11 kolejka:Cukierki Odra Brzeg-CCC Polkowice 73-82
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
No i Odra poplynela 73-82
Statsy-> http://www.plkk.pl/index.php?p=games&id=1637
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
CCC zjadło Cukierki
Nie wystarczyła Cukierkom Odrze Brzeg świetna dyspozycja Kimberly Williams w dzisiejszym meczu przeciwko CCC Polkowice. Amerykanka co prawda zdobyła aż 28 punktów, ale mimo to, ze zwycięstwa cieszyły się podopieczne Andrzeja Nowakowskiego. Polkowiczanki tylko w czwartej kwarcie oddały pola swoim rywalkom, będąc w przekroju całego spotkania stroną dyktującą warunki gry. CCC wygrywa 82:73 i wciąz jest trzecią siłą Ford Germaz Ekstraklasy.
Nie wystarczyła Cukierkom Odrze Brzeg świetna dyspozycja Kimberly Williams w dzisiejszym meczu przeciwko CCC Polkowice. Amerykanka co prawda zdobyła aż 28 punktów, ale mimo to, ze zwycięstwa cieszyły się podopieczne Andrzeja Nowakowskiego. Polkowiczanki tylko w czwartej kwarcie oddały pola swoim rywalkom, będąc w przekroju całego spotkania stroną dyktującą warunki gry. CCC wygrywa 82:73 i wciąz jest trzecią siłą Ford Germaz Ekstraklasy.
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

bedziemy in touch

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Meczyk super, Szyćko trójeczki jak marzenie, Jeziorna tez cos tam dorzuciła, do tego super w obronie(myśle, że Don się zgodzi
) ogólnie cała drużyna gra na dobrym poziomie, każda zawodniczka jak wchodzi to do gry coś wnosi. Mecz raczej pod kontrola, nieraz się robiła mała przewaga, ale zaraz wszystko wracało do normy.
PS Pozdrowenia dla Dona Igłaty, Michała i Piotra, miło było poznać
PS Pozdrowenia dla Dona Igłaty, Michała i Piotra, miło było poznać
-
Don Igłata
- Młodzik
- hellraiser
- Junior
- polite boy
- Żak
a tak o/t gdzie są fotki z tego meczu
np. tu:
http://www.sportowefakty.pl/galeria/ind ... &p=2&g=264
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
Na zdjęciach jest nawet jeden z popisów aktorskich Jeziornej kiedy to prawie nie osunęła sie na ziemie mdlejąc jak po knockoucie
Oprócz tego było jeszcze kilka takich jej zagrań np jak padła podcięta jak zawodnik piłki noznej w polu karnym
A nie było tam nawet dotknięcia jej
Sędziowie jak zwykle nabierają sie jak dzieci na takie zagrywki.Przecież to nie pierwszy raz tak aktorzy.Niewiem.Czy nie mozna na to zwrócić uwagi? Bez sensu. Dziewczyna korzysta bo wie jak to robic (nie zawsze) żeby sędziowie sie nabrali(zawsze)
BTW. Wstyd mi za posta wyżej niejakiego Bułusia. No niestety intelektualne dno
Ja go znam to jest ten no...
Brodacz pisze:Na zdjęciach jest nawet jeden z popisów aktorskich Jeziornej kiedy to prawie nie osunęła sie na ziemie mdlejąc jak po knockoucieOprócz tego było jeszcze kilka takich jej zagrań np jak padła podcięta jak zawodnik piłki noznej w polu karnym
A nie było tam nawet dotknięcia jej
Sędziowie jak zwykle nabierają sie jak dzieci na takie zagrywki.Przecież to nie pierwszy raz tak aktorzy.Niewiem.Czy nie mozna na to zwrócić uwagi? Bez sensu. Dziewczyna korzysta bo wie jak to robic (nie zawsze) żeby sędziowie sie nabrali(zawsze)
![]()
to nie popis aktorski tylko ofens Chelczynskiej.
Nawet tak zafascynowani Brzegiem i tamtejsza druzyna komentatorzy E. Slotala i redaktor TVP 3 nie mieli watpliwosci, ze sedziowie prawidlowo zareagowali. no ale coz. mozna przyjac sobie jedna wersje i powtarzac ja przy kazdej mozliwej okazji... ze tez wam sie to nie nudzi...
grajdek pisze:a tak o/t gdzie są fotki z tego meczu
np. tu:
http://www.sportowefakty.pl/galeria/ind ... &p=2&g=264
podoba mi się to zdjęcie
Może troche o meczu: bardzo fajne zawody grała Vera Bortelova. ta dziewczyna jest niesamowita - widac spore doswiadczenie i umiejętności m.in. z Euoligi. niektóre jej podania to po prostu majstersztyk
Widac w koncu, że zaczynami tworzyć rozumiejący się zespół i nie ma problemu ze zmienniczkami. W aspekcie planowanych zimowych "zakupów" sadze, ze zespół może byc na prawdę mocny i bardzo prawdopodobne (i życzę tego sobie i dziewczyniom) że zmierzy się w walce o brąz. pewnie z ŁKSem
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2006, 21:45 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem dlaczego w wątku dotyczącym Odry Brzeg po raz kolejny dochodzi do analogicznej dyskusji. Wiem, że przyczyna nie tykwi wyłącznie w kibicach z Brzegu - ale muszę zdecydowanie zgodzić się z wypowiedziami Mikeya i Szymona...
Przepisów i regulaminów nie mamy spisanych, nie było dotąd takiej potrzeby - ale jakoś wszyscy, wszędzie je znają i "czują" o co chodzi. Czy trzeba gdzieś pisać, że należy zasłaniać usta przy kichaniu lub nie pluć na dywan w gościach?
jeśli jest inaczej to dlaczego nie ma tu żadnych tematów "młodzieżowych" czy o d... Maryni z hydeparku?
Posty wydzieliłem i przeniosłem - proszę także jak najbardziej o kontunuowanie rozmów zgodnie z tematycznością forum. Co z tym dalej zrobicie to już nie moja sprawa...
Przepisów i regulaminów nie mamy spisanych, nie było dotąd takiej potrzeby - ale jakoś wszyscy, wszędzie je znają i "czują" o co chodzi. Czy trzeba gdzieś pisać, że należy zasłaniać usta przy kichaniu lub nie pluć na dywan w gościach?
jeśli jest inaczej to dlaczego nie ma tu żadnych tematów "młodzieżowych" czy o d... Maryni z hydeparku?
Posty wydzieliłem i przeniosłem - proszę także jak najbardziej o kontunuowanie rozmów zgodnie z tematycznością forum. Co z tym dalej zrobicie to już nie moja sprawa...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”