Klimat Łódzko - Pabianicki
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Wczworaj na memoriale było nas na hali Włókniarza ok.10 osób z ŁKSu. Bez barw i dopingu, typowo turystyczny wyjazd, większość rozrzucona po całej hali, ja np. stałem przez chwilę obok młynu Włókniarza
No właśnie, na tym meczu kibice Włókniarza mieli młyn i całe spotkanie dopingowali. Grupa dość młoda ale widać że coś zaczyna się dziać. Mogliby trochę urozmaicić repertuar bo niektórych oldschoolowych piosenek to już dawno nie słysząłem - przypomniały mi się stare mecze derbowe 
Ostatnio zmieniony 07 października 2006, 15:51 przez Lisu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Lisu pisze:W czworaj na memoriale było nas na hali Włókniarza ok.10 osób z ŁKSu. Bez barw i dopingu, typowo turystyczny wyjazd, większość rozrzucona po całej hali, ja np. stałem przez chwilę obok młynu WłókniarzaNo właśnie, na tym meczu kibice Włókniarza mieli młyn i całe spotkanie dopingowali. Grupa dość młoda ale widać że coś zaczyna się dziać. Mogliby trochę urozmaicić repertuar bo niektórych oldschoolowych piosenek to już dawno nie słysząłem - przypomniały mi się stare mecze derbowe
Hehe pomyslimy nad nowosciami,spokojnie hehe.I własnie wydawało sie mnie ze widziałem Mikeya...
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Jeśli chodzi o derby na Łks-e o których wspomniał Neofik to był to rok bodaje 88.Do łodzi pojechało ponad 200 kiboli Włókniarza.Było to krótko po zerwaniu zgody , która istniała między obiema ekipami w latach 80-tych.Łks został przegoniony z pod hali.W środku znajdowało się około 30-40 kiboli ełksy, którzy opuścili swój sektor jak i hale i Włókniarz do końca meczu siedział na sektorze kibiców Łks-u...
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
zawsze mecze derbowe miały coś w sobie.... przyciągały mase ludu na hale 
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/