skoro sie tak dobrze zachowywaliście nie nie macei sobie nic do zarzucenia to wyjaśnijcei mi dlaczego te 2 osoby zostały wyprowadzone z hali !!!!!!!!
7 kolejka: Orzeł Polkowice - Tęcza Leszno
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
do kibiców z leszna: moe mi powiecie dlaczego 2 osoby zostałe wyprowadzone z hali od was
bo za dobre zachowanie to ochrona i policja nie wyprowadza z hali
skoro sie tak dobrze zachowywaliście nie nie macei sobie nic do zarzucenia to wyjaśnijcei mi dlaczego te 2 osoby zostały wyprowadzone z hali !!!!!!!!
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Młynio pisze:do kibiców z leszna: moe mi powiecie dlaczego 2 osoby zostałe wyprowadzone z hali od wasbo za dobre zachowanie to ochrona i policja nie wyprowadza z hali
![]()
A czy ktos tu kur** pisal ze bylismy grzaczni i idealni??
Zapytaj kumpli z Impelu moze Ci powiedza, pzd
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
Ja nie chciał bym sie długo rozwodzić. Chodzi mi tylko o jedną "przyśpiewkę" ekipy z Leszna, a mianowicie: " jechać z kur****". To już jest dla mnie kompletne dno co tym pokazaliście
Kibicom możecie cisnąć ile wlezie ogólnie mamy to gdzieś co o nas myślicie. Ale poszanujcie chociaż zawodniczki ...
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
Młynio wez sie chlopie juz zamknij... tutaj taki jestes odwazny w swoich wypowiedziach...a jestem ciekaw czy bedziesz taki odwazny i pojedziesz do Leszna?! Bo ja sadze ze raczej nie...
Pare osob probuje juz uspokoic sytuacje ale niektorzy dalej swoje... chlopaki uspokujcie sie!!!
Pare osob probuje juz uspokoic sytuacje ale niektorzy dalej swoje... chlopaki uspokujcie sie!!!
Tylko Ty, w moim sercu ty, jeden jedyny niepokonany Orzeł kochany !!!
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Młynio pisze:a i co my wam zrobiliśmy że juz chyba pod koniec ( chyba bo nie pamiętam w którym momecie to było) w każdym razie mecz jeszcze trwał a wy w naszą strone śpiewaliścei
' BADZCIE TAM CICHO, EJJ K**WY BADZCIE TAM CICHO....."
Badzcie tam cicho?? haha w zyciu nie slyszalem durniejszej przyspiewki !!
Śpiewalismy coscie tak cicho?? Bo w pewnym momencie to taka cisza nastala po serii trójeczek....
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
wlodi9 pisze:Bys czytal temat to bys wiedzial ze wlasnie te slowa byly kierowane do Was :wink; , na pewno w zadem sposob nie chcielismy obrazic zawodniczek czy trenerów (wierzcie albo nie)
No właśnie nie przemawiają do mnie Twoje argumenty bo przyjechaliście dopingować swoją drużynę i wychodzi na to że to właśnie swoje koszykarki mobilizowaliście aby " jechały z kur****"
A jeśli do nas to kto z nami miał jechać ? Ochroniaże czy może służba porządkowa ?
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
Młynio pisze:do kibiców z leszna: moe mi powiecie dlaczego 2 osoby zostałe wyprowadzone z hali od wasbo za dobre zachowanie to ochrona i policja nie wyprowadza z hali
![]()
Zostali wyprowadzeni za naklejanie vlepek na reklamy
Po pierwszej, jestem blondynką, jeśli Leszno przekrzyczało Orła.
Po drugie, zachowanie kibiców Dudy przed meczem było skandaliczne, chyba zapomnieli, że nie są na stadionie żużlowym czy też piłkarskim.
Po trzecie, w klubie kibica Orła ochrona nie interweniowała.
Po czwarte, kibice Orła nie używali środków pirotechnicznych, których używanie jest zabronione.
Po piąte, co kibice Orła mieli zrobić, jeśli wyzywano koszykarki, ich samych, ich miasto?
Po szóste, zapraszam do przeczytania oświadczenia zarządu na oficjalnej stronie klubu.
Po drugie, zachowanie kibiców Dudy przed meczem było skandaliczne, chyba zapomnieli, że nie są na stadionie żużlowym czy też piłkarskim.
Po czwarte, kibice Orła nie używali środków pirotechnicznych, których używanie jest zabronione.
Po piąte, co kibice Orła mieli zrobić, jeśli wyzywano koszykarki, ich samych, ich miasto?
Po szóste, zapraszam do przeczytania oświadczenia zarządu na oficjalnej stronie klubu.
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
devil pisze:Po pierwszej, jestem blondynką, jeśli Leszno przekrzyczało Orła.
A wiec tak juz pisalem ze na pewno Was nie przekrzyczelismy!!! Nie jestesmy kibicami Dudu tylko TĘCZY !!!!! Nie krzyczymy nazwy sponsora w przeciwienstwie do Was
Juz pislaem dwa razy ze nie wyzywalismy koszykarek, moze tak to wygladalo ale nie o to chodzilo!! (na drugi raz przeczytaj caly temat)
I nie bede czytal oswiadczenia, ja go nie podpisywalem i nic o nim wiedzialem wiec nie rozumiem co ma wspolnego z wczorajszym meczem !!
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O