niezadowolony pisze: hihihihi nie moge zalozyc nowego tematu wiec napisze to tutaj.
jestem bardzo niezadowolony z tego co sie dzieje na tym forum! a wlasciwie to nic sie nie dzieje dlatego nie jestem zadowolona. dwuch moderatorow nic nie robi by cos tutaj sie dzialo. jeden - Wojteg to chyba wogole w akcji gdzies zaginol bo juz dawno nie dal znaku zycia a drugi - Szymon nic nie robi tylko pierdzi w stolek! to znaczy robi, zalozyl blokade zeby osoby nie zarejestrowane nie mogly zakladac tematow! super panie moderatorze jestem pod wrazeniem. zeby nie bylo ze uzywam slow bez pokrycia to powiem kilka faktow.
na tym forum aktywny jest tylko ten temat w reszcie tematow panuje cisza jak niewiem co. no a wtym temacie dyskusja jest bezsensu. udziela sie kilka panienek co mysla ze sa koszykarkami i kilku malolatow ktorzy sie slinia na ich widok. zadnej porzadnej dyskusji nie ma, caly czas tylko bicie piany. jest to wina moderatorow ze nie rozpoczyanja zadnych zabaw, konkursow ze to forum nie tentni zyciem. co najgorsze, nie reaguja rowniez na wpisy elkaesiqakow. co to ma oznaczać? niech oni zmykaja na wlasne podworko i nie wcinaja sie w nasze! malo a zapomnial bym napisac o jednej mlodej koszykarce ktora udziela sie tylko w temacie o sobie!!! super i ekstra to wyglada. reszta tematow jej nie interesuje hihihi reszta tych mlodych panienek-koszykarek, no w sumie to chyba tylko trzy pisza w temacie o swoich meczach bo reszta pewnie ich nie interesuje. malolaty pisza brednie w kilku tematach, cos sie nawet chwala ze super doping zrobili i tym podobne bzury. Wlasnie wychodzi jaki doping super robia skoro nigdy nie napisala tu zadna koszykarka z pierwszej ligi i nie pochwalila tych smiesznych kibicow. czyli ten doping byl cienki i niezaslugiwal na zadne pohwaly. jak wspomnialam kilka mlodych panienek czasem cos napisze o dopingu ze swoich meczy ale jesli robi to kilka dziewczyn to pewnie reszcie ten doping sie nie podobal i nie pisza. wylania sie z tego obraz nedzy i rozpaczy! w sumie jak w calym klubie wiec mozna powiedziec ze to forum sie dostosowalo do miernoty jaka reprezentuje tera klub z pabianic. dzialacze nieudolni ktorzy nie umia zbudowac druzyny na srodek tabeli, koszykarki i trener z charakterem pokonanego no i kibice tez cincy.
widze wyjscie dla sytuacji z forum. pierwszy moj pomysl to jest zmiana moderatorow ktorzy nic nie robia i nie dobrze pelnia powierzone im obowiazki. trzeba nowych wybrac ktorzy rozruszaja to miejsce i beda dobrze pelnic sluzbe.
drugi pomysl to likwidacja tego miejsca bo nie ma sensu kontynuowac takiej miernoty.
ja jestem za pierwszaym rozwiazaniem bo w sumie takie miejsce jest potrzebne ale musi byc dobrze zarzadzane moze wtedy beda tutaj pisac koszykarki z pierwszej druzyny, moze bedzie pisac wiecej tych mlodych panienek-koszykarek i moze w koncu bedzie tutaj panowalo zycie. a moze nawet cos i dzialacze napisza z wielkim prezesem Stempniewskim na czele?
powtazam raz jeszcze. moderatorzy Wojteg i Szymon podajcie sie do dymisji bo czas wasz juz minal! mieliscie swoja szanse ale woleliscie w stolki pierdziec wiec mowie wam dowidzenia!!!
Padła propozycja więc należy ją rozpatrzyć. Proszę Forumowiczów o :
1. Udzielenie mi votum zaufania, czyli mówiąc krótko o wypowiedzenie się czy mam dalej pełnić funkcję moderatora?? Jeśli uznacie że źle pełnię swoje obowiązki to zrzeknę się tej funkcji.
2. O ewentualne propozycje na rozruszanie naszego podforum.
Zaznaczam że punkt pierwszy tyczy się narazie tylko mojej osoby
Liczę na rzeczową dyskusję!!!!