Postautor: MARIO » 07 kwietnia 2006, 17:09
Olena Proszczenko - 3 potrafi wspaniale dograć piłkę, ale niestety zdarzają się także niewybaczalne i łatwe straty.. raczej niepewna przyszłość bytu w Cukierkach w przyszłym sezonie.
Madzia Rzeźnik - 2 wprawdzie zagrała wspaniale ostatnie dwa spotkania, ale nic po za tym nie pokazała..
Małgorzata Morka - 3 spodziewaliśmy się więcej po tej zawodniczce, aczkolwiek nie dostawała zbyt wielu minut na pokazanie swych umiejętności, wspaniały mecz z Lotosem, jak już Gosi siedzi to trzeba to wykorzystywać na maxa..
Małgorzata Babicka - 4 wspaniały sezon Gosi, grała bardzo równo, pewnie i zrobiła ogromny postęp w porównaniu do poprzedniego sezonu, pokazała jak wiele talentów gra w niższych ligach, trzeba je wyłowić i oszlifować odpowiednio i cierpliwie w ekstraklasie, moje zdanie jest takie, że Gosia należy do grupy zawodniczek zaliczanych jako przyszłość naszej reprezentacji Polski.. specjalnie nie dałem Gosi oceny bardzo dobrej, bo wierzę, że stać ją jeszcze na więcej i drzemią w niej jeszcze większe możliwości.
Joanna Chełczyńska - 5 Pchełka cały sezon równo i pewnie, bardzo silny punkt zespołu, doświadczona zawodniczka, która potrafiła w odpowiednim momencie rzucić i poderwać rzutem zespół do walki, w przekroju całego sezonu była bez wątpienia najlepszą zawodniczką naszego zespołu, według mnie to ona powinna być kapitanem drużyny.. ale to tylko moja mała sugestia, prywatnie Pchełka jest bardzo sympatyczną i miłą osobą..
Agnieszka Pietraszek - 3 ten sezon nie był udany dla Cichej, ogólnie drużyna pod koszami nie brylowała, stać ją na więcej, lecz gdzieś to wszystko się zatrzymało i zawodniczka, która jeszcze parę lat temu była kandydatką do kadry narodowej zatraciła swoje atuty..
Elena Chebotova - 3 gra bardzo krótko w zespole, ale oceniając dotychczasowe mecze stawiam pewną trójkę, z meczu na mecz pokazywała więcej, kto wie jak by to było, gdyby grała u nas od poczatku sezonu..
Agnieszka Makowska - 4 bardzo waleczna zawodniczka, Szopen jest ogromnym talentem, trzeba dobrze ten talent wykorzystać i odpowiednio wprowadzić do drużyny, początek sezonu znakomity, potem powietrze z Agi troszkę uszło i nie potrafiła się odnaleźć w kilku meczach, choć ostatnio bombowe wejście w końcówce meczu z AZS Poznań.. myślę, że niezbędna zawodniczka w przyszłym sezonie, oby była regularna..
Martyna Koc - 2 Martyna to nie ta cud dziewczyna co w poprzednim sezonie.. niestety w tym sezonie obniżyła bardzo loty, nie zmienia to faktu, że to wspaniała zawodniczka, która musi odnaleźć zgubioną gdzieś formę.. w tym sezonie bardzo przeciętnie..
Agata Kasprzak - 3 Agatę trudno oceniać, bo miała przebłyski dobrej gry a także momenty niemocy, bardzo szkoda, że tak zakończyła pechowo sezon, na pewno była brakującym ogniwem w zespole, solidna zawodniczka lecz bardzo podatna na kontuzje, które uniemożliwiają prawidłowy rozwój sportowy.. dużo zdrówka Aga!
Justyna Daniel - 4 Jupa brnie do przodu, choć ten i przyszły sezon powinny już być przełomowymi, wciąż mało minut na parkiecie, a te są niezmiernie potrzebne do nabierania doświadczenia, cwaniactwa i ogrania, wierzę, że przyszły sezon będzie już zdecydowanie lepszy, Jupa musi więcej wierzyć we własne siły i umiejętności i jeszcze bardziej i zdecydowanie walczyć o swoje miejsce w składzie..
Ewa Nierzwicka - nieklasyfikowana
Agata Bachryj - nieklasyfikowana
trener Krzysztof Kubiak 4 - trener Kubiak zrobił dobrą robotę, przez wielu nielubiany ale konsekwentnie dążący do postawionego sobie celu, wielkie brawa za deklarację zwycięstwa nad Lotosem i wykonanie tego planu 200%, trzeba przyznać, że udało się trenerowi Kubiakowi poukładać te nasze Cukiereczki w jedną solidną całość tworząc dobry przysmak na weekendowe popołudnia.. ogromnym plusem dla trenera Kubiaka jest fakt, że przez cały sezon udało się żyć w zgodzie z brzeskimi kibicami, ta współpraca układała się jak nigdy..
..you got to lose, to know how to win..