MISS BASKET 2006 - wątek dyskusyjny... czyli rozmowy w toku
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
MISS BASKET 2006 - wątek dyskusyjny... czyli rozmowy w toku
Będą wybory miss czy nie ??
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Dobra macie moje pytanie gdzieś to tutaj wstawiam fotki macie pecha

Ostatnio zmieniony 25 listopada 2006, 14:24 przez KIBIC, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mikey pisze: (...) a potem jesli ktos zdecyduje się w tym roku poprowadzic wybory to bądź jej promotorem (...)
Hmm.... jeśli nie będzie żadnych sprzeciwów, to podobnie jak w zeszłym roku moę podjąć się prowadzenia zabawy. Liczę również na pomoc Simona a może jeszcze kogoś???
No i taka kwestia formalna.
Myślę że jeśli zdecydujemy sie na kolejny plebiscyt, to trzeba by najpierw wybaniować jakiś regulamin (chyba że weźmiemy ten z zeszłego roku
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Oczywiście - kampania ruszy, jak prowadzący da znak/sygnał do tego.
Sprawa dla mnie jasna, że prowadzi plebiscyt Szymon - i to jego bym poprosił o decyzję na temat regulaminu - ten sam, nowy - czy stary ale z poprawkami. Pewnie, że chętnie pomogę - przy tym że o wskazanie (oraz zgłoszenia chętnych do niego) drugiego oficjalnego współprowadzącego plebiscyt proszę szacownego przewodniczącego jury - Szymona. Myślę, że koneserów kobiecego piękna nie brakuje na forum - gorzej nieco może być z aktywnością i zaangażowaniem - mam nadzieję jednak że dobrzy kandydaci bez problemu się znajdą.
Jeśli jednak Szymon da radę - podoła ogromowi zadań oraz będzie miał na tyle czasu by wciąż "czuwać" wokół szeregu (nie tylko pozytywnych) zjawisk towarzyszących pewnie jak zwykle tej zabawie - w "starym" składzie - to także nie widzę przeciwskazań.
Na temat regulaminu nie będziemy dyskutować w szerokim gronie - bowiem zabawa organizowana jest od kilku lat, zasady ogólnie są oczywiste - a poprawki myślę, że raczej tyle kosmetyczne - co wynikające z obserwacji oraz dbałości o jak największy obiektywizm oraz atrakcyjność zabawy - całkowicie zawierzmy w ręce prowadzącego.
Sprawa dla mnie jasna, że prowadzi plebiscyt Szymon - i to jego bym poprosił o decyzję na temat regulaminu - ten sam, nowy - czy stary ale z poprawkami. Pewnie, że chętnie pomogę - przy tym że o wskazanie (oraz zgłoszenia chętnych do niego) drugiego oficjalnego współprowadzącego plebiscyt proszę szacownego przewodniczącego jury - Szymona. Myślę, że koneserów kobiecego piękna nie brakuje na forum - gorzej nieco może być z aktywnością i zaangażowaniem - mam nadzieję jednak że dobrzy kandydaci bez problemu się znajdą.
Jeśli jednak Szymon da radę - podoła ogromowi zadań oraz będzie miał na tyle czasu by wciąż "czuwać" wokół szeregu (nie tylko pozytywnych) zjawisk towarzyszących pewnie jak zwykle tej zabawie - w "starym" składzie - to także nie widzę przeciwskazań.
Na temat regulaminu nie będziemy dyskutować w szerokim gronie - bowiem zabawa organizowana jest od kilku lat, zasady ogólnie są oczywiste - a poprawki myślę, że raczej tyle kosmetyczne - co wynikające z obserwacji oraz dbałości o jak największy obiektywizm oraz atrakcyjność zabawy - całkowicie zawierzmy w ręce prowadzącego.
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Proponuję i zgłaszam to póki pamietam, aby zawodnizki ktore już zdobywały tytuły, w tym roku nie braly udziału w zabawie: Ala Perlinska i Aga Szott. ZAbawa bedzie ciekawsza i emocje wieksze.
Z tym niestety musze sie zgodzic
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Co do Perlińskiej i Szott.
Hmm.... sprawa nie jest prosta
Nie da się ukryć że istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo że jeśli te dwie kandydatki będą startować to zajmą pierwsze dwa miejsca i w ten sposób nasz plebiscyt stanie się nieco nudny
Z drugiej strony jednak, zabronienie wzięcia udziału dwóm najpiękniejszym koszykarkom (opinia Forumowiczów podtrzymana w kolejnych plebiscytach) może spowodować że wybory nie będą w pełni obiektywne itp. Hmm.... trzeba bedzie poszukać złotego środka
W kwestii regulaminu.
Tak na gorąco skłaniałbym się do regulaminu z zeszłego roku do którego wprowadzimy kosmetyczne zmiany. Mam tylko jedno pytanie: ROBIMY PRAWYBORY
To by było na tyle z mojej strony teraz. Zaraz idę do pracy więc bedę miał sporo czasu na przemyślenia odnśnie plebiscytu
.
P.S. Simon, może miałbyś czas pogadać dziś po 23 - tam gdzie zawsze ????
Hmm.... sprawa nie jest prosta
W kwestii regulaminu.
Tak na gorąco skłaniałbym się do regulaminu z zeszłego roku do którego wprowadzimy kosmetyczne zmiany. Mam tylko jedno pytanie: ROBIMY PRAWYBORY
To by było na tyle z mojej strony teraz. Zaraz idę do pracy więc bedę miał sporo czasu na przemyślenia odnśnie plebiscytu
P.S. Simon, może miałbyś czas pogadać dziś po 23 - tam gdzie zawsze ????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS