9. kolejka 26.11.2006

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 27 listopada 2006, 22:01

Gdzie są trąby?? Kto znajdzie ma piwo :lol: :lol: :lol:

Obrazek
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 27 listopada 2006, 22:25

MARAS a ta koszykarka nie rzuca trabka do was?? MOze mi sie wydaje:P
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 27 listopada 2006, 22:26

Ponieważ poruszona została w tym temacie, moim zdaniem dość ważna, kwestia "hałasowania" pozwoliłem sobie założyć oddzielny temat: Dopingowanie a hałasowanie.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 27 listopada 2006, 22:32

MARAS pisze:Gdzie są trąby?? Kto znajdzie ma piwo :lol: :lol: :lol:

Pochowaliście w kieszeniach jak zobaczyliście że ktos cyka fotki! :lol: :lol: :lol: No i prpsze mam piwo, szybko, latwo i przyjemnie :wink:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 27 listopada 2006, 22:52

z góry przepraszam, ze przez chwilkę pociągne jeszcze temat trąbek w tym topicu.
to juz jest szczyt bezczelności, zeby obarczać nas o posiadanie małyszówek w toruniu :? ten kolega, ktory to napisał był chyba na innym meczu :lol: oświadczam Koledze wszem i wobec, ze do Torunia zabraliśmy ze sobą 3 flagi, szaliki, własne dłonie do klaskania i gardła do spiewania, mnóstwo balonów(ktorych notabene cześć trafiła do mieszkańców Torunia na hali - sami prosili nas o balony :!: ) . nic wiecej. z resztą powyzsze zdjęcie (na ktorym z resztą doskonale widac mnie, Łukasza, Marasa, Wronę i paru innych forumowiczów-kibiców AZSu Poznan doskonale o tym zaświadcza :!:

słów kilka o dzisiejszym meczu.
niestety znów graliśmy w chlewie(czyt. arena) - co odbiło sie na atmosferze meczu - ktorko mowiac "teatr comeback":/ od nas jakies 10 osob tylko(i az) - fatalny termin meczu tlumaczy slabą frekwencję. mimo to doping przez pełne 40 minut - choć bez oprawy. takowa pojawi sie z pewnością w sobotę na Chwialce:]
z Jeleniej nikogo nie wypatrzylem.
reloaded :]

Sid
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Sid » 27 listopada 2006, 22:56

Jako iż jestem sam, a przeciwko mnie jest o wiele więcej osób kończe dyskusje na ten temat :] dziękuje za uwage :D
Ryan Coleman <3

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 27 listopada 2006, 23:04

Mytek pisze:z góry przepraszam, ze przez chwilkę pociągne jeszcze temat trąbek w tym topicu.

Chyba się nie zrozumieliśmy. Oddzielny temat założyłem do dyskusji nad nazwijmy to formami dopingu a tutaj gadajcie sobie do bólu odnośnie tego kto miał i gdzie trąbki.

Sid pisze:Jako iż jestem sam, a przeciwko mnie jest o wiele więcej osób kończe dyskusje na ten temat :] dziękuje za uwage :D

Wygląda to dość dziwnie, czyżby zabrakło Ci argumentów? W szczególności kontrargumentów na to co twierdzą kibice AZSu Poznań? To że jesteś sam niczego nie tłumaczy, no chyba że ktoś Cię zagiął (z tym zdjęciem) i po prostu robisz "focha" ;)

Awatar użytkownika
EL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: EL » 27 listopada 2006, 23:05

Sid pisze:Jako iż jestem sam, a przeciwko mnie jest o wiele więcej osób kończe dyskusje na ten temat :] dziękuje za uwage :D

Moze warto wyciagnac wnioski i stanoc po naszej stronie...

Pozdro!!

Sid
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Sid » 27 listopada 2006, 23:11

NIeeeeeee ja nie z tych co fochy łapią :) A niech mnie cholera, może sie pomyliłem, ale w tej chwili dałbym sobie ręke uciąć, że trąbki mieliście. Jestem tutaj nowy więc nie chce od samego początku szukać sobie wrogów. Jeżeli się pomyliłem - zwracam honor, pozdrawiam.
Ryan Coleman <3

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 27 listopada 2006, 23:13

To że masz inne zdanie to nie oznacza że robisz sobie wrogów, nawet jeżeli niektórzy forumowicze reagują dość nerwowo ;) Szacunek za to że umiesz przyznać się do błędu. Przy okazji mam nadzieję że z czasem na tym forum pojawią się inni kibice z Torunia bo widziałem na ostatnim meczu w Łodzi że coś u Was zaczęło się dziać.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 27 listopada 2006, 23:16

Dokładnie - "Nie od razu Kraków... itd..." - i jak już wcdześniej powiedziałem - wielkie brawa za przyjazd do Łodzi

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 27 listopada 2006, 23:23

Sid pisze:NIeeeeeee ja nie z tych co fochy łapią :) A niech mnie cholera, może sie pomyliłem, ale w tej chwili dałbym sobie ręke uciąć, że trąbki mieliście. Jestem tutaj nowy więc nie chce od samego początku szukać sobie wrogów. Jeżeli się pomyliłem - zwracam honor, pozdrawiam.

spoko Sid - nic sie nie stało. rozmawiałem z meczu w Turuniu z kikloma kibicami od Was - moze nawet z Tobą?(kto wie..?) sympatyczna z Was ekipa - tylko, te gadżety musicie ogranczyć;) my kibice (AZSu p_ń) tez swego czasu uzywalismy klapek(akurat malyszowek chyba nigdy nie mielismy) - ale kwestia zrezygnowania z klapek jest myslę pewnym procesem "dojrzewania kibicowskiego"... :wink:
reloaded :]

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 27 listopada 2006, 23:30

simon pisze:"Nie od razu Kraków... itd..." -

te te, Krakowa to Ty mi do tego nie mieszaj :wink: :wink: :wink:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Sid
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Sid » 27 listopada 2006, 23:35

Peace, love and unity koszykarska braci ;) I tak Ryan Coleman jest najlepsza :D
Ryan Coleman <3

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 27 listopada 2006, 23:38

Liquidor pisze:
simon pisze:"Nie od razu Kraków... itd..." -

te te, Krakowa to Ty mi do tego nie mieszaj :wink: :wink: :wink:

odnośnie mieszania - to "wyjątkowo" dziś trafiłeś w "10" - z tym, że akurat Krakowa nie piłem... :wink: :lol:

Wróć do „Kibice”