Klimat Łódzko - Pabianicki

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 07 października 2006, 06:46

Wczworaj na memoriale było nas na hali Włókniarza ok.10 osób z ŁKSu. Bez barw i dopingu, typowo turystyczny wyjazd, większość rozrzucona po całej hali, ja np. stałem przez chwilę obok młynu Włókniarza 8) No właśnie, na tym meczu kibice Włókniarza mieli młyn i całe spotkanie dopingowali. Grupa dość młoda ale widać że coś zaczyna się dziać. Mogliby trochę urozmaicić repertuar bo niektórych oldschoolowych piosenek to już dawno nie słysząłem - przypomniały mi się stare mecze derbowe 8)
Ostatnio zmieniony 07 października 2006, 15:51 przez Lisu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 października 2006, 08:13

No i czemu kibice Włokniarza jeżdżą na mecze w godzinach szczytu...? ;) PDK KMWTW
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 07 października 2006, 12:40

Lisu pisze:W czworaj na memoriale było nas na hali Włókniarza ok.10 osób z ŁKSu. Bez barw i dopingu, typowo turystyczny wyjazd, większość rozrzucona po całej hali, ja np. stałem przez chwilę obok młynu Włókniarza 8) No właśnie, na tym meczu kibice Włókniarza mieli młyn i całe spotkanie dopingowali. Grupa dość młoda ale widać że coś zaczyna się dziać. Mogliby trochę urozmaicić repertuar bo niektórych oldschoolowych piosenek to już dawno nie słysząłem - przypomniały mi się stare mecze derbowe 8)

Hehe pomyslimy nad nowosciami,spokojnie hehe.I własnie wydawało sie mnie ze widziałem Mikeya...
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 października 2006, 15:44

Gwynbleidd pisze:Hehe pomyslimy nad nowosciami,spokojnie hehe.I własnie wydawało sie mnie ze widziałem Mikeya...
Bo jestem zawsze tam gdzie mój ŁKS gra!!!! :D
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 09 października 2006, 17:26

Mikey pisze:
Gwynbleidd pisze:Hehe pomyslimy nad nowosciami,spokojnie hehe.I własnie wydawało sie mnie ze widziałem Mikeya...
Bo jestem zawsze tam gdzie mój ŁKS gra!!!! :D
:D :D :D :D I tak powinno byc wszedzie.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

emeryt
Nowy na forum

Postautor: emeryt » 16 października 2006, 09:15

Jeśli chodzi o derby na Łks-e o których wspomniał Neofik to był to rok bodaje 88.Do łodzi pojechało ponad 200 kiboli Włókniarza.Było to krótko po zerwaniu zgody , która istniała między obiema ekipami w latach 80-tych.Łks został przegoniony z pod hali.W środku znajdowało się około 30-40 kiboli ełksy, którzy opuścili swój sektor jak i hale i Włókniarz do końca meczu siedział na sektorze kibiców Łks-u...

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 21 października 2006, 09:41

mecze z łksem śa zawsze fajne, bo zawsze duza liczba jest u nas, ostatnio byly jakies zgrzyty na meczu i dobrze bo łks jest be!

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 21 października 2006, 11:49

zawsze mecze derbowe miały coś w sobie.... przyciągały mase ludu na hale :twisted:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 21 października 2006, 11:54

FANATYK89 pisze:mecze z łksem śa zawsze fajne, bo zawsze duza liczba jest u nas, ostatnio byly jakies zgrzyty na meczu i dobrze bo łks jest be!
Nawet nazwę największego wroga wypada pisać z dużej litery...
Obrazek

Obrazek

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 21 października 2006, 12:41

przepraszam nie chciałem urazić...
No czy najwiekszego wroga to nie wiem. Jestem z 89, takze wychowalem sie na wielkim wtedy Widzewie, Łksu nie lubie bo tak mnie nauczylo osiedle, pozdrawiam

Wróć do „Kibice”