4 kolejka: CCC Polkowice - Polfa Pabianice 72:75

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 21 października 2006, 20:38

Gratulacje dla Włókniarza...

cały czas potwuerdza aspiracje do medalu, co jest przy takiej postawie Gorzowa jak w Jeleniej Górze bardzo prawdopodobne.

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 21 października 2006, 20:47

Agnieszka Pałka : 24 punkty, 13 zbiórek, 5 bloków - eval 32!!! :shock:
Aby tak ostro grać przeciw dawnemu "swojemu" to trzeba ostre uczucia żywić do "działaczy" - którzy to!!! Nie chcieli Jej w klubie :lol: :lol: :lol:
Znawcy!!!! :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 21 października 2006, 20:52

Brawo dziewczyny. Pokazałyście już w meczu z Gdynia, że trzeba sie z Wami liczyć :!: Oby tak dalej. Z tego co mówił mi Szymon po meczu prowadziliśmi juz 19 punktami. Dobrze, że skonczyło sie naszą wygraną :P . czekam na komentarze naszych wyjazdowiczów :lol: .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 21 października 2006, 20:58

Szymon napisz cos o tej Blue :)

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 21 października 2006, 21:07

Brawa dla Włókniarza :!:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 21 października 2006, 22:19

odnosnie Blue - żadna rewelacja, co dobitnie ukazują statystyki! Jej występ przeciwko CCC będzie chyba rekordem pod względem strat! aż 9 w całym spotkaniu! w rzutach 2/10 - tez na kolana nie powala...

Pozdrowienia dla chłopaków z Pabianic, którzy w liczbie 4 stawiło się w Polkowicach.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 22 października 2006, 00:46

WRÓCIŁEM :!: :!: :!:

Mam na swoim koncie już ładnych kilkadziesiąt wyjazdów, nie raz, nie dwa, nie dziesięć Włókniarz wychodził z nich zwycięsko, ale do k... NĘDZY, chyba jeszcze nigdy nie byłem tak szczęśliwy ze zwycięstwa :!: :!: :!:

Mecz rozpoczął się dla nas super, Dziewczyny skoncentrowane i szast-prast i Pałeczka sobie porzucała i przewaga była gotowa :) Na początku drugiej kwarty mała dekoncentracja i Jasnowska ładuje nam trzy trójki i znów są emocje. Do przerwy dojeżdżamy z prowadzeniem, jest dobrze, nasze mają mało fauli, grają nieźle, jednym słowem udajemy sie przed hale na "ćmika" pełni nadzieji. To co działo sie w trzeciej kwarcie przerasta nasze oczekiwania. WALKA, PEŁEN POLOT W GRZE, DOBRA OBRONA I PUNKT ZA PUNKTEM :!: :!: :!: Moment i jest prawie 20 punktów dla nas :!: :!: :!: Super w tym fragmencie Ala Perlińska (chyba dwie trójki) reszta też niczego sobie, w końcu pierwsze punkty Blue. Jednym słowem..... Polkowice na kolanach :!: :!: :!: Jednak w czwartej kwarcie gospodynie zaczynają bronić "na całym", nasze się gubią i przewaga momentalnie topnieje. Według mnie, w tym fragmencie Włókniarkom wyraźnie brakuje sił, np. taka Szpila "oddycha rękawami".
Końcówka zajebiście emocjonujaca..... nas nurtuje tylko pytanie. Dowiozą prowadzenie :?: DOWIOZŁY :!: :!: :!:
Nie pamiętam już kto jak grał w końcówce meczu..... wiem tylko że Szpilka już po czasie ładuje dwa osobiste i ustala wynik meczu na +3 dla nas :!: :!: :!: :!:
ZWYCIĘSTWO :!: :!: :!: :!: :!:

Warto podkreślić, że ta Victoria została KONKRETNIE WYWALCZONA :!: :!: :!: W pierwszej połowie Pałeczka dostała po twarzy..... patrzymy??? Krew się z nosa leje :twisted: Natomiast w samej końcówce meczu w niemalże desperackiej akcji w obronie Ala Perlińska została staranowana.... chwila trwogi z naszej strony, Ala podnosi się z parkietu.... patrzymy..... krew się leje :twisted: :twisted: :twisted:
Reszta zawodniczek również WALCZYŁA przez mecz cały, moge powiedzieć że gyzły parkiet i za to z mojj strony WIELKI SZACUNEK :!: :!: :!:
BRAWO WŁÓKNIARKI :!:

Specjalnie dla Kowalika moja opinia o zawodniczce nowej z USA - Blue. Hmm.... napewno jest bardzo silna i dynamiczna, dziś napewno nie oczarowała nas swoją grą, ale należy pamiętać że ona dopiero w czwartek pojawiła się w Pabianicach :!: Trener Herkt bardzo ją chwalil i twierdził że będą z niej ludzie! Zobaczymy :? Oby nasz trener miał racje :!:

Bodajże ginda coś wspominał, że Polkowice grały tylko dobrze w czwartej kwarcie. Hmm.... jeśli dla Ciebie dobra gra to tylko bronienie na całym to...... Twoja drużyna nigdy nie zagra całego meczu dobrze bo jeszcze nie widziałem ekipy która przez cały mecz wytrzyma taką obronę.
Juz nie będę wspominał o tym że wspomniana obrona na całym była skuteczna tylko dzieki temu że naszym sił brakowało :!: :!: :!:

P.S. Pozdro dla Brzydkiego i Kuby.
Miło było poznać.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 22 października 2006, 01:08

Czy ktos robil zdjęcia na tym meczu?????
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 22 października 2006, 01:58

Pewnie tak :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 22 października 2006, 10:01

Szymon pisze:WRÓCIŁEM :!: :!: :!:

P.S. Pozdro dla Brzydkiego i Kuby.
Miło było poznać.

rowniez pozdrawiam :)

jesli chodzi o mecz - faktycznie mogl sie podobac. obie ekipy stworzyly fantastyczne widowisko, po ktorym Wlokniarki i Wlokniarze wracali do domow z tarcza. gratulacje!

nasze po raz kolejny udowodnily, ze niestraszne im -20. po pogoni za Lotosem, tym razem w bodajze 7 czy 8 min doszly Pabianice :shock: i nerwowka na koniec byla zagwarantowana. niestety ostatecznie braklo niewiele, chocby do dogrywki... szkoda. odbija sobie nastepnym razem :wink:

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 22 października 2006, 10:20

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 22 października 2006, 11:15

Kuba pisze:odnosnie Blue - żadna rewelacja, co dobitnie ukazują statystyki! Jej występ przeciwko CCC będzie chyba rekordem pod względem strat! aż 9 w całym spotkaniu! w rzutach 2/10 - tez na kolana nie powala...

Pozdrowienia dla chłopaków z Pabianic, którzy w liczbie 4 stawiło się w Polkowicach.

No dla Octavi to był pierwszy mecz to sie nie można dziwic ze sie nie mogła zgrać z zespołem i miała tyle strat :?
Pozyjemy zobaczymy czekamy na Polkowice u siebie :wink: :wink: Pozdrawiam :D
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 22 października 2006, 13:07

Szymon pisze:WRÓCIŁEM :!: :!: :!:

Mam na swoim koncie już ładnych kilkadziesiąt wyjazdów, nie raz, nie dwa, nie dziesięć Włókniarz wychodził z nich zwycięsko, ale do k... NĘDZY, chyba jeszcze nigdy nie byłem tak szczęśliwy ze zwycięstwa :!: :!: :!:

Specjalnie dla Kowalika moja opinia o zawodniczce nowej z USA - Blue. Hmm.... napewno jest bardzo silna i dynamiczna, dziś napewno nie oczarowała nas swoją grą, ale należy pamiętać że ona dopiero w czwartek pojawiła się w Pabianicach :!: Trener Herkt bardzo ją chwalil i twierdził że będą z niej ludzie! Zobaczymy :? Oby nasz trener miał racje :!:

Dzięki, dzięki. Ale mialeś mnie budzić i mieliśmy iść na piwko :P . Byłeś taki szczęśliwy, że zapomniałeś :lol: :?: :lol:

Invisible
Nowy na forum

Postautor: Invisible » 22 października 2006, 14:40

gratulacje dla Pabianic za zwycięstwo...

Szczerze mówiąc,po meczu z Wisłą byłem przerażony słabością Polfy...a tu prosze...wygrana z CCC
Tylko Ty !!! W moim sercu Ty !!! Jedna jedyna !!! Niepokonana!!! Wisła Kochana!!!

Awatar użytkownika
Młody 21
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Młody 21 » 22 października 2006, 14:41

Bardzo fajny wyjazd... Jestem dumny z naszych zawodniczek... Kowalik zaluj ze Cie nie bylo... Włókniarki pokazaly swoja wole i chec do gry....

TYLKO WŁÓKNIARZ MRKS

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”