9. kolejka 26.11.2006
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Ponieważ poruszona została w tym temacie, moim zdaniem dość ważna, kwestia "hałasowania" pozwoliłem sobie założyć oddzielny temat: Dopingowanie a hałasowanie.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
z góry przepraszam, ze przez chwilkę pociągne jeszcze temat trąbek w tym topicu.
to juz jest szczyt bezczelności, zeby obarczać nas o posiadanie małyszówek w toruniu
ten kolega, ktory to napisał był chyba na innym meczu
oświadczam Koledze wszem i wobec, ze do Torunia zabraliśmy ze sobą 3 flagi, szaliki, własne dłonie do klaskania i gardła do spiewania, mnóstwo balonów(ktorych notabene cześć trafiła do mieszkańców Torunia na hali - sami prosili nas o balony
) . nic wiecej. z resztą powyzsze zdjęcie (na ktorym z resztą doskonale widac mnie, Łukasza, Marasa, Wronę i paru innych forumowiczów-kibiców AZSu Poznan doskonale o tym zaświadcza
słów kilka o dzisiejszym meczu.
niestety znów graliśmy w chlewie(czyt. arena) - co odbiło sie na atmosferze meczu - ktorko mowiac "teatr comeback":/ od nas jakies 10 osob tylko(i az) - fatalny termin meczu tlumaczy slabą frekwencję. mimo to doping przez pełne 40 minut - choć bez oprawy. takowa pojawi sie z pewnością w sobotę na Chwialce:]
z Jeleniej nikogo nie wypatrzylem.
to juz jest szczyt bezczelności, zeby obarczać nas o posiadanie małyszówek w toruniu
słów kilka o dzisiejszym meczu.
niestety znów graliśmy w chlewie(czyt. arena) - co odbiło sie na atmosferze meczu - ktorko mowiac "teatr comeback":/ od nas jakies 10 osob tylko(i az) - fatalny termin meczu tlumaczy slabą frekwencję. mimo to doping przez pełne 40 minut - choć bez oprawy. takowa pojawi sie z pewnością w sobotę na Chwialce:]
z Jeleniej nikogo nie wypatrzylem.
reloaded :]
Mytek pisze:z góry przepraszam, ze przez chwilkę pociągne jeszcze temat trąbek w tym topicu.
Chyba się nie zrozumieliśmy. Oddzielny temat założyłem do dyskusji nad nazwijmy to formami dopingu a tutaj gadajcie sobie do bólu odnośnie tego kto miał i gdzie trąbki.
Sid pisze:Jako iż jestem sam, a przeciwko mnie jest o wiele więcej osób kończe dyskusje na ten temat :] dziękuje za uwage
Wygląda to dość dziwnie, czyżby zabrakło Ci argumentów? W szczególności kontrargumentów na to co twierdzą kibice AZSu Poznań? To że jesteś sam niczego nie tłumaczy, no chyba że ktoś Cię zagiął (z tym zdjęciem) i po prostu robisz "focha"
To że masz inne zdanie to nie oznacza że robisz sobie wrogów, nawet jeżeli niektórzy forumowicze reagują dość nerwowo
Szacunek za to że umiesz przyznać się do błędu. Przy okazji mam nadzieję że z czasem na tym forum pojawią się inni kibice z Torunia bo widziałem na ostatnim meczu w Łodzi że coś u Was zaczęło się dziać.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Sid pisze:NIeeeeeee ja nie z tych co fochy łapiąA niech mnie cholera, może sie pomyliłem, ale w tej chwili dałbym sobie ręke uciąć, że trąbki mieliście. Jestem tutaj nowy więc nie chce od samego początku szukać sobie wrogów. Jeżeli się pomyliłem - zwracam honor, pozdrawiam.
spoko Sid - nic sie nie stało. rozmawiałem z meczu w Turuniu z kikloma kibicami od Was - moze nawet z Tobą?(kto wie..?) sympatyczna z Was ekipa - tylko, te gadżety musicie ogranczyć;) my kibice (AZSu p_ń) tez swego czasu uzywalismy klapek(akurat malyszowek chyba nigdy nie mielismy) - ale kwestia zrezygnowania z klapek jest myslę pewnym procesem "dojrzewania kibicowskiego"...
reloaded :]