Przed meczem: AZS Poznań - "Włókniarz" PZU Polfa P
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Przed meczem: AZS Poznań - "Włókniarz" PZU Polfa P
Piszcię co sądzicie o tym meczu tutaj a nie jak to było przed tem w innym temacie 
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
np: Krupa,Mrozina oraz Reda Aleliunaite-Jankowska[ta ostatni aprezentuje ostatnio niezla forme]. nie trwiedze ze sa one lepsze od woich odpowiedniczek z Polfy, ale mam nadzieje ze nawiaza rownorzedna walke. tak jak napisalem: to Polfa jest zdecydowanym faworytem. to jest sport, moze akurat bedzie niespodzianka?mam nadzieje ze tak[choc mowia za nadzieja matko glupich.....] wszystko okaze sie w piatek!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ja juz kilka razy podawalem ten przyklad. Koszykówka to nie piłka nozna, gdzie jedna akcja może zdecydowac o wyniku, a jeden bład bramkarza czy obrońcy moze zaprzepaścic trud calego zespołu. Ja oczywiście rozumiem wiarę w własny zespół, ale powiem sczerze ze wiara kończy się tam gdzie różnica między zespołami jest większa niż jedna klasa. I tak np wiezryłem po cichu w ŁKS w meczach które wygral ale w spotkaniu z LOtosem czy Polfą... Dlatego tez sądze że nie ma dla Was podstaw do szukania zwycięstwa włąsnie w meczu z Pabianicami.

Prosze bardzo Mikey:
Krupa jest lepsza od Perllińskiej ( za Krupą przemawia doświadczenie i wola walki do końca)
Mrozina jest lepsza od Lamparskiej ( dlaczego to ja wiem)
Reszta pozostanie milczeniem!
I niegadaj tu o pewniakach bo Wisła też miala wygrać z Dynamo Tbillisi a przegrała! Mniejsza o dyscyplinę ! Kumasz to? W koszu zdarzały się już większe niespodzianki jak choćby porażka na olimpiadzie Dream Teamu z USA z Portoryko

Krupa jest lepsza od Perllińskiej ( za Krupą przemawia doświadczenie i wola walki do końca)
I niegadaj tu o pewniakach bo Wisła też miala wygrać z Dynamo Tbillisi a przegrała! Mniejsza o dyscyplinę ! Kumasz to? W koszu zdarzały się już większe niespodzianki jak choćby porażka na olimpiadzie Dream Teamu z USA z Portoryko
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Krupa jest lepsza od Perllińskiej ( za Krupą przemawia doświadczenie i wola walki do końca )
jest lepsza? - no w/g mnie nie jest - natomiast tego na czerwono nie rozumiem zupełnie - znaczy "Perła" nie ma woli walki tak silnej jak Krupa? - nie zgadzam się, zwłaszcza stawianiu krupy za wzór w tej "dyscyplinie"...
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Mrozina jest lepsza od Lamparskiej ( dlaczego to ja wiem)
Facet nie rozśmieszaj mnie. Co to za porównanie - po pierwsze chyba nie ta pozycja, po drugie chyba nie ta klasa
Na twoje pierwsze porównanie bardzo trafnie odpowiedział Simon. Kto jak kto, ale za Krupą nie przemawia wola walki.
MARAS pisze:Reszta pozostanie milczeniem!
I bardzo słusznie - po co sie więcej ośmieszać.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
hahahahah w czym jest Krupa lepsza? Już ja widziaem Krupę w tym sezonie, jak rękawami oddychała po dwóch kwartach. Alicja nie bez powodu jest w kadrze i wydolnosciowo bije Krupę na głowe, zabiega ją jak zajaca, jest lepszą snajperką, szybszą zawodniczką, a co do woli walki do końca... sugerujesz e inne zawodniczki nie walczą? POz atym Lamparska nie jest zawodniczka pierwszej piątki z tego co zauwazyłem. Mówisz ze reszte pominiesz milczeniem... Wcale sie nie dziwię bo tam AZS nie ma juz zadnych atutów(może poza trójkami Lorek). Redę tez widziałem nie raz i nie powiesz mi ze jest w stanie zatrzymać Elkę, Gabi i Leo. W ostatecznosci spójrz na ławkę trenerskąMARAS pisze:Prosze bardzo Mikey:
I niegadaj tu o pewniakach bo Wisła też miala wygrać z Dynamo Tbillisi a przegrała! Mniejsza o dyscyplinę ! Kumasz to? W koszu zdarzały się już większe niespodzianki jak choćby porażka na olimpiadzie Dream Teamu z USA z Portoryko![]()

MARAS pisze:Prosze bardzo Mikey:
I niegadaj tu o pewniakach bo Wisła też miala wygrać z Dynamo Tbillisi a przegrała! Mniejsza o dyscyplinę ! Kumasz to? W koszu zdarzały się już większe niespodzianki jak choćby porażka na olimpiadzie Dream Teamu z USA z Portoryko![]()
O ile porownanie Krupy do Perlinskiej rozumiem, to wcale nie rozumiem porownania Mroziny do Lamparskiej
Postaram sie wiec przyblizyc poszczegolne sklady:
AZS Poznań - Polfa Pabianice
Krupska-Tyszkiewicz - Głaszcz
Karpińska - Pantelejeva
Ciecierska - Jaroszewicz
Jankovska - Trześniewska
Mrozińska - Toma
Sibora - Perlińska
Pamuła - Korzhenevska
Lorek - Lamparska
Malendowicz - Ivlieva
Jarkowska - Krystofova
Teraz mozesz porownac zawodniczki na pozycjach. Milej zabawy
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Spoko, spoko, w sumie to dobrze że wierzą w swój zespół. Tylko z zestawienia które przedstawił Wojteg to ja wyrażnie widzę że na każdej pozycji nasze zawodniczki są lepsze. No powiedzmy że wyrównanie widziałbym dwie pary: Krupa-Jarzynka i Ciecierska-Jaroszewicz. I to wszystko. Tak sobie czaszkuję że jeśli chodzi o Krupę to ten mecz bedzie dla niej udręką. Będzie musiała się męczyć na początku z Jarzynką, która zostanie w pewnym momencie zamieniona na "świeżą" Alicję (lub odwrotnie- bez znaczenia). I prędzej czy później nie wytrzyma tego.Ktoś wspomniał o ławce trenerskiej. W tym elemencie to już wogóle nie ma czego porównywać. Reasumując. Wszystkie atuty leżą po naszej stronie.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”