9. kolejka 26.11.2006

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 27 listopada 2006, 20:30

kurcze, stali na lawkach, toz to jest po prostu skandal :D:D:D

w ramach protestu wezcie do nich na mecz lapki o rozmiarze A3 a nie takie a4 jak mieliscie w Łodzi. i jeszcze syrene, zeby poznanskie "dziadki i babcie" ogluchly...

ps. sorry za ironie ale nie moge po prostu inaczej :D

ps2. co by post nie byl bezproduktywny. :) moze kolega z Torunia wyjasni mi

- w czym ma pomoc zawodniczkom robienie halasu napieprzaniem z calej sily w beben i klapki. przeciez wedlug mnie to jedynie wkurza wszystkich obecnych na sali

- po co cokolwiek spiewacie (abstrahuje w tym momencie od "Nova, trading nova"... :) ), jesli w tym czasie zagluszacie sie bebnem (z calej sily) i klapkami

Sid
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Sid » 27 listopada 2006, 20:52

Stary nie bój się prawić tych cennych uwag :) Ja na wyjeździe z drużyną nie byłem póki co ale jestem w bliskim kontakcie z Prezesem klubu i przekaże mu stosowne uwagi m.in. od Ciebie na temat klapek, syren i trąbek.
Ryan Coleman <3

Maćko
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Maćko » 27 listopada 2006, 20:54

Kibice raczej w podeszłym wieku z dwoma bebnami(swoja droga maja siłe zeby w nie walic )

Elen zapomniałeś o jednym 16-latku w środku (którym byłem ja :D ), który starał sie żeby dziadki nie posnęły, a poza tym co innego można zaśpiewać z taką grupą. A co do waszego dopingu to do połowy III kwarty sie trzymaliście.
Dumny po zwycięstwie, wierny po porażce
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 27 listopada 2006, 21:13

Bzdury wypisujesz Sid! Nikt z Poznania na meczu w Toruniu nie używał, ba nawet nie miał żadnych trąbek czy innych gówien dmuchanych. A że waliliśmy nogami w trybune to nie grzech :?
I nie wytykaj nam czynności którym nie wykonywalismy!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 27 listopada 2006, 21:26

Sid pisze:Debiutujemy :] A skoro już o tym mowa to widać, że faktycznie nikt z Torunia tutaj nic nie pisze. Jeżeli my jesteśmy oderwani od standartów to co można powiedzieć o kibicach z Poznania ? Przyjechali na naszą sale, w miejscu dla nich wyznaczonym gdzie niestety siedzi również zawsze sporo osób z Torunia (głównie starsze osoby jakoś sobie upatrzyły tamto miejsce) zamiast siedzieć po prostu stali na ławkach, ich trąby (tak te małyszowe) było słychać przez cały mecz, a kiedy któraś z naszych koszykarek rzucała osobiste w momencie oddawania rzutu wszyscy poznaniacy z pełnym impetem uderzali nogami w te biedny drewniane miejsca siedzące, aż te dziadki i babcie podskakiwały pół metra do góry. Stałem obok szefa ochrony, który był bliski interwencji...

...

Ło kur, widze że na szeroko dajesz:D. To zarzuć jakimiś fotkami albo nagraniami video ( skoro stałeś koło szefa ochrony to z monitoringu sali coś możesz chyba załatwić :D ) Wiary z Poznania z trąbkami...

I ten tekst "zamiast siedzieć po prostu stali na ławkach"

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 27 listopada 2006, 21:34

Sid pisze: Stałem obok szefa ochrony, który był bliski interwencji...

:shock: :shock: :shock:

ja nie wiem czy się śmiać czy płakać.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 27 listopada 2006, 21:35

Liquidor pisze:
Sid pisze: Stałem obok szefa ochrony, który był bliski interwencji...

:shock: :shock: :shock:

ja nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Zacznij sie bać :shock: :lol:
Obrazek
Obrazek

Sid
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Sid » 27 listopada 2006, 21:40

szef ochrony to żaden z moich kolegów to po prostu dziad który na wszystkich meczach jest tym "szefem" to że stał koło mnie i słyszałem co mruczał pod nosem to nie moja wina. A trąbek używaliście i tego mi nikt nie powie :] zresztą nie wiem czemu zostałem tak zaatakowany, ludzie nie potraficie normalnie dyskutować ? :shock:

swoją drogą taki z niego boss że na meczu z Lotosem wszystkimi koszykarkom z Gdyni pokradli wszystkie wartościowe rzeczy, taki jest geroj z niego ! o
Ryan Coleman <3

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 27 listopada 2006, 21:43

Potrafimy ale czemu w tym momencie ściemniasz?

Sid
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Sid » 27 listopada 2006, 21:44

MirU <poznań> pisze:Potrafimy ale czemu w tym momencie ściemniasz?

:shock: :shock: :shock: Nie ściemniam człowieku, jaki miałbym mieć w tym cel ? :shock: :shock: :shock:
Ryan Coleman <3

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 27 listopada 2006, 21:47

To udowodnij mi to chłopcze! Ponawiam prosbe o fotki z tymi trąbkami

A moze pomyliłeś swoich kibiców z kibicami z Pyrlandii???? :lol:

Sid
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Sid » 27 listopada 2006, 21:51

MirU <poznań> pisze:To udowodnij mi to chłopcze! Ponawiam prosbe o fotki z tymi trąbkami

A moze pomyliłeś swoich kibiców z kibicami z Pyrlandii???? :lol:

Nieeeeeee nie pomyliłem, na szczęście u siebie w domu nasi kibice nie robią sobie wiochy i nie przynoszą tych trąbek, jak widać w Łodzi było inaczej :/ Co do fotek - nie mam żadnych, jakoś nie mam zwyczaju robienia zdjęć przyjezdnym kibicom.
Ryan Coleman <3

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 27 listopada 2006, 21:51

nie no generalnie to urzekła nas Twoja historia, coś o ławkach, przestraszonych dziadkach i szefie ochrony :roll: masz udokumentowane jakąś fotką te trąbki ze strony AZS-u ? bo to dość powazny zarzut..
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Sid
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Sid » 27 listopada 2006, 21:52

Liquidor pisze:nie no generalnie to urzekła nas Twoja historia, coś o ławkach, przestraszonych dziadkach i szefie ochrony :roll: masz udokumentowane jakąś fotką te trąbki ze strony AZS-u ? bo to dość powazny zarzut..

Żaden zarzut, ja nikomu nic nie zarzucam. Po prostu przypomniała mi się ta sytuacja i o niej wspomniałem, tyle.
Ryan Coleman <3

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 27 listopada 2006, 21:57

Sid pisze:
Liquidor pisze:nie no generalnie to urzekła nas Twoja historia, coś o ławkach, przestraszonych dziadkach i szefie ochrony :roll: masz udokumentowane jakąś fotką te trąbki ze strony AZS-u ? bo to dość powazny zarzut..

Żaden zarzut, ja nikomu nic nie zarzucam. Po prostu przypomniała mi się ta sytuacja i o niej wspomniałem, tyle.

Słuchaj lepiej przynaj sie do błędu! Bo ja zapewniam że żadna z 7 osób z Poznania obecna na meczu w Toruniu nie miała trąbek. I mówisz że wasi nie przynoszą trąbek na mecze na Grunwaldzką???? Mam coś zaraz wkleić... Więc szybko prostuj sprawe!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „Kibice”