PS. Co do tych stu meczy Dolores w Odrze miałbym zastrzeżenia, ale niech już tak będzie
PS 2. Warto odnotować, że na meczu było czterech kibiców ŁKS-u, którzy przez cały mecz próbowali dopingować Łodzianki do walki.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
qiero pisze:Jeśli chodzi o Anię Kędzior to w ekstraklasie rozegrała grubo ponad 100 meczów, a w samej Odrze licząc ten mecz z ŁKS-em rozegrała dokładnie 96 meczów, nie wiem więc co to był za jubileusz?
Wojtek pisze:Liczyłem z kumplem chyba z 15 razy i było równo 100 na dzisiejszym meczu!! Więc radze przeliczyć jeszcze raz
Wojtek pisze:Liczyłem z kumplem chyba z 15 razy i było równo 100 na dzisiejszym meczu!! Więc radze przeliczyć jeszcze raz
qiero pisze:Wojtek pisze:Liczyłem z kumplem chyba z 15 razy i było równo 100 na dzisiejszym meczu!! Więc radze przeliczyć jeszcze raz
Zgadza się Wojtek, policzyłem jeszcze raz dokładnie i rzeczywiście Doli miała setny mecz w Brzegu. W tym sezonie zapowiada się tez setka Cichej, brakuje jej jeszcze 11, więc jeżeli cały czas będzie grała to wypadnie jej święto w play offach.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości