8 kolejka-AZS KK Jelenia Góra-Cukierki Odra Brzeg 64:62

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 21 listopada 2006, 14:20

heh dokladnie GURU pamietam ta sytaucje ale wtedy bylo nas dosyc sporo, ooo i jeszcze pamietam te jajka co polecialy w nasza strone, mocni w gebie byli tylko, pozdro dla ciebie i mam nadzieje ze jakis wyjazd w tym sezonie jeszcze zaliczymy razem :lol:

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 21 listopada 2006, 15:36

To prawda poleciały tylko jajka i na nic wiecej nie mieli odwagi :? a co do tego meczu to niestety nie było mnie na nim, a żałuje bardzo :cry: a z tego co słyszałem to ta "twierdza w Jeleniej" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: została nie zdobyta tylko dzieki chamskiej grze niektórych zawodniczek i bardzo stronniczemu sedziowaniu, ale to tylko szczegół, nie ważne ze coponiektóre zawodniczki uciekały sie nawet do takich chamskich zagrań że aż doszło do bardzo nieprzyjemnej kontuzji :!: ale "twierdza" nie zdobyta" aż sie smiech cisinie na usta jak to czytam :lol: :lol: :lol: pozdro dla kibiców Cukiereczków i dla samych Zawodniczek.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 listopada 2006, 16:25

Pozwolę powrócić do sprawy którą wczęsniej poruszył Lisu.

Panowie, jest dział "KIBICE" :!: :!: :!:
Może podzielicie się tam z resztą kibiców w Polsce wrażeniami z tego meczu :?: Może kibice Jeleniej Góry napiszą coś o swoim dopingu, oprawie meczowej :?: Może napiszecie jak oceniacie doping kibiców z Brzegu :?:
Szczerze mówiąc, to dziwie się zwłaszcza kibicom z Brzegu że po zaliczeniu bodajże pierwszego wyjazdu w tym sezonie w zorganizowanej grupie nie chcą zamieścić jakiegoś opisu, zdjęć itp. z tego wypadu :?
Hmm... szczerze mówiąc myślałem że po założeniu tego działu - działu poświęconemu NAM KIBICOM, będziecie w nim jedną z najaktywniejszych grup. Niestety, ze świecą można tam szukać Waszych wpisów :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 21 listopada 2006, 16:35

A ja pytam się nadal GDZIE SĄ MODERATORZY?

Wchodząc do tego działu nie mam ochoty przekopywać się na kilku stroanch przez kłutnie kto komu co powiedział lub co pokazał tylko chciałbym dowiedzieć się czego o samym meczu, grze i postwie poszczególnych zawodniczek.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 21 listopada 2006, 18:03

Stwierdzam (wyjątkowo w zastępstwie) że temat o meczu się wyczerpał. Na dalszą dyskusję na tematy okołomeczowe oczywiście zapraszam tam, gdzie jest jej miejsce - o meczu samym oczywiście piszemy tutaj.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”