Dlaczego przychodzicie na mecze Cukierków?
Moderator: qBK
Nie chcę wywoływać dyskusji, tylko chcę poznać Wasze autentyczne powody, dla których przychodzicie na mecze naszych koszykarek.
Nie chcę wywoływać dyskusji, tylko chcę poznać Wasze autentyczne powody, dla których przychodzicie na mecze naszych koszykarek.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
-
AniA
-
Małgorzata x]
-
AniA
eh no to dowalilas Gocha z tym ze przegrywaja ....Małgorzata x] pisze:Ja przychodze na mecze, żeby nie siedzieć przy książkach w domu. ŁAHAHAHAHA :]
A tak pozatym to lubie oglądać jak przegrywają.
I patrzeć na kibiców [np. podczas meczu z ccc]
Łooo.
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
Dla mnie odpowiedź jest prosta.Ja nie zmieniłem tego od początku.Chodze na mecze aby robić doping.Powydzierać ryja.Poklaskac i tym podobne rzeczy.Kocham moje miasto więc kocham mój klub.Nie wszystkie decyzje kadry szkoleniowej rozumiem ale je akceptuje.Nie jade po kim tylko sie da.Ale jak sie zdenerwuje to jest ciężko i jade ostro
I uwielbiam widok pełnego sektora i śpiewajacych gardeł.NIestety ten widok jest mi dany oglądac niezwykle rzadko bo nie mam czasu ze względu na studia :/ Ale staram sie być.Uwielbiam jak wszyscy sie dobrze bawimy i dziewczynom wtedy idzie.Ale bardziej lubie moment kiedy nie idzie a i tak jest wesolo na trybunach (sądze że w razie ewentualnej porażki z Włókniarzem będzie podobnie).
Ja go znam to jest ten no...
-
Gość
AniA pisze: eh no to dowalilas Gocha z tym ze przegrywaja ....ja tam lubie jak wygrywaja i jak Kim i Czesia wymiataja
No przecież żartowałam.
Ooo tak... na gre Kim patrzy się z chęcią..
Na Czesi oczywiście też... ale ten jej nos
Życze szybkiego powrotu do zdrowia :]
"w naszym mieście mamy taki klub, któremu serce swe oddalismy już."
na mecz przychodze pomoc... bysz 6 zawodnikiem ale od dluzeszgo czasu jak wiedze ze tylko jedna zawodniczka daje z siebie wszystko( takie wrazenie z trybuny) to naprawde nie dziwie sie ze kibice nie moga ze wybuchaja zloscia oni oddaja swoje gardła posiwecaja swoj czas a mecz za meczem przegrywamy to boli ciezko sie jest podniesc ile razy mozna..... ale mysle ze uda sie i co nie zabije to wzmocni !!!!! Zr ci prawdziwi kibice beda zawsze i na zawsze !!!!!!!!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
- józek
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
chodze po to zeby dziewczyny wiedzialy ze graja u siebie zeby doping im pomagal zeby wiedzialy ze zawsze moga na nas liczyc!!!! jedna rzecz tylko martwi .... zarzad nie zachowuje sie w stosunku do nas wyrozumiale!!!! nie wiedza czy sie charakteryzuja derby ....
mam nadzieje ze cala sprawa sie wyjasni!! pozdrawiam!!
józek