Superpuchar Polski: Wisła Kraków - Lotos Gdynia

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Superpuchar Polski: Wisła Kraków - Lotos Gdynia

Postautor: Lisu » 14 października 2007, 21:21

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 14 października 2007, 22:03

To ja moze na szybkosci cos napisze :) ..reszte dopisza kolejne osobki jak wroca.

Do Leszna docieramy w 25 osob, czesc samochodami, czesc pociagiem. Lotosu oficjalnie 0. Doping jak to doping, pierwsze dwie kwarty jako tako, pozniej zmeczenie dalo o sobie dac, i ten przejebany DJ ktory puszczal praktycznie co 2 sekundy jakas muzyke zeby nas zagluszyc. Mecz konczy sie niestety nasza porazka, co oczywiscie nas jakos nie zalamalo :) -> w trakcie dekoracji cos tam pokrzyczelismy i przypomnielismy Lotosowi kto jest Mistrzem.

Po meczu 2 auta (9 osob) udajemy sie po drodze na meczyk Śląsk - Motor. Niestety w przerwie z powodu zarabistego zimna decydujemy sie na powrot do KRK, jednak wynik mowi sam za siebie - 10:1 dla druzyny Slaska.

Podsumowujac, co poniektorzy w trasie od czwartku (Berlin Zachodni Berlin Zachodni ;) ). W sumie jak na pierwszy meczyk i spotkanie o przyslowiowa "PIETRUSZKE" zaprezentowalismy sie w miare niezle ;)...
Ostatnio zmieniony 15 października 2007, 17:47 przez kwassek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 14 października 2007, 22:19

Wyjazd jak wyjazd liczy się udział :lol:

Cóż szczerze powiedziawszy wybrałem się z 2 powodów , Wisła oraz by spotkać "przyjaciół" badz znajomych z Lotosu. (Wera vel Vera pozdro :wink: ) Niestety zawiodłem się i mowię to z wielkim żalem. Nie tak dawno niemal zawsze i wszędzie ich można było spotkać wie ci tym razem liczyłem ze stała ekipa klubu prawdziwego kibica się wybierze - niestety zonk.

Nie chce nic mówić ale mieli chyba ostatnią okazję aby wiślacy mogli zobaczyć jak oni się radują :wink: :wink: :wink: :wink:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 15 października 2007, 17:29

jako że niedawno wróciłem do domu to też się wpisze, chociaż nie ma o czym pisać :wink:

spodziewaliśmy się dopingowego pojedynku, jednak kibice Lotosu nas zawiedli. Może kiedy następnym razem przyjdzie wam ochota prężyć się na basketmanii o liczbach wyjazdowych Wisły do Gdyni, zastanówcie się gdzie byliście kiedy wasza drużyna walczyła o superpuchar Polski.

nasz doping jak na 25 osób raczej mizerny, powinno być znacznie lepiej.

We Wrocławiu strasznie zimno a Motór śmierdzi 8)

tyle na temat tego słabego pod względem kibicowskim pojedynku :)
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 15 października 2007, 18:03

Wiecej śmiechu niż dopingu - niestety, ale zmeczenie dało znać ...

i co lepsze gdy nie śpiewaliśmy to dzieczynom z Wisły szło lepiej :)

ekipa pociagowo-autobusowo-"lotnicza" melduje sie w Krk koło 2 - niech żyją polskie koleje.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 października 2007, 21:17

A publika w Lesznie bardziej za kim była?? Dało sie to odczuć??
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 15 października 2007, 21:37

Powiem tyle... byla czesc za Wisłą, była część za Lotosem... ogolnie podzieleni. Ale warte zanotowania => 2 osoby miejscowe w szalikach Wisły :) . Poza tym przewijaly sie jakies pojedyncze osobki z Uni Leszno ...

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 19 listopada 2007, 09:29

Marco pisze:Wyjazd jak wyjazd liczy się udział :lol:

Cóż szczerze powiedziawszy wybrałem się z 2 powodów , Wisła oraz by spotkać "przyjaciół" badz znajomych z Lotosu. (Wera vel Vera pozdro :wink: ) Niestety zawiodłem się i mowię to z wielkim żalem. Nie tak dawno niemal zawsze i wszędzie ich można było spotkać wie ci tym razem liczyłem ze stała ekipa klubu prawdziwego kibica się wybierze - niestety zonk.

Marco wybacz, że nie zjawiliśmy się w Lesznie ale.... spora część kibiców Lotosu zabawiała na ME we Włoszech :D

Ale nie bedę ukrywać wszyscy jesteśmy szcześliwi, że nasze dziewczyny zdobyły SUPER PUCHAR :lol:

do zobaczenia już w grudniu :lol:

Awatar użytkownika
akakiusz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: akakiusz » 20 listopada 2007, 18:47

To długo coś w tych Włoszech byliście, skoro dopiero teraz wpisujesz się w tym temacie.
Zawsze wierni, choć pijani, zawsze z Wisłą, Pakos-Fani!!!

michalo
Nowy na forum
Kontaktowanie:

jee

Postautor: michalo » 21 listopada 2007, 23:21

Ponad miesiąc czekał żeby Wam to powiedzieć i pochwalic sie że był we Włoszech:) super wymówka..."bo byliśmy we Włoszech" :)
show me a bit of respect , I'll be your best friend

A.shock
Żak

Re: jee

Postautor: A.shock » 22 listopada 2007, 07:21

michalo pisze:Ponad miesiąc czekał żeby Wam to powiedzieć i pochwalic sie że był we Włoszech:) super wymówka..."bo byliśmy we Włoszech" :)

to nie jest wymówka tylko smutna rzeczywistość brak kasy i urlopów :( uwierz gdyby nie ten wyjazd na pewno ktos by do Leszna zawitał

a czemu tak pozno? bo późno zaczeliśmy tu pisać to po 1.
a po 2 bo chciałam się pochwalić - zaliczyłam 2 Mistrzostwa Europy :lol: (seniorskie bo na mlodzieżówce tez byłam ze dwa razy :wink: )

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 23 listopada 2007, 11:57

Mistrzostwa ważniejsze niż klub ? 8) (napinka100%)
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 23 listopada 2007, 12:24

Liquidor pisze:Mistrzostwa ważniejsze niż klub ? 8) (napinka100%)

mysl sobie co chcesz :P

a powiedz mi tylko jedno gdyby nasza reprezentacja byla na Mistrzostwach to wtedy tak samo zle bys o nas myslal?

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 23 listopada 2007, 12:50

sory... ale jakoś nie wyobrażam sobie możliwości, aby klub grał cokolwiek istotnego w czasie kiedy gra reprezentacja...

jak to mówią "albo rybka..." albo "prawie"trening...

A chciałbym jeszcze zagadnąć o dość interesujący "po 1" - co to, jakiś "zbiorowy dopust Boży"? zakaz był indywidualnie? po co o tym pisać...

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 23 listopada 2007, 12:59

simon pisze:A chciałbym jeszcze zagadnąć o dość interesujący "po 1" - co to, jakiś "zbiorowy dopust Boży"? zakaz był indywidualnie? po co o tym pisać...

a to sie innych spytaj czemu nie pisali
ja zaczelam niedawno i odpowiedzialam....

Wróć do „Kibice”