Przemocy i wulgarności mówimy STOP

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Przemocy i wulgarności mówimy STOP

Postautor: Viallos » 09 marca 2005, 09:25

Każdy z nas pisze jakie to bandyckie zachowania itp a sami zachowujemy się niewiele lepiej i w naszych postach jest wiele agresji i przejawów bandytyzmu.
Zatem (napisałem to również w innym poście):

Przestańcie juz na siebie najeżdzać, bo to do niczego dobrego nie prowadzi.

Są różne charaktery i jedni obok takiego aktu bandytyzmu przejdą obojętnie, inni natomiast przez długi okres będą go pamiętać i na samą myśl piana na ustach im się będzie zbierała. Tak już jest i nikt tego nie zmieni. I każdy ma swoje racje - a narzucanie komuś własnego zdania nic tu nie pomoże, moze tylko doprowadzić do jeszcze większych kłótni i sporów.

Tak więc kontynuujmy tematy zgodnie z ich treścią i przestańmy chociaż wyzywać się nawzajem i rościć do siebie pretensje, bo wiadomo że gdyby taka sprawa nie miała miejsca wszyscy żyliby dalej "długo i szczęśliwie" :wink:

Mam nadzieje że każdy kto chciał wyrzucić z siebie troche emocji już to zrobił, z każdego zeszło ciśnienie i kolejne posty będą konstruktywną dyskusją, a nie walką na słowa.

Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio zmieniony 12 marca 2005, 12:23 przez Viallos, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 09 marca 2005, 09:30

Chyba po raz pierwszy podoba mi się Twoja wypowiedź....
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 09 marca 2005, 10:07

Dokładnie jak napisał Viallos - już dość dawno ludzie doszli do wniosku, że odpowiadając na złość ze zdowjoną siłą nie dochodzi się do niczego dobrego. Krytykujemy Powell, a sami zachowujemy się dokładnie tak samo, na zaczepki odpowiadamy przestawieniem szczęki.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 09 marca 2005, 10:15

majoneez pisze:Dokładnie jak napisał Viallos - już dość dawno ludzie doszli do wniosku, że odpowiadając na złość ze zdowjoną siłą nie dochodzi się do niczego dobrego. Krytykujemy Powell, a sami zachowujemy się dokładnie tak samo, na zaczepki odpowiadamy przestawieniem szczęki.

Ja juz to mowilem ja sie rewanzuje Lotosowi i jej kibicom za Brno! za nim kogos zaczna oskarzac i obrzucac epitetami nehc sprawdza fakty bo to moze obrocic sie przeciw nim i niedlugo musielismy czekac.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 09 marca 2005, 16:01

Podpisuje się pod apelem o "wyluzowanie" a jeśli ktoś chce kontynuować dyskusje to koncentrujcie się na problemie a nie na osobach. Nie jest ważne jaki jest jeden czy drugi forumowicz w związku z tym co pisze - tylko właśnie to co pisze - czy zgadzasz się z tym czy wręcz przeciwnie...
Apeluję o powrót pełnego szacunku dla nas samych poprzez nie obrażanie się nawzajem.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 09 marca 2005, 16:05

No w końcu :D

Marco nie zaczynaj znowu bo "krzywdzisz" innych kibiców Lotosu
takich np jak ja więc

WYLUZUJ
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.