Dlaczego przychodzicie na mecze Cukierków?

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 12 grudnia 2006, 20:38

Nie chcę wywoływać dyskusji, tylko chcę poznać Wasze autentyczne powody, dla których przychodzicie na mecze naszych koszykarek.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 12 grudnia 2006, 21:09

Pozwole sobie zaczac...

Razem z Marcinem przychodzimy na mecze dla Szopena :D Nie jestesmy kibicami Odry-po prostu wpadamy,raz na jakis czas, zobaczyc naszego friend'a w akcji :D

pozdro Qiero
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 13 grudnia 2006, 11:56

Ja w tym sezonie przychodze do pracy :wink: ale zawsze bede kibicem Odry do kilku lat siedziałem na trybunach i ciągnie mnie do "darcia" sie na meczach :D

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 13 grudnia 2006, 12:05

Qiero takie małe pytanko: to Twoj pomysł aby zapytać kibiców po co przychodzą na meczy, czy może ktoś Ci to zlecił? :lol: :lol:

Ja przychodze na mecz bo interesuję się koszykówką i lubię oglądać mecze - choć w tym sezonie ochotę mam coraz mniejszą aby pojawiac się na hali...

AniA

Postautor: AniA » 13 grudnia 2006, 14:12

Hmmm no to ja wbijam na mecze Odry zeby nauczyc sie czegos co moglabym zastosowac w swoich meczach kadetek :D:D ... a takze kocham atmosfere na meczach Odry ....no ostatnio na meczu z CCC byla lekka przesada ze strony kibicow ale ja tam sie nie wtracam ..

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 13 grudnia 2006, 14:39

Wojtek pisze:Qiero takie małe pytanko: to Twoj pomysł aby zapytać kibiców po co przychodzą na meczy, czy może ktoś Ci to zlecił? :lol: :lol:

Tylko i wyłącznie mój pomysł, tak z ciekawości...
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 13 grudnia 2006, 16:58

AniA pisze:Hmmm no to ja wbijam na mecze Odry zeby nauczyc sie czegos co moglabym zastosowac w swoich meczach kadetek :D:D ... a takze kocham atmosfere na meczach Odry ....no ostatnio na meczu z CCC byla lekka przesada ze strony kibicow ale ja tam sie nie wtracam ..

bywa.

Małgorzata x]

Postautor: Małgorzata x] » 14 grudnia 2006, 18:27

Ja przychodze na mecze, żeby nie siedzieć przy książkach w domu. ŁAHAHAHAHA :]

A tak pozatym to lubie oglądać jak przegrywają.
I patrzeć na kibiców [np. podczas meczu z ccc]

Łooo. :D

AniA

Postautor: AniA » 14 grudnia 2006, 19:22

Małgorzata x] pisze:Ja przychodze na mecze, żeby nie siedzieć przy książkach w domu. ŁAHAHAHAHA :]

A tak pozatym to lubie oglądać jak przegrywają.
I patrzeć na kibiców [np. podczas meczu z ccc]

Łooo. :D
eh no to dowalilas Gocha z tym ze przegrywaja ....:? ja tam lubie jak wygrywaja i jak Kim i Czesia wymiataja :D

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 14 grudnia 2006, 20:53

Dla mnie odpowiedź jest prosta.Ja nie zmieniłem tego od początku.Chodze na mecze aby robić doping.Powydzierać ryja.Poklaskac i tym podobne rzeczy.Kocham moje miasto więc kocham mój klub.Nie wszystkie decyzje kadry szkoleniowej rozumiem ale je akceptuje.Nie jade po kim tylko sie da.Ale jak sie zdenerwuje to jest ciężko i jade ostro :) I uwielbiam widok pełnego sektora i śpiewajacych gardeł.NIestety ten widok jest mi dany oglądac niezwykle rzadko bo nie mam czasu ze względu na studia :/ Ale staram sie być.Uwielbiam jak wszyscy sie dobrze bawimy i dziewczynom wtedy idzie.Ale bardziej lubie moment kiedy nie idzie a i tak jest wesolo na trybunach (sądze że w razie ewentualnej porażki z Włókniarzem będzie podobnie).
Ja go znam to jest ten no...:)

Gość

Postautor: Gość » 14 grudnia 2006, 21:42

AniA pisze: eh no to dowalilas Gocha z tym ze przegrywaja ....:? ja tam lubie jak wygrywaja i jak Kim i Czesia wymiataja :D

No przecież żartowałam. ;)
Ooo tak... na gre Kim patrzy się z chęcią..
Na Czesi oczywiście też... ale ten jej nos :( wole nie patrzeć jak cierpi.
Życze szybkiego powrotu do zdrowia :]

"w naszym mieście mamy taki klub, któremu serce swe oddalismy już."

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 15 grudnia 2006, 11:42

na mecz przychodze pomoc... bysz 6 zawodnikiem ale od dluzeszgo czasu jak wiedze ze tylko jedna zawodniczka daje z siebie wszystko( takie wrazenie z trybuny) to naprawde nie dziwie sie ze kibice nie moga ze wybuchaja zloscia oni oddaja swoje gardła posiwecaja swoj czas a mecz za meczem przegrywamy to boli ciezko sie jest podniesc ile razy mozna..... ale mysle ze uda sie i co nie zabije to wzmocni !!!!! Zr ci prawdziwi kibice beda zawsze i na zawsze !!!!!!!!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

KOSZMAR
Amator

Postautor: KOSZMAR » 15 grudnia 2006, 13:23

Moja odpowiedz jest prosta. Uwielbiam koszykówke a jeszce bardzije dopingować więc mecz daje mi podwujnom radosć ihihihi pzdro PRETORIANIE!!!!

Awatar użytkownika
józek
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: józek » 22 grudnia 2006, 12:06

chodze po to zeby dziewczyny wiedzialy ze graja u siebie zeby doping im pomagal zeby wiedzialy ze zawsze moga na nas liczyc!!!! jedna rzecz tylko martwi .... zarzad nie zachowuje sie w stosunku do nas wyrozumiale!!!! nie wiedza czy sie charakteryzuja derby .... :twisted: mam nadzieje ze cala sprawa sie wyjasni!! pozdrawiam!!
józek

Wróć do „KS Odra Brzeg”