MISS BASKET 2006 - wątek dyskusyjny... czyli rozmowy w toku

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

KIBIC
Junior

MISS BASKET 2006 - wątek dyskusyjny... czyli rozmowy w toku

Postautor: KIBIC » 19 listopada 2006, 23:04

Będą wybory miss czy nie ??
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 23 listopada 2006, 21:29

Dobra macie moje pytanie gdzieś to tutaj wstawiam fotki macie pecha :? :wink:
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2006, 14:24 przez KIBIC, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 23 listopada 2006, 23:25

W tej sytuacji kibic zmusiłeś mnie do odpowiedzi...

będą

Sid
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Sid » 25 listopada 2006, 03:11

Zdecydowanie Ryan Coleman ! Prosze ją umieścić wśród kandydatek :D

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 25 listopada 2006, 08:00

oooo - nie, nie - sam ją umieść, zareklamuj - pokaż nam :D

Sid
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Sid » 25 listopada 2006, 14:18

simon pisze:oooo - nie, nie - sam ją umieść, zareklamuj - pokaż nam :D

Powiedz tylko cóż i jak mam zrobić :D

Sid
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Sid » 27 listopada 2006, 16:44

Sid pisze:
simon pisze:oooo - nie, nie - sam ją umieść, zareklamuj - pokaż nam :D

Powiedz tylko cóż i jak mam zrobić :D

Nadal nie wiem co mam zrobić :D
Ryan Coleman <3

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 27 listopada 2006, 16:55

No przynajmniej zamieść jakies jej zdjęcie, przeciez nie wszyscy tu na kkf wiedzą jak kobieta wygląda, a potem jesli ktos zdecyduje się w tym roku poprowadzic wybory to bądź jej promotorem (wyjaśnienia szukaj w poprzednich edycjach Miss Basket, ktore znajdziesz w tym dziale)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 listopada 2006, 00:24

Mikey pisze: (...) a potem jesli ktos zdecyduje się w tym roku poprowadzic wybory to bądź jej promotorem (...)

Hmm.... jeśli nie będzie żadnych sprzeciwów, to podobnie jak w zeszłym roku moę podjąć się prowadzenia zabawy. Liczę również na pomoc Simona a może jeszcze kogoś???

No i taka kwestia formalna.
Myślę że jeśli zdecydujemy sie na kolejny plebiscyt, to trzeba by najpierw wybaniować jakiś regulamin (chyba że weźmiemy ten z zeszłego roku :?: ), jakieś ramy czasowe i wogóle.... wszystkie szczegóły!!! Więc proponowałbym narazie się wstrzymać (Sid :!: ) ze zgłaszaniem kandydatek i robieniem kampani wyborczej.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 28 listopada 2006, 09:53

Oczywiście - kampania ruszy, jak prowadzący da znak/sygnał do tego.
Sprawa dla mnie jasna, że prowadzi plebiscyt Szymon - i to jego bym poprosił o decyzję na temat regulaminu - ten sam, nowy - czy stary ale z poprawkami. Pewnie, że chętnie pomogę - przy tym że o wskazanie (oraz zgłoszenia chętnych do niego) drugiego oficjalnego współprowadzącego plebiscyt proszę szacownego przewodniczącego jury - Szymona. Myślę, że koneserów kobiecego piękna nie brakuje na forum - gorzej nieco może być z aktywnością i zaangażowaniem - mam nadzieję jednak że dobrzy kandydaci bez problemu się znajdą.

Jeśli jednak Szymon da radę - podoła ogromowi zadań oraz będzie miał na tyle czasu by wciąż "czuwać" wokół szeregu (nie tylko pozytywnych) zjawisk towarzyszących pewnie jak zwykle tej zabawie - w "starym" składzie - to także nie widzę przeciwskazań.

Na temat regulaminu nie będziemy dyskutować w szerokim gronie - bowiem zabawa organizowana jest od kilku lat, zasady ogólnie są oczywiste - a poprawki myślę, że raczej tyle kosmetyczne - co wynikające z obserwacji oraz dbałości o jak największy obiektywizm oraz atrakcyjność zabawy - całkowicie zawierzmy w ręce prowadzącego.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 listopada 2006, 10:20

Proponuję i zgłaszam to póki pamietam, aby zawodnizki ktore już zdobywały tytuły, w tym roku nie braly udziału w zabawie: Ala Perlinska i Aga Szott. ZAbawa bedzie ciekawsza i emocje wieksze.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 28 listopada 2006, 10:27

Mikey pisze:Proponuję i zgłaszam to póki pamietam, aby zawodnizki ktore już zdobywały tytuły, w tym roku nie braly udziału w zabawie: Ala Perlinska i Aga Szott. ZAbawa bedzie ciekawsza i emocje wieksze.

Z tym niestety musze sie zgodzic
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 28 listopada 2006, 10:31

Ale to uczyni ją uboższą... - wszystko w rękach Szymona, ta propozycja nie jest tak do końca oczywista. Zobaczymy - może będą brały udział w ten sposób, że ustalimy dla nich jakiś specjalny status? no nie wiem - trzeba się nad tym zastanowić... poczekajmy na zdanie Szmona...

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 listopada 2006, 12:32

Co do Perlińskiej i Szott.
Hmm.... sprawa nie jest prosta :? Nie da się ukryć że istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo że jeśli te dwie kandydatki będą startować to zajmą pierwsze dwa miejsca i w ten sposób nasz plebiscyt stanie się nieco nudny :? Z drugiej strony jednak, zabronienie wzięcia udziału dwóm najpiękniejszym koszykarkom (opinia Forumowiczów podtrzymana w kolejnych plebiscytach) może spowodować że wybory nie będą w pełni obiektywne itp. Hmm.... trzeba bedzie poszukać złotego środka :wink:

W kwestii regulaminu.
Tak na gorąco skłaniałbym się do regulaminu z zeszłego roku do którego wprowadzimy kosmetyczne zmiany. Mam tylko jedno pytanie: ROBIMY PRAWYBORY :?: :?: :?: :?: :?:
To by było na tyle z mojej strony teraz. Zaraz idę do pracy więc bedę miał sporo czasu na przemyślenia odnśnie plebiscytu :P .

P.S. Simon, może miałbyś czas pogadać dziś po 23 - tam gdzie zawsze ????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 28 listopada 2006, 15:58

a moze zrobic miss basket 06/07, w ktorym nie beda braly udzialu Szott i Perlinska.

natomiast po nim, dodatkowa runda, z udzialem "wielkiej trojki", czyli zwyciezczyn 3 konkursow, taka druga tura :)

Wróć do „Miss Basket”