Amatorska Liga Koszykówki Dziewcząt w Częstochowie

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Basket fanka

Amatorska Liga Koszykówki Dziewcząt w Częstochowie

Postautor: Basket fanka » 31 października 2006, 15:16

Polecam stronke o beskecie w Częstochowie. Amatorska Liga Koszykówki Dziewcząt ( ALKD)
www.alkd.ovh.org
. Jedyna taka liga w Polsce podobno!!:D
Ponadto, z tego co słyszałam to w przyszłym sezonie ma się pojawić jakiś zespół w Częstochowie, który zgłosi sie do rozgrywek PZkosz. Dla mnie to zajefajnie, bo wreszcie w tym siatkarskim miescie poza TYTANEM coś z kosza się zacznie poważnego dziać

Master basket

Postautor: Master basket » 13 listopada 2006, 22:39

fajna stronka. Fajnie, że sie cos dzieje w Częstochowie. Siemka ludziska

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 14 listopada 2006, 11:07

Nie to nie jest jedyna taka liga. Łódzka CNBA prowadzi zarówno rozgrywki męskie jak i żeńskie.

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 14 listopada 2006, 17:46

majoneez pisze:Nie to nie jest jedyna taka liga. Łódzka CNBA prowadzi zarówno rozgrywki męskie jak i żeńskie.

tak ???

przez 1,5 roku zobaczylem tam cale 3 dziewczyny :D ... oczywiscie jesli mowimy o zawodniczkach :)

Basket fanka

Postautor: Basket fanka » 14 listopada 2006, 19:02

JE tez słyszałem o różnych ligach damskich amatorskich, ale do tej pory nikt mi tego nie potwierdził, choćby jakąs tabela rozgrywek umieszczona w necie. Tylko własnie jakies takie texty, że grają dziewczyny lige np w ostrowie wlkp. Dlatago uważam, że to naprawdę jedyna liga dla dziewczyn.

Gość

Postautor: Gość » 14 listopada 2006, 19:09

[quote="Basket fanka"]JE tez słyszałem
oczywiście słyszałam :D: Ze mną wszystko ok, nie jestem Miriam :D

Basket fanka

Postautor: Basket fanka » 14 listopada 2006, 19:11

Anonymous pisze:
Basket fanka pisze:JE tez słyszałem
oczywiście słyszałam :D: Ze mną wszystko ok, nie jestem Miriam :D

Bosze jak poprawiłam to się nie podpisałam hehe

młody

Postautor: młody » 15 listopada 2006, 01:03

Na trybunach pewnie też nie było ch za dużo co Pietroc :D Kobiety takie już są, dlatego nie ma dla nich lig amatorskich

basket fanka

Postautor: basket fanka » 17 listopada 2006, 21:41

Po raz kolejny zapraszam do odwiedzin strony koszykarek z Częstochowy www.alkd.ovh.org

Twórca

Postautor: Twórca » 23 listopada 2006, 21:46

Podoba wam się strona??? Co można by w niej zmienić a co załuguje na najwiekszą pochwałę??? Napiszcie!!! Jestem ciekawy waszych opinii.
Pozadawiam wszystkich fanów koszykówki kobiet

Wawa

Postautor: Wawa » 01 grudnia 2006, 08:30

ja jestem osobą, która drugi sezon pisze drobne artykuły o częstochowskiej ALKD na częstochowskim portalu sportowym. Trochę więc w tym siedzę. Jednoznacznie mogę stwierdzić, że owa Liga jest prowadzona niezwykle profesjonalnie,od samego początku do końca. Krótko mowiąc lepszej organizacji na poziomie licealnym i gimnazjalnym nigdzie nie widzałem a widziałem sporo, bo wlasne szkoły reprezentowałem/reprezentuje w zawodach sportowych piłki ręcznej i koszykówki organizowanych przez SZS (koszmar,bałagan, amatorka itp...). Porzadek i przejrzystość jaki panuje w ALKD powoduje, iż przyjemnie jest chociażby przyjść i popatrzeć na mecze dziewcząt. Bardzo żałuje, że takowej ligi w świętym mieście nie ma dla chłopców.
Grzechem by było, gdybym nie podkreślił w swoim poście, że całą świetną funkcjonalność tych rozgrywek zawdzięcza Częstchowa organizatorowi ALKD, któremu zresztą serdecznie gratuluje sukcesu, jakim niewątpliwie jest przyciągnięcie tak dużej ilości dziewczyn i promowanie sportu.

jedi

Amatorka Liga Koszykówki Dziewcząt w Częstochowie

Postautor: jedi » 01 grudnia 2006, 21:32

Niooo więc ... heh ;) ALKD w Czewie jest bardzo fajnie zorganizowana i ogólnie poziom gry jest nawet dośc wysoki ... co tu jeszcze można o lidze napisać, że jest naprawde bardzo fajna ... hehe ;) nio i odwiedzajcie stronke xD www.alkd.ovh.org ;) pozdrówka ;*

air max

Postautor: air max » 17 grudnia 2006, 21:29

coś stronka wymarła? przestałyście grać dziewczyny?

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Re: Amatorka Liga Koszykówki Dziewcząt w Częstochowie

Postautor: paździoch-osanka » 18 grudnia 2006, 00:01

jedi pisze:Niooo więc ... heh ;) ALKD w Czewie jest bardzo fajnie zorganizowana i ogólnie poziom gry jest nawet dośc wysoki ... co tu jeszcze można o lidze napisać, że jest naprawde bardzo fajna ... hehe ;) nio i odwiedzajcie stronke xD www.alkd.ovh.org ;) pozdrówka ;*

Ekhm... zalatuje SPAMEM... Jedi pozwolilam na to aby umieszczony link ALKD zostal wiec prosze texty typu:
Po raz kolejny zapraszam do odwiedzin strony koszykarek z Częstochowy www.alkd.ovh.org

nio i odwiedzajcie stronke xD www.alkd.ovh.org ;)

sa jak najbardziej nie na miejscu... Nie zmuszajcie mnie do usuwania swoich postow... Ostrzegam!! Nie spamujcie...widze ze za bardzo nie znacie sie na regulach KKForum dlatego was ostrzegam, tak sie nie robi!

Pozdrawiam ;)
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Basket fanka

Postautor: Basket fanka » 18 grudnia 2006, 23:41

OK. Ja rozumiem i nie będę. Chciałam tylko, żeby wieści o tym, że gramy w Czewie w kosza rozeszły się a koleżanki z innych zespołów mogły pogadać na tym forum o ...wszystkim. Bardzo lubię nasza stronę i podoba mi się( choc ostatnio zamarła), ale juz rozumiem, że to było zbyt nachalne. Raz jeszcze sorrki.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”