Amatorska Liga Koszykówki Dziewcząt w Częstochowie
Moderator: Moderatorzy
-
Basket fanka
Amatorska Liga Koszykówki Dziewcząt w Częstochowie
Polecam stronke o beskecie w Częstochowie. Amatorska Liga Koszykówki Dziewcząt ( ALKD)
www.alkd.ovh.org
. Jedyna taka liga w Polsce podobno!!:D
Ponadto, z tego co słyszałam to w przyszłym sezonie ma się pojawić jakiś zespół w Częstochowie, który zgłosi sie do rozgrywek PZkosz. Dla mnie to zajefajnie, bo wreszcie w tym siatkarskim miescie poza TYTANEM coś z kosza się zacznie poważnego dziać
www.alkd.ovh.org
. Jedyna taka liga w Polsce podobno!!:D
Ponadto, z tego co słyszałam to w przyszłym sezonie ma się pojawić jakiś zespół w Częstochowie, który zgłosi sie do rozgrywek PZkosz. Dla mnie to zajefajnie, bo wreszcie w tym siatkarskim miescie poza TYTANEM coś z kosza się zacznie poważnego dziać
-
Basket fanka
-
Gość
-
Basket fanka
-
młody
-
basket fanka
Po raz kolejny zapraszam do odwiedzin strony koszykarek z Częstochowy www.alkd.ovh.org
-
Twórca
-
Wawa
ja jestem osobą, która drugi sezon pisze drobne artykuły o częstochowskiej ALKD na częstochowskim portalu sportowym. Trochę więc w tym siedzę. Jednoznacznie mogę stwierdzić, że owa Liga jest prowadzona niezwykle profesjonalnie,od samego początku do końca. Krótko mowiąc lepszej organizacji na poziomie licealnym i gimnazjalnym nigdzie nie widzałem a widziałem sporo, bo wlasne szkoły reprezentowałem/reprezentuje w zawodach sportowych piłki ręcznej i koszykówki organizowanych przez SZS (koszmar,bałagan, amatorka itp...). Porzadek i przejrzystość jaki panuje w ALKD powoduje, iż przyjemnie jest chociażby przyjść i popatrzeć na mecze dziewcząt. Bardzo żałuje, że takowej ligi w świętym mieście nie ma dla chłopców.
Grzechem by było, gdybym nie podkreślił w swoim poście, że całą świetną funkcjonalność tych rozgrywek zawdzięcza Częstchowa organizatorowi ALKD, któremu zresztą serdecznie gratuluje sukcesu, jakim niewątpliwie jest przyciągnięcie tak dużej ilości dziewczyn i promowanie sportu.
Grzechem by było, gdybym nie podkreślił w swoim poście, że całą świetną funkcjonalność tych rozgrywek zawdzięcza Częstchowa organizatorowi ALKD, któremu zresztą serdecznie gratuluje sukcesu, jakim niewątpliwie jest przyciągnięcie tak dużej ilości dziewczyn i promowanie sportu.
-
jedi
Amatorka Liga Koszykówki Dziewcząt w Częstochowie
Niooo więc ... heh
ALKD w Czewie jest bardzo fajnie zorganizowana i ogólnie poziom gry jest nawet dośc wysoki ... co tu jeszcze można o lidze napisać, że jest naprawde bardzo fajna ... hehe
nio i odwiedzajcie stronke xD www.alkd.ovh.org
pozdrówka ;*
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: Amatorka Liga Koszykówki Dziewcząt w Częstochowie
jedi pisze:Niooo więc ... hehALKD w Czewie jest bardzo fajnie zorganizowana i ogólnie poziom gry jest nawet dośc wysoki ... co tu jeszcze można o lidze napisać, że jest naprawde bardzo fajna ... hehe
pozdrówka ;*
Ekhm... zalatuje SPAMEM... Jedi pozwolilam na to aby umieszczony link ALKD zostal wiec prosze texty typu:
Po raz kolejny zapraszam do odwiedzin strony koszykarek z Częstochowy www.alkd.ovh.org
sa jak najbardziej nie na miejscu... Nie zmuszajcie mnie do usuwania swoich postow... Ostrzegam!! Nie spamujcie...widze ze za bardzo nie znacie sie na regulach KKForum dlatego was ostrzegam, tak sie nie robi!
Pozdrawiam
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
-
Basket fanka
OK. Ja rozumiem i nie będę. Chciałam tylko, żeby wieści o tym, że gramy w Czewie w kosza rozeszły się a koleżanki z innych zespołów mogły pogadać na tym forum o ...wszystkim. Bardzo lubię nasza stronę i podoba mi się( choc ostatnio zamarła), ale juz rozumiem, że to było zbyt nachalne. Raz jeszcze sorrki.
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”