11 kolejka:Cukierki Odra Brzeg-CCC Polkowice 73-82

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 09 grudnia 2006, 18:08

Ajjj mecz CCC z Cukierkami zostal przesuniety na 18:40... ahhh ta telewizja :P
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 09 grudnia 2006, 20:37

No i Odra poplynela 73-82 :? Statsy-> http://www.plkk.pl/index.php?p=games&id=1637
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 09 grudnia 2006, 21:11

CCC zjadło Cukierki

Nie wystarczyła Cukierkom Odrze Brzeg świetna dyspozycja Kimberly Williams w dzisiejszym meczu przeciwko CCC Polkowice. Amerykanka co prawda zdobyła aż 28 punktów, ale mimo to, ze zwycięstwa cieszyły się podopieczne Andrzeja Nowakowskiego. Polkowiczanki tylko w czwartej kwarcie oddały pola swoim rywalkom, będąc w przekroju całego spotkania stroną dyktującą warunki gry. CCC wygrywa 82:73 i wciąz jest trzecią siłą Ford Germaz Ekstraklasy.
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 09 grudnia 2006, 21:49

Kubiak miej honor i odejdz!!

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 09 grudnia 2006, 22:27

KUBIAK DO DYMISJI!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 09 grudnia 2006, 23:40

Meczyk super, Szyćko trójeczki jak marzenie, Jeziorna tez cos tam dorzuciła, do tego super w obronie(myśle, że Don się zgodzi :wink: ) ogólnie cała drużyna gra na dobrym poziomie, każda zawodniczka jak wchodzi to do gry coś wnosi. Mecz raczej pod kontrola, nieraz się robiła mała przewaga, ale zaraz wszystko wracało do normy.

PS Pozdrowenia dla Dona Igłaty, Michała i Piotra, miło było poznać

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 09 grudnia 2006, 23:45

Się zgadzam! Również fajnie było poznać!

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 10 grudnia 2006, 13:08

Odra Brzeg spadnie..........
Tak wytypowałem ...
Obrazek

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 10 grudnia 2006, 13:23

a tak o/t gdzie są fotki z tego meczu :P

Awatar użytkownika
polite boy
Żak

Postautor: polite boy » 10 grudnia 2006, 13:28

z jakiego Bodzio>??

grajdek
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: grajdek » 10 grudnia 2006, 14:18

a tak o/t gdzie są fotki z tego meczu

np. tu:
http://www.sportowefakty.pl/galeria/ind ... &p=2&g=264
:)

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 10 grudnia 2006, 15:02

Na zdjęciach jest nawet jeden z popisów aktorskich Jeziornej kiedy to prawie nie osunęła sie na ziemie mdlejąc jak po knockoucie :lol: Oprócz tego było jeszcze kilka takich jej zagrań np jak padła podcięta jak zawodnik piłki noznej w polu karnym :lol: A nie było tam nawet dotknięcia jej :shock: Sędziowie jak zwykle nabierają sie jak dzieci na takie zagrywki.Przecież to nie pierwszy raz tak aktorzy.Niewiem.Czy nie mozna na to zwrócić uwagi? Bez sensu. Dziewczyna korzysta bo wie jak to robic (nie zawsze) żeby sędziowie sie nabrali(zawsze) :lol:

BTW. Wstyd mi za posta wyżej niejakiego Bułusia. No niestety intelektualne dno :D
Ja go znam to jest ten no...:)

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 10 grudnia 2006, 16:44

Brodacz pisze:Na zdjęciach jest nawet jeden z popisów aktorskich Jeziornej kiedy to prawie nie osunęła sie na ziemie mdlejąc jak po knockoucie :lol: Oprócz tego było jeszcze kilka takich jej zagrań np jak padła podcięta jak zawodnik piłki noznej w polu karnym :lol: A nie było tam nawet dotknięcia jej :shock: Sędziowie jak zwykle nabierają sie jak dzieci na takie zagrywki.Przecież to nie pierwszy raz tak aktorzy.Niewiem.Czy nie mozna na to zwrócić uwagi? Bez sensu. Dziewczyna korzysta bo wie jak to robic (nie zawsze) żeby sędziowie sie nabrali(zawsze) :lol:

BTW. Wstyd mi za posta wyżej niejakiego Bułusia. No niestety intelektualne dno :D

to nie popis aktorski tylko ofens Chelczynskiej.
Nawet tak zafascynowani Brzegiem i tamtejsza druzyna komentatorzy E. Slotala i redaktor TVP 3 nie mieli watpliwosci, ze sedziowie prawidlowo zareagowali. no ale coz. mozna przyjac sobie jedna wersje i powtarzac ja przy kazdej mozliwej okazji... ze tez wam sie to nie nudzi...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 10 grudnia 2006, 16:51

grajdek pisze:
a tak o/t gdzie są fotki z tego meczu

np. tu:
http://www.sportowefakty.pl/galeria/ind ... &p=2&g=264
:)

podoba mi się to zdjęcie :lol: a zwłaszcza Monique na nim :P
Obrazek

Może troche o meczu: bardzo fajne zawody grała Vera Bortelova. ta dziewczyna jest niesamowita - widac spore doswiadczenie i umiejętności m.in. z Euoligi. niektóre jej podania to po prostu majstersztyk :!: a pomyśleć, ze jeszcze w czwartek nie było wiadomo, czy Vera zagra w sobotę, kiedy na jednym treningu doznała jakiegoś (na szczęscie lekkiego i nieszkodliwego) urazu. dużo poniżej swoich możliwości zagrały Coker i Carvajal.choć ta pierwsza miała kilka udanych akcji "w swoim stylu" ;-) Fajna gra Szyszki i dobre wejścia Ani Pietrzak - z tej dziewczyny na pewno w przyszłości będzie wielki gracz. gołym okiem widac, że już zrobiła spore postepy wzgledem meczów z poczatku sezonu - brawo :) Z Brzegu wyozniłbym jedynie Kim i Czesie.

Widac w koncu, że zaczynami tworzyć rozumiejący się zespół i nie ma problemu ze zmienniczkami. W aspekcie planowanych zimowych "zakupów" sadze, ze zespół może byc na prawdę mocny i bardzo prawdopodobne (i życzę tego sobie i dziewczyniom) że zmierzy się w walce o brąz. pewnie z ŁKSem ;-)
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2006, 21:45 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 10 grudnia 2006, 17:16

Nie wiem dlaczego w wątku dotyczącym Odry Brzeg po raz kolejny dochodzi do analogicznej dyskusji. Wiem, że przyczyna nie tykwi wyłącznie w kibicach z Brzegu - ale muszę zdecydowanie zgodzić się z wypowiedziami Mikeya i Szymona...

Przepisów i regulaminów nie mamy spisanych, nie było dotąd takiej potrzeby - ale jakoś wszyscy, wszędzie je znają i "czują" o co chodzi. Czy trzeba gdzieś pisać, że należy zasłaniać usta przy kichaniu lub nie pluć na dywan w gościach?

jeśli jest inaczej to dlaczego nie ma tu żadnych tematów "młodzieżowych" czy o d... Maryni z hydeparku?

Posty wydzieliłem i przeniosłem - proszę także jak najbardziej o kontunuowanie rozmów zgodnie z tematycznością forum. Co z tym dalej zrobicie to już nie moja sprawa...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”