Finał PP Wisła : Lotos 42:50

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 06 marca 2005, 21:00

Wożniewski to cienias a do tego jest złośliwy!!!!!!!!ten kto go broni to palant!!!!!

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 06 marca 2005, 21:02

Don Igłata pisze:Tak - przypomniałem sobie - kiedyś Ci podpadłem - ale masz Chłopie pamięć. :(

:shock: :shock: Don jak zdrowia pragnę. O czym ty mówisz :roll: Przecież już wszystko wyjasniłem. Zresztą przeczytaj post Marca TS w założonym przez ciebie wątku.
Pozdro :wink:

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 06 marca 2005, 21:02

pietroc pisze:Powell to po prostu zwykla prostaczka, za takie cos to nie tylko dykwalifikujacy ale i zawieszenie przez PZKosz sie nalezy. Nie mozna dopuscic zeby zdarzaly sie bojki w koszykowce ... zenskiej. No bez przesady !!! Tak wogole to jestem ciekaw, bo nie pokazali tego w TV, czy byl chociaz faul dyskwalifikujacy, ale chyba tak, bo potem jej nie widzialem nawet na lawce, ale niech mnie oswieci ktos kto byl na meczu.

ps. Don Iglata, jesli tak obrazasz sedziego Wozniewskiego to sam jestes palantem i tyle w tym temacie. Popelnia bledy, jak kazdy, ale takie obrazanie jednego z lepszych polskich sedziow to juz jest przesada.

A mi właśnie Powell się spodobała - jak dostała kopa za nic - to zareagowała prawidłowo. Jakby Ją Pietroc kopnął, a Ona by Mu obiła twarz - to też bym był za. :D

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 06 marca 2005, 21:04

Anonymous pisze:Wożniewski to cienias a do tego jest złośliwy!!!!!!!!ten kto go broni to palant!!!!!

O Gościu - masz u mnie piwo.

Gość

Postautor: Gość » 06 marca 2005, 21:04

Prezes Wisły Ludwik Miętta-Mikołajewicz: "Zachowanie się Powell to był szczyt chamstwa. Powinna za to zostać surowo ukarana".

wypowiedz ze strony onet

Więc czekamy na decyzję PZKosz

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 marca 2005, 21:05

Don Igłata pisze:
A mi właśnie Powell się spodobała - jak dostała kopa za nic - to zareagowała prawidłowo. Jakby Ją Pietroc kopnął, a Ona by Mu obiła twarz - to też bym był za. :D

Ciekawe czy też byś był za, gdyby obiła Kędzior lub inną brzeżankę????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Psz

Postautor: Psz » 06 marca 2005, 21:05

Skerović dostała niesportowy a Powell dyskwalifikujący.

Naprawdę podziwiam ludzi, którzy tu piszą o tym incydencie z wesołością. Identyczny przykład głupoty jaki dzisiaj dała EP.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 06 marca 2005, 21:06

Szymon pisze:
Don Igłata pisze:

albo Ciebie (Dona) :D Trzy do jednego, ze byś walną na glebe i nie wstał szybko po takim ciosie, jaki zaprezentowała Powell

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 06 marca 2005, 21:10

majoneez pisze:
Don Igłata pisze:Co to kurde Majezon - przyblokowałeś mi temat - a tu mało o sędziach, a o Wacku nic. :shock:

Skopiuj swój post tutaj i już.

A co Ty Majezon myślisz? Że to każdy po informatyce jest? Pół roku mnie małolaty uczyły żebym mógł się na forum zaprezentować - a Ty każesz mi jakąś ekwilibrystykę umysłową uprawiać. :cry:

Alexx

Skerovic i sędziowie

Postautor: Alexx » 06 marca 2005, 21:13

W telewizji wyraźnie było widać jak Skerovic kopnęła zawodniczkę z Lotosu. Sędziowie dopuścili wcześniej do brutalnej gry a prym w tym wiodła właśnie Skerovic. Ona nie powinna przetrwać dwóch kwart. A w trzeciej kwarcie ja sam naliczyłem co najmniej 6 jej fauli.
I bardzo dobrze że wreszcie ktoś ją utemperował.
Może następnym razem jak będzie chciała faulować to się zastanowi.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 06 marca 2005, 21:14

Don Igłata w zablokowanym temacie pisze:Oglądałem w telewizorni. Skerowicz zdobywa 2 punkty , wywraca się i leży za koszem. Możliwe, że wcześniej był faul. Leżąca Skerowicz ostro przykopuje stojącej obok Powell - gdzieś w okolicę kostki. Ta od razu ostro wali z piąchy kilkakrotnie w twarz leżącej nadal na plecach Skerowicz. Przynajmniej raz trafia. Obok sędzia i ... nic!!!!
A w zeszłym sezonie w Brzegu największy palant wśród sędziów (chyba), niejaki Wacek Woźniewski wyrzucił z parkietu Agnieszkę Szott za szarpnięcie piłki trzymanej przez inną graczkę z Krakowa. Poszły potem dla Brzegu finanse i jeszcze kara meczu dla Agnieszki Szott.
Mam nadzieje, że Wacek - palant to oglądał w telewizorni i że mu głupio.

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 06 marca 2005, 21:14

Kuba pisze:
Szymon pisze:
Don Igłata pisze:

albo Ciebie (Dona) :D Trzy do jednego, ze byś walną na glebe i nie wstał szybko po takim ciosie, jaki zaprezentowała Powell

Przegrałeś !!! Moje 105 (w porywach) kg. i praktyka ringowo - kielecka pozwoliła by mi się utrzymać.
A Kędzior, ani żadna brzeżanka inna jeszcze z buta nikogo nie potraktowała. :lol:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 06 marca 2005, 21:14

Don Igłata pisze:
majoneez pisze:
Don Igłata pisze:Co to kurde Majezon - przyblokowałeś mi temat - a tu mało o sędziach, a o Wacku nic. :shock:

Skopiuj swój post tutaj i już.

A co Ty Majezon myślisz? Że to każdy po informatyce jest? Pół roku mnie małolaty uczyły żebym mógł się na forum zaprezentować - a Ty każesz mi jakąś ekwilibrystykę umysłową uprawiać. :cry:

i po sprawie ;-)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 06 marca 2005, 21:15

Przestancie rozmywac temat. Zwlaszcza ze mecz finałowy zakonczyl sie skandalem. a to co bylo w TV to malo, mogli pokazac jak wyglada parkiet . :evil:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Re: Skerovic i sędziowie

Postautor: majoneez » 06 marca 2005, 21:15

Alexx pisze:W telewizji wyraźnie było widać jak Skerovic kopnęła zawodniczkę z Lotosu. Sędziowie dopuścili wcześniej do brutalnej gry a prym w tym wiodła właśnie Skerovic. Ona nie powinna przetrwać dwóch kwart. A w trzeciej kwarcie ja sam naliczyłem co najmniej 6 jej fauli.
I bardzo dobrze że wreszcie ktoś ją utemperował.
Może następnym razem jak będzie chciała faulować to się zastanowi.

Tak, idąc tym tropem esklacji temperowania kolejnych fauli Powell powinna zostać chyba zasztyletowna. :roll:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”