrazą...
Czołowa koszykarka Lotosu Gdynia prowadziła po pijanemu
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
simon pisze:Nie jestem za jakimś wyrzucaniem Nolan - chciałbym tylko by jej klub (bo to nie zwykły pracodawca dla spawacza, to "kuźnia" wzorców, idoli itp.) zdecydowanie ukarał zawodniczkę (w jakiśtam wszystko jedno jaki sposób) upublicznił to, a ona dała wyraźny znak/sygnał dla gnojarstwa wpatrzonego w nią jak w obrazeczek, że zrobiła błąd którego żałuje, przeprasza i więcej nie będzie. A tu czytam jakiś bełkot o 2 lampkach wina przed 6 godzinami - właściwie to właśnie jeszcze bardziej niż sama wpadka napawa odrazą...
A jednak sie zgadzamy. Pozdro.
Cavek
-
qBK
Ameryka Pd.
W Ameryce Południowej za takie przewinienia karzą ostro nawet najsłynniejszych sportowców. Najbardziej znany - brazylijski piłkarz EDMUNDO - przez pewien czas był w... areszcie domowym i codziennie wieczorem musiał wstawiać się na policję. Dosłownie kilka dni temu GUILHERME (31 lat, jeden z najlepszych napastników ligi brazylijskiej, były reprezentant Canarinhos) został skazany na 5 lat i 4 miesiące więzienia za spowodowanie wypadku samochodowego (zginęły dwie osoby). Przed kilkoma laty proces miał jeden z najlepszych kolumbijskich napastników - JAIRO FERNANDO CASTILLO (niestety nie wiem jak się zakończył, ale o piłkarskich wyczynach Castillo ostatnio nie słyszałem).
-
Gość
-
Gość
Anonymous pisze:TEN PRZEPIS DOTYCZY DYSPOZYTOROW ITP ALE TAKZE DOTYCZY OSOBY KTORA BYLA TRZEZWA A MIMO TEGO JECHALA Z OSOBA BEDACA PO SPOZYCIU PROPONUJE ZAGLADNAC DO ORZECZEN NSA I WOWACZAS TWIERDZIC KOGO SIE TO TYCZY
zaciekawiło mnie to, poproszę o sygnaturę akt NSA
chyba sygnature akt sadu najwyzszego bo nsa sie takimi sprawami nie zajmuje oczywisty blad .
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
To moze ja wrzucę.
Sypniewksi w ŁKS-sie?? no to ŁKS ma problem w Wiśle Igorek tez dawał popalić a potem zaczal sie skarżyć ze go Wisła zniszczyła psychicznie
Jesli chodzi o Lotos to moim zdaniem wladze powinny postapić tak:
- wysoka kara pieniężna
- zawieszenie na pewien okres w prawach zawodniczki,
dlaczego uwazam ze zawieszenie a nie wyrzucenie z klubu? dlatego iz na całe szczeście nie było ofiar tego przestępstwa,
W piłkarskiej Wiśle najglośniejszy był przypadek Kuzery ktory rozbił po pijaku Renault Megane Cupe Michała Wróbla na jednej z krakowskich ulic, ale malo tego tak wyladował na poboczu gdzie stał inny młody zawodnik Wisły, na szczęscie nie bylo to smiertelne potrącenie , jednak chłopakowi[ o ile pamietma to był Hubert Skrzekowski] połamał obie nogi tak skomplikowanie ze nie wiadome było czy chlopak kiedykolwiek bedzie mogl grac w piłke. Oczywiście władze Wisły nie zastanawiały się długo i po kilku godiznach Kuzer anie byl juz zawodnikiem Wisły.
Dlatego uwazam ze zwodniczka Lotosu powinna byc przez działaczy tego klubu na pewien czas zawieszona w prawach i odsunieta od zespołu.
Sypniewksi w ŁKS-sie?? no to ŁKS ma problem w Wiśle Igorek tez dawał popalić a potem zaczal sie skarżyć ze go Wisła zniszczyła psychicznie
Jesli chodzi o Lotos to moim zdaniem wladze powinny postapić tak:
- wysoka kara pieniężna
- zawieszenie na pewien okres w prawach zawodniczki,
dlaczego uwazam ze zawieszenie a nie wyrzucenie z klubu? dlatego iz na całe szczeście nie było ofiar tego przestępstwa,
W piłkarskiej Wiśle najglośniejszy był przypadek Kuzery ktory rozbił po pijaku Renault Megane Cupe Michała Wróbla na jednej z krakowskich ulic, ale malo tego tak wyladował na poboczu gdzie stał inny młody zawodnik Wisły, na szczęscie nie bylo to smiertelne potrącenie , jednak chłopakowi[ o ile pamietma to był Hubert Skrzekowski] połamał obie nogi tak skomplikowanie ze nie wiadome było czy chlopak kiedykolwiek bedzie mogl grac w piłke. Oczywiście władze Wisły nie zastanawiały się długo i po kilku godiznach Kuzer anie byl juz zawodnikiem Wisły.
Dlatego uwazam ze zwodniczka Lotosu powinna byc przez działaczy tego klubu na pewien czas zawieszona w prawach i odsunieta od zespołu.

WislaLive.pl
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Marco TS pisze:To moze ja wrzucę.
Sypniewksi w ŁKS-sie?? no to ŁKS ma problem w Wiśle Igorek tez dawał popalić a potem zaczal sie skarżyć ze go Wisła zniszczyła psychicznie![]()
Ale pamiętaj ze Igorek jest stąd, z Łodzi, to nasz człowiek, który chadzał na Galerę. Nie znaczy na 100% ze nas nie zawiedzie ale... co dom to dom

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”