CCC Polkowice - Cukierki Odra Brzeg 87:46 (II mecz)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
paluchvip
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: paluchvip » 16 marca 2005, 22:32

Kuba pisze:
brodacz pisze: my wspaeliśmy agate bo wiadomo jak ciezko jest zawodniczce w takiej chwili na wet nie dostała braw za to że wrociła na boisko.

w takim razie chyba byliśmy na dwóch różnych meczach :evil:
już tak nie przesadzajcie z tym najezdzaniem na anszych kibiców. Fakt - dopingowaliście Agatę, gdy leżała na parkiecie, ale nie pie...ol ze nie dostała od nas braw, bo powoli zachciewa mi się żygać, jak sie czyta te wasze posty. :x
To żygaj jak chcesz i niepatrz na te posty cwaniaczku juz mnie wkurzają takie osby które wywołują takie kontrowersje skąd wy sie bierzecie :evil: !!!!
Najważniejsze Jest To By Zawsze Iść Przez Życie z Podniesionym Czołem

Awatar użytkownika
bocianmaster
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: bocianmaster » 16 marca 2005, 23:24

Fajny meczyk, moze troche słaby z naszej strony jednak fajny. Atmosfera (wytworzona jedynie przez Brzeskich PRETORIAN) była bardzo gorąca, ale byłoby o wiele milej gdyby nie te przypały ze strony ochroniarzy i bardzo śmiesznego pana, chyba kolejarz miał ksywę, który w sposób dość niewyrafinowany chciał się z nami porozumieć hehe. Ogólnie zabawna bardzo publiczność, prawie jak żywa :) Ich gorące meksykańskie fale poprostu rzuciły mnie na kolana :lol: to trochę śmieszne, żeby przy wygrywaniu swojej drużyny nie dać się uprosić o wykonaniu jednego bardzo prostego gestu polegającego na podniesieniu swojego szanownego siedzenia tak, aby w połaczeniu z uniesieniami tejże partii ciała przez innych obserwatorów meczu powstał efekt nazywany "falą meksykańską". Naprawdę, to nie jest trune. Czynność ta wbrew pozorom nie wymaga większego wysiłku. A jednak nie mogliśmy skusić szalenie rozbawionej Polkowickiej publiczności do wykonania tego aktu.

Kolejna bardzo zabawną sprawą było wyproszenie w sobotnim meczu naszego kolegi z trybun, gdyż bardzo zagrażał zdrowiu sędziego poprzez pokazaniu mu części ciała,( którą podnosimy robiąc meksykańsą falę- tzw. zadek :) ) i powiedzenie do niego ową częścią ciała paru słów dysaprobaty. Luuudzie, dajcie żyć. hehe Pozdrawiam pana sędziego, który obawial się o swoje bezpieczeństwo ze strony siedzenia mojego kolegi.
Bardzo podobało mi się na wyjeździe, Młody dzięki że mnie namówiłeś hehe "w końcu jesteś czlowiekiem honoru Bociek, chyba nie zrezygnujesz z wyjazdu?" heh nie zrezygnowałem i bardzo się z tego faktu cieszę.

Aha
Gratuluję Hamulcowi i życzę powodzenia na nowej drodze życia że się tak wyrażę hehe Ty wiesz o co chodzi. :D

Pozdrawiam wszystkich fanów BRZESKIEJ ODRY.

i pamiętajcie :

Oto jest dzień, oto jest dzień...
:wink:

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 16 marca 2005, 23:53

Chłopaki, wrzućcie już na luz, to opluwanie kibiców z Polkowic nie ma najmniejszego sensu, przecież niczego się tym nie osiągnie. Teraz trzeba pomóc naszym dziewczynom wygrać kolejne trzy mecze i tym pokazać, że jesteście najlepszymi kibicami w TBL. To co teraz wypisujecie może zniszyć ten wizerunek.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
bocianmaster
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: bocianmaster » 16 marca 2005, 23:58

Nikt tu teraz nikogo nie opluwa, poprostu podałem kilka cennych wskazówek, mogących w pewien sposób umilić pobyt na hali. Wypowiedziałem się chyba nikogo nie obrażając. Teraz rzeczywiście, klub powinien być na pierwszym miejscu a nie wymiana poglądów między kibicami :)

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Mlody

Postautor: Mlody » 16 marca 2005, 23:59

Jest jak jest a piszemy tak bo chlopcy z ccc szukaja wymowek !!!!!!! nie ma co sciemniac !!!!!!! a co do ODRY to fakt pomozemy naszym Laską wygrac bedziemy 6 zawodnikiem na boisku DOBOJUU ODRAAAA
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
paluchvip
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Re: Mlody

Postautor: paluchvip » 17 marca 2005, 00:10

Mlody pisze:Jest jak jest a piszemy tak bo chlopcy z ccc szukaja wymowek !!!!!!! nie ma co sciemniac !!!!!!! a co do ODRY to fakt pomozemy naszym Laską wygrac bedziemy 6 zawodnikiem na boisku DOBOJUU ODRAAAA
Tak Młody dobrze mówisz jestem z tobą i bedziemy nasze dziołchy wspierać aż do końca ale tego końca niebedzie:P bo to jest Odra i jej Pretorianie którzy jej słurzą!!!!!! :)

Awatar użytkownika
paluchvip
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: paluchvip » 17 marca 2005, 00:11

dzięki Boćku za tą Piękną Flage Pretorian jesteś zaje****fajny Pozdro

Awatar użytkownika
bocianmaster
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: bocianmaster » 17 marca 2005, 00:32

Nie ma sprawy Luki :]

Na Jowisza... Pretorianie, NA WROGAAAAAAAAAAA ! heh

ODRA BRZESKA ODRA !

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Re: Maras przegina

Postautor: Mikey » 17 marca 2005, 05:14

paluchvip pisze:Aniestety wczoraj kibic z poznania najeżdźał na naszą drużyne i musiałem go doprowadzić do porządku sporostował to co napisał wczoraj ale to nic niedało bo przed chwilą doszły mnie słuchy że on zaczoł znowu i wyzywał Martyne Koc :evil: próbowałem go doprowadzić do porządku ale nanic cwaniaczek mnie zablokował taki kozak mocny w słowach macie wszyscy jego numer gg 7019333 zrubcie znim co chcecie zaszlachtujcie go!!!!! :twisted: Przegioł i to bardzooo!!!!!
Weź ty się w ten durny łeb puknij, bo na razie nie dosc że oczy bolą od makabrycznej znajomosci podstaw języka to teksty w stylu "zaszlachtujcie go" to mozesz wrzucac swoim ziomkom, to nie rynsztok ani czat Odry Brzeg. Nie zaniżaj tu poziomu, nikogo nie interesują twoje prywatne wojny. Nie jesteś pierwszym i ostatnim kandydatem do bana tutaj wiec albo się uspokój, albo twoja tu kariera dobiegnie szybkiego końca.
Obrazek
Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 17 marca 2005, 08:59

Od kilkudziesięciu lat kibicuje żeńskiej koszykówce.Z kibicami z Brzegu bywało różnie ale to co się ostatnio dzieje napawa grozą.Z ust brzeskich kibiców padają słowa nienawiści,przemawia przez nich szowinizm a to już niedobrze.Przypominają mi się lata 70/80 kiedy wyjazd na mecz do Brzegu wiązał się z wyzwiskami w stosunku do zawodniczek,pluciem i rzucaniem różnymi przedmiotami.Opuszczenie sali po zwycięskim meczu było bardzo niebezpieczne i pod kontrolą milicji.Wydaje mi się,że te czasy wracają.A przecież w ostatnich latach kibiców brzeskich można było stawiać za wzór.O poziomie wypowiedzi i znajomości jezyka polskiego nie ma co wspominać.Myśle,że reforma oświaty w Brzegu nie udała się!!!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 marca 2005, 09:46

Ostrzegam, że temat ten i dalsze wpisy kilku osób znajdują się pod baczną obserwacją "wielkich braci" forumowych ;) Prosiłbym więc jednak o nie dawanie podstaw do dalszej ingerencji w słowo pisane i zachowanie kultury wypowiedzi.

Ps. Mikey - masz rację - wpis już wyleciał, nie dosyć, że łamał chyba wszystkie zasady KKForum (nie na temat, wulgaryzmy i obrażający), to na dodatek nie udało mi się zrozumieć jego sensu... jeśli jakiś miał :D

Ps2. Przypominam, że na KKForum wpisują się osoby odpowiadające jedynie za swoją opinię i postępowanie. Kuba nie jest całymi Polkowicami, ani nawet choćby ochroną sali w tym mieście. Proponowałbym więc nauczyć się nie uogólniać i starać się dyskutować, a nie bić pianę w stylu "my - wy".

Pozdrawiam.
Admin
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 17 marca 2005, 10:44

Anonymous pisze:Od kilkudziesięciu lat kibicuje żeńskiej koszykówce.Z kibicami z Brzegu bywało różnie ale to co się ostatnio dzieje napawa grozą.Z ust brzeskich kibiców padają słowa nienawiści,przemawia przez nich szowinizm a to już niedobrze.Przypominają mi się lata 70/80 kiedy wyjazd na mecz do Brzegu wiązał się z wyzwiskami w stosunku do zawodniczek,pluciem i rzucaniem różnymi przedmiotami.Opuszczenie sali po zwycięskim meczu było bardzo niebezpieczne i pod kontrolą milicji.Wydaje mi się,że te czasy wracają.A przecież w ostatnich latach kibiców brzeskich można było stawiać za wzór.O poziomie wypowiedzi i znajomości jezyka polskiego nie ma co wspominać.Myśle,że reforma oświaty w Brzegu nie udała się!!!!!

Po pierwsze, jak chcesz moralizować i się wymądrzać, to się choć podpisz.
Po drugie, w Brzegu nie było osobnej reformy oświaty, ta reforma była ogólnopolska. Racz łaskawie przyjrzeć się wpisom "na internecie" obojętnie na jakim forum, czy też polemikom obojętnie w jakim temacie, a wtedy zauważysz, że jest to dziwna tendencja o zasięgu ogólnopolskim. Ja tego nie pochwalam, ale nie mam też zamiaru z pozycji zgorzkniałego zgreda strzelać z pyska na małolatów. Idzie nowe - gościu! Złe, czy dobre, ale idzie ... i już.
Po trzecie słyszysz wyzwiska brzeskich kibiców - ale co? Czemu uszy nastawiasz tylko w jedną stronę? Nie słyszysz, że na innych meczach też tak jest. Co było w Krakowie (chodzi o mecz z bójką) z Lotosem?
W Pabianicach z Lotosem też nie było kurtuazji.
A jak chcesz posłuchać naprawdę wyzwisk, to siądź na dziwnie usytuowanej trybunce (?) w Polkowicach za zawodniczkami z Brzegu.
Trzeba było posłuchać jak były lżone przez siedzących za plecami aborygenów. W Brzegu zawodniczki siedzą naprzeciw trybuny i nie są narażone na tego typu ekscesy. Ta trybunka chyba gościu też coś świadczy o szowiniźmie i sportowym podejściu klubu z Polkowic.

A po czwarte i ostatnie to sprawa spikera z Polkowic. Regulamin określa, co wolno spikerowi. Wyczytać zawodniczki, podawać przebieg "gry", podawać komunikaty. Byłem na wielu parkietach i tak było. Natomiast spiker z Polkowic zajmuje się:
1. zagłuszaniem muzyką śpiewów przyjezdnych kibiców
2.biciem chyba ręką w mikrofon, by obudzić zasypiającą "orkiestrę" z Polkowic z ich buszmeńskim c,c,c,ce,ce,ceee,ceeeee - śpi.
3. pobudzaniem siedzącego na trybunach SS (Stado Smutasów). I dwoi się i troi i ooo!!! i u !!! ... i nic. :lol:

Tego nie spostrzegłeś, lub nie chciałeś to masz "kawę na ławę".

brzydki nzl

Postautor: brzydki nzl » 17 marca 2005, 12:15

A jak chcesz posłuchać naprawdę wyzwisk, to siądź na dziwnie usytuowanej trybunce (?) w Polkowicach za zawodniczkami z Brzegu.
Trzeba było posłuchać jak były lżone przez siedzących za plecami aborygenów. W Brzegu zawodniczki siedzą naprzeciw trybuny i nie są narażone na tego typu ekscesy. Ta trybunka chyba gościu też coś świadczy o szowiniźmie i sportowym podejściu klubu z Polkowic.

:lol: :lol: :lol:
przepraszam za projekt hali. ja nie wiem jak jakis koles, tytulujacy sie zapewne mianem architekta, mogl sobie zaprojektrowac trybuny po obu stronach parkietu... przeciez to takie szowinistyczne :!: :lol:
tak sie sklada, ze na obu meczach siedzialem wlasnie na takiej trybunce zaraz obok vipow i wypowiedzialem sie juz na temat pana kolejarza, ze powinien wyleciec (on, a nie jakies wyimaginowane stado). ale to tez nie bylo tak do konca jak napisales. po pierwsze on sie wydzieral podczas trzeciej i czwartej kwarty drugiego meczu (w pierwszej polowie meczu zapewnedoprowadzal sie do takiego stanu w jakims barze) a po drugie nie obrazal zawodniczek tylko was.
a teksty o aborygenach itp moglbys sobie darowac, bo swiadcza o twoim ograniczeniu i uprzedzeniach.

Gość

Postautor: Gość » 17 marca 2005, 12:33

brzydki nzl pisze:

:lol: :lol: :lol:
przepraszam za projekt hali. ja nie wiem jak jakis koles, tytulujacy sie zapewne mianem architekta, mogl sobie zaprojektrowac trybuny po obu stronach parkietu... przeciez to takie szowinistyczne :!: :lol:
tak sie sklada, ze na obu meczach siedzialem wlasnie na takiej trybunce zaraz obok vipow i wypowiedzialem sie juz na temat pana kolejarza, ze powinien wyleciec (on, a nie jakies wyimaginowane stado). ale to tez nie bylo tak do konca jak napisales. po pierwsze on sie wydzieral podczas trzeciej i czwartej kwarty drugiego meczu (w pierwszej polowie meczu zapewnedoprowadzal sie do takiego stanu w jakims barze) a po drugie nie obrazal zawodniczek tylko was.
a teksty o aborygenach itp moglbys sobie darowac, bo swiadcza o twoim ograniczeniu i uprzedzeniach.

To zwykłe kłamstwo!Siedziałam za ławką Brzegu i nikt nie obrażał zawodniczek.Natomiast było słychać co wygaduje bezradny w obliczu słabej postawy swoich zawodniczek/a raczej w obliczu świetnej gry CCC/trener Kubiak.Chyba ostatnie zwycięstwa za bardzo uderzyły mu do głowy i nie umiał przełknąć porażli.

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 17 marca 2005, 14:18

Anonymous pisze:Od kilkudziesięciu lat kibicuje żeńskiej koszykówce.Z kibicami z Brzegu bywało różnie ale to co się ostatnio dzieje napawa grozą.Z ust brzeskich kibiców padają słowa nienawiści,przemawia przez nich szowinizm a to już niedobrze.Przypominają mi się lata 70/80 kiedy wyjazd na mecz do Brzegu wiązał się z wyzwiskami w stosunku do zawodniczek,pluciem i rzucaniem różnymi przedmiotami.Opuszczenie sali po zwycięskim meczu było bardzo niebezpieczne i pod kontrolą milicji.Wydaje mi się,że te czasy wracają.A przecież w ostatnich latach kibiców brzeskich można było stawiać za wzór.O poziomie wypowiedzi i znajomości jezyka polskiego nie ma co wspominać.Myśle,że reforma oświaty w Brzegu nie udała się!!!!!

Oczywiście masz racje!! My jesteśmy tacy sami!! Podobni do tamtych z lat 70/80 jak dwie krople wody!!
Człowieku palnij się w główke:) Byliśmy w tym roku tą samą ekipą w Pabianicach, Ostrowie, Gorzowie i polkowicach!! Zapytaj się kibiców z tych miast czy zrobiliśmy jakąś zadyme?? Czy pobiliśmy kogoś, rzuciliśmy czymś?? Zastanów się dwa razy co piszesz i jakie porównania robisz!! Wiedz dobrze, że przez Brzeg przeszła reforma oświaty i ten "żart" Ci się poprostu nie udał!! A co lepsze najlepiej dać wpis i nie podpisać się:) Tchórzostwo!! Bo jak się pisze p... to się boi pod tym podpisać!! Pozdrawiam Pretorian i znajomych:)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”