SSSŻ Skorpiony proponują mecz

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Szetland

SSSŻ Skorpiony proponują mecz

Postautor: Szetland » 11 listopada 2007, 13:31

SSSŻ Skorpiony Poznań proponuje rozegranie meczu piłkarskiego miedzy naszymi kibicami, już rozmawiałem z Łukaszem Zarzecznym i jesteśmy po wstępnym słowie

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 11 listopada 2007, 22:35

Ale mecz na hali czy na otwartym boisku??? Jakie terminy wchodzą w gre?? Byle by się nam z meczami nie pokryły. Wtedy można grać i ekipe sie zbierze!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 12 listopada 2007, 23:00

Ja jestem jak najbardziej za. W moim przypadku w grę wchodzi piątek, sobota i niedziela.

Patrząc jednak z ogólnego punktu widzenia uważam, że weekend jest najkorzystniejszy.

Można też podwyższyć rangę spotkania i zagrać o coś np: o kaste browarów. Będzie wtedy większa motywacja i nikt nie bedzie się obijał :)

Jeśli chodzi o miejsce to patrząc na to co dzieje się za oknami to zdecydowanie sala.

Szetland

Postautor: Szetland » 14 listopada 2007, 18:28

Oczywiscie hala jest obowiązkowa... wydaje mi się że najlepszym terminem był by początek grudnia i któraś z niedziel

a z tą kasta to byśmy musieli pogadac ;P

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 14 listopada 2007, 18:30

2 grudnia odpada bo wtedy są derby Poznania z MUKSEm ale jedna z następnych niedziel wchodziłaby pod rozwage. A po ilu gramy??

Awatar użytkownika
emplay
Nowy na forum

Postautor: emplay » 15 listopada 2007, 00:40

jako zagorzały choc nowy kibic koszykowki a zarazem facet jednej z zawodniczek azs-u moge zaproponowac i zagwarantowac mały sponsoring na ten mecz czyli kaste browarow dla wygranej druzyny . z checia bym tez w tym meczy zagral tazke jelsi bedzie wam brakowalo do skladu to dajcie znac. pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 15 listopada 2007, 13:53

looz:]

ale najpierw trzeba jakis sensowny termin ustalic - plus miejsce oczywiscie.
reloaded :]

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 15 listopada 2007, 15:06

emplay pisze:jako zagorzały choc nowy kibic koszykowki a zarazem facet jednej z zawodniczek azs-u moge zaproponowac i zagwarantowac mały sponsoring na ten mecz czyli kaste browarow dla wygranej druzyny . z checia bym tez w tym meczy zagral tazke jelsi bedzie wam brakowalo do skladu to dajcie znac. pozdrawiam
To podejdz do nas na najblizszym meczu i sie zgadamy odnosnie meczu...Pozdro 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Szetland

Postautor: Szetland » 15 listopada 2007, 19:29

zapraszam do rozmowy na GG "głowy" kibicowskiej AZSu moje GG 5846864 i dogadamy wszystkie szczegóły

Szetland

Postautor: Szetland » 18 listopada 2007, 22:44

Jakoś nie można sie z Wami skontaktowac :/ podałem swoje GG to postarajcie sie odezwać do mnie w celu dogadania terminu meczu

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 19 listopada 2007, 15:20

Jak to cięzko skontaktować, napisałem ci na gg co i jak! A ty ześ nieodpisał mi nic. Pozdro

Szetland

Postautor: Szetland » 19 listopada 2007, 22:46

chyba jakas pomyłka bo niestety nic nie dostałem jak moge prosić odezwij sie jeszcze raz pozdrawiam

Awatar użytkownika
emplay
Nowy na forum

Postautor: emplay » 20 listopada 2007, 00:18

i jak tam ustalono cos o meczu? niestety nie moglem podejsc teraz na meczu do was bo mnie tam poprostu nie bylo. jesi to sie nie uda to poprosze informacje o tym meczy bo musze sie przygotowac z nagrodami . przewiduje tez jakies inne niespodzinaki. pozdro

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 20 listopada 2007, 09:44

Narazie były wstępne rozmowy bez konkretów, apropo widziałem tą waszą vlepe duzego formatu.

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 08 grudnia 2007, 00:44

Narazie były wstępne rozmowy bez konkretów, apropo widziałem tą waszą vlepe duzego formatu.

No i na wstępnych rozmowach się skończyło...szkoda, bo bym sobie pokopał:)

Wróć do „AZS Poznań”