Chce mi się wyć !!!
Moderator: Moderatorzy
- Belfer
- Żak
Chce mi się wyć !!!
Jestem spokojnym i opanowanym człowiekiem, ale to co k...a zobaczyłem dzisiaj przerasta moje dobre wychowanie. Ten IDIOTA aleksandrowicz, który jakimś cudem dostał papiery trenerskie powinien iść na badania psychiatryczne - CAŁA HALA WOŁA ABY WZIĄŁ CZAS (4 AKCJE NIE WYSZŁY - POLKOWICE ZDOBYWAJĄ PUNKTY) A TEN DEBIL NIC, ON SOBIE K...A CHODZI I NIC!!!!!!!!!! Po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku iż wiem dlaczego nie wziął czasu - ON K...A NIC NIE MIAŁ IM DO POWIEDZENIA, POPROSTU NIE MA KONCEPCJI PROWADZENIA ZESPOŁU !!!!!!!!! Zamiast grać 1 -1 z wysokimi polkowic (miały już po 4 minutach 3 faule) przecież dziecko nawet wie że tak się powinno grać A ON K...A NIC!!!!!!!!!!!!! Już miałem wychodzić a tu Pantalejewa jak nie walnie koszykarce CCC, aż biedactwo nie mogło dojść do siebie. Reasumująć - wyp.......ić trenera, iwljewą (czy jak tam się nazywa) podziękować zawodniczką po 30 i budować małym kosztem zespół od nowa, nasze juniorki mają AMBICJE a te starsze panie już nie. Jak mówi stare rzymskie powiedzenie - wszystko zburzyć, zaorać i zasiać bułki tartej. A teraz idę się napić, bo nie mogę opanować nerwów. PS: Sorry Panowie, że nie poszedłem z Wami ale rano wróciłem z Wilna i jestem zmęczony a wyjazd był "ciężki". Bóg Nas opuścił, ale może jeszcze wróci?!
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: Chce mi się wyć !!!
Belfer pisze:Jestem spokojnym i opanowanym człowiekiem, ale to co k...a zobaczyłem dzisiaj przerasta moje dobre wychowanie. Ten IDIOTA aleksandrowicz, który jakimś cudem dostał papiery trenerskie powinien iść na badania psychiatryczne - CAŁA HALA WOŁA ABY WZIĄŁ CZAS (4 AKCJE NIE WYSZŁY - POLKOWICE ZDOBYWAJĄ PUNKTY) A TEN DEBIL NIC, ON SOBIE K...A CHODZI I NIC!!!!!!!!!! Po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku iż wiem dlaczego nie wziął czasu - ON K...A NIC NIE MIAŁ IM DO POWIEDZENIA, POPROSTU NIE MA KONCEPCJI PROWADZENIA ZESPOŁU !!!!!!!!! Zamiast grać 1 -1 z wysokimi polkowic (miały już po 4 minutach 3 faule) przecież dziecko nawet wie że tak się powinno grać A ON K...A NIC!!!!!!!!!!!!! Już miałem wychodzić a tu Pantalejewa jak nie walnie koszykarce CCC, aż biedactwo nie mogło dojść do siebie. Reasumująć - wyp.......ić trenera, iwljewą (czy jak tam się nazywa) podziękować zawodniczką po 30 i budować małym kosztem zespół od nowa, nasze juniorki mają AMBICJE a te starsze panie już nie. Jak mówi stare rzymskie powiedzenie - wszystko zburzyć, zaorać i zasiać bułki tartej. A teraz idę się napić, bo nie mogę opanować nerwów. PS: Sorry Panowie, że nie poszedłem z Wami ale rano wróciłem z Wilna i jestem zmęczony a wyjazd był "ciężki". Bóg Nas opuścił, ale może jeszcze wróci?!
Racja k.... , racja. Nic tylko wyć!!!!!!!!!!! Dziewczyny mają rozpisany chyba tylko jeden wariant taktyczny i cały czas go grają. Byle jaka drużyna "kelnerek" po dwóch ,trzech akcjach załapie o co chodzi, a co dopiera taka drużyna jak Polkowice. No i co? No i trener bierze czas rozpisuje im coś na deseczce,po czym one wychodza na parkiet i k.... mać-graja to samo. O co chodzi????????? Szkoda gadać. Po meczu tylko w oczach "szpili" widziałem łzy. Jeszcze Karla sprawiała wrażenie załamanej. Natomiast nasza "gwiazda" Ela T. usmiechała się rozweselona. Niech ona sobie juz idzie za mężem do ŁKS-u. Sciągnąć spowrotem Pałkę. Ona jechała z Trześniewską jak z juniorką. AMEN!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
BasketFan pisze:[
Po meczu tylko w oczach "szpili" widziałem łzy. Jeszcze Karla sprawiała wrażenie załamanej.
A ja nie widziałem
Ale widziałem że smutne były jeszcze: Jarzynka, Krystofova, Toma, Jaroszewicz, Sylwia, Renia i Alicja.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Widziałam szklanki w oczach Szpili, Jarzynki, Gusi; smutek u Karli i Leo. A przy wręczaniu medali polkowiczankom smutne wydawały się wszystkie, nawet Panti przestała się uśmiechać, bo wcześniej to robiła i mam nadzieję, że do córki.
A mnie jest teraz smutno!!!!

A mnie jest teraz smutno!!!!
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
- hellraiser
- Junior
BasketFan pisze:Belfer pisze:Jestem spokojnym i opanowanym człowiekiem, ale to co k...a zobaczyłem dzisiaj przerasta moje dobre wychowanie. Ten IDIOTA aleksandrowicz, który jakimś cudem dostał papiery trenerskie powinien iść na badania psychiatryczne - CAŁA HALA WOŁA ABY WZIĄŁ CZAS (4 AKCJE NIE WYSZŁY - POLKOWICE ZDOBYWAJĄ PUNKTY) A TEN DEBIL NIC, ON SOBIE K...A CHODZI I NIC!!!!!!!!!! Po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku iż wiem dlaczego nie wziął czasu - ON K...A NIC NIE MIAŁ IM DO POWIEDZENIA, POPROSTU NIE MA KONCEPCJI PROWADZENIA ZESPOŁU !!!!!!!!! Zamiast grać 1 -1 z wysokimi polkowic (miały już po 4 minutach 3 faule) przecież dziecko nawet wie że tak się powinno grać A ON K...A NIC!!!!!!!!!!!!! Już miałem wychodzić a tu Pantalejewa jak nie walnie koszykarce CCC, aż biedactwo nie mogło dojść do siebie. Reasumująć - wyp.......ić trenera, iwljewą (czy jak tam się nazywa) podziękować zawodniczką po 30 i budować małym kosztem zespół od nowa, nasze juniorki mają AMBICJE a te starsze panie już nie. Jak mówi stare rzymskie powiedzenie - wszystko zburzyć, zaorać i zasiać bułki tartej. A teraz idę się napić, bo nie mogę opanować nerwów. PS: Sorry Panowie, że nie poszedłem z Wami ale rano wróciłem z Wilna i jestem zmęczony a wyjazd był "ciężki". Bóg Nas opuścił, ale może jeszcze wróci?!
Racja k.... , racja. Nic tylko wyć!!!!!!!!!!! Dziewczyny mają rozpisany chyba tylko jeden wariant taktyczny i cały czas go grają. Byle jaka drużyna "kelnerek" po dwóch ,trzech akcjach załapie o co chodzi, a co dopiera taka drużyna jak Polkowice. No i co? No i trener bierze czas rozpisuje im coś na deseczce,po czym one wychodza na parkiet i k.... mać-graja to samo. O co chodzi????????? Szkoda gadać. Po meczu tylko w oczach "szpili" widziałem łzy. Jeszcze Karla sprawiała wrażenie załamanej. Natomiast nasza "gwiazda" Ela T. usmiechała się rozweselona. Niech ona sobie juz idzie za mężem do ŁKS-u. Sciągnąć spowrotem Pałkę. Ona jechała z Trześniewską jak z juniorką. AMEN!
Przesadzacie jak cholera....
hellraiser pisze:BasketFan pisze:Belfer pisze:Jestem spokojnym i opanowanym człowiekiem, ale to co k...a zobaczyłem dzisiaj przerasta moje dobre wychowanie. Ten IDIOTA aleksandrowicz, który jakimś cudem dostał papiery trenerskie powinien iść na badania psychiatryczne - CAŁA HALA WOŁA ABY WZIĄŁ CZAS (4 AKCJE NIE WYSZŁY - POLKOWICE ZDOBYWAJĄ PUNKTY) A TEN DEBIL NIC, ON SOBIE K...A CHODZI I NIC!!!!!!!!!! Po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku iż wiem dlaczego nie wziął czasu - ON K...A NIC NIE MIAŁ IM DO POWIEDZENIA, POPROSTU NIE MA KONCEPCJI PROWADZENIA ZESPOŁU !!!!!!!!! Zamiast grać 1 -1 z wysokimi polkowic (miały już po 4 minutach 3 faule) przecież dziecko nawet wie że tak się powinno grać A ON K...A NIC!!!!!!!!!!!!! Już miałem wychodzić a tu Pantalejewa jak nie walnie koszykarce CCC, aż biedactwo nie mogło dojść do siebie. Reasumująć - wyp.......ić trenera, iwljewą (czy jak tam się nazywa) podziękować zawodniczką po 30 i budować małym kosztem zespół od nowa, nasze juniorki mają AMBICJE a te starsze panie już nie. Jak mówi stare rzymskie powiedzenie - wszystko zburzyć, zaorać i zasiać bułki tartej. A teraz idę się napić, bo nie mogę opanować nerwów. PS: Sorry Panowie, że nie poszedłem z Wami ale rano wróciłem z Wilna i jestem zmęczony a wyjazd był "ciężki". Bóg Nas opuścił, ale może jeszcze wróci?!
Przesadzacie jak cholera....
A co Ty tak bronisz naszych koszykarek i trenerów. Miała być walka o złoto a skończyło sie bez medalu. Mamy więc prawo być źli i rozczarowani
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!