ZMIANY NA PODFORUM.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

ZMIANY NA PODFORUM.

Postautor: Szymon » 19 stycznia 2007, 18:35

Oto wpis jaki pojawił się w temacie "kadecko-juniorskim":

niezadowolony pisze: hihihihi nie moge zalozyc nowego tematu wiec napisze to tutaj.
jestem bardzo niezadowolony z tego co sie dzieje na tym forum! a wlasciwie to nic sie nie dzieje dlatego nie jestem zadowolona. dwuch moderatorow nic nie robi by cos tutaj sie dzialo. jeden - Wojteg to chyba wogole w akcji gdzies zaginol bo juz dawno nie dal znaku zycia a drugi - Szymon nic nie robi tylko pierdzi w stolek! to znaczy robi, zalozyl blokade zeby osoby nie zarejestrowane nie mogly zakladac tematow! super panie moderatorze jestem pod wrazeniem. zeby nie bylo ze uzywam slow bez pokrycia to powiem kilka faktow.
na tym forum aktywny jest tylko ten temat w reszcie tematow panuje cisza jak niewiem co. no a wtym temacie dyskusja jest bezsensu. udziela sie kilka panienek co mysla ze sa koszykarkami i kilku malolatow ktorzy sie slinia na ich widok. zadnej porzadnej dyskusji nie ma, caly czas tylko bicie piany. jest to wina moderatorow ze nie rozpoczyanja zadnych zabaw, konkursow ze to forum nie tentni zyciem. co najgorsze, nie reaguja rowniez na wpisy elkaesiqakow. co to ma oznaczać? niech oni zmykaja na wlasne podworko i nie wcinaja sie w nasze! malo a zapomnial bym napisac o jednej mlodej koszykarce ktora udziela sie tylko w temacie o sobie!!! super i ekstra to wyglada. reszta tematow jej nie interesuje hihihi reszta tych mlodych panienek-koszykarek, no w sumie to chyba tylko trzy pisza w temacie o swoich meczach bo reszta pewnie ich nie interesuje. malolaty pisza brednie w kilku tematach, cos sie nawet chwala ze super doping zrobili i tym podobne bzury. Wlasnie wychodzi jaki doping super robia skoro nigdy nie napisala tu zadna koszykarka z pierwszej ligi i nie pochwalila tych smiesznych kibicow. czyli ten doping byl cienki i niezaslugiwal na zadne pohwaly. jak wspomnialam kilka mlodych panienek czasem cos napisze o dopingu ze swoich meczy ale jesli robi to kilka dziewczyn to pewnie reszcie ten doping sie nie podobal i nie pisza. wylania sie z tego obraz nedzy i rozpaczy! w sumie jak w calym klubie wiec mozna powiedziec ze to forum sie dostosowalo do miernoty jaka reprezentuje tera klub z pabianic. dzialacze nieudolni ktorzy nie umia zbudowac druzyny na srodek tabeli, koszykarki i trener z charakterem pokonanego no i kibice tez cincy.

widze wyjscie dla sytuacji z forum. pierwszy moj pomysl to jest zmiana moderatorow ktorzy nic nie robia i nie dobrze pelnia powierzone im obowiazki. trzeba nowych wybrac ktorzy rozruszaja to miejsce i beda dobrze pelnic sluzbe.
drugi pomysl to likwidacja tego miejsca bo nie ma sensu kontynuowac takiej miernoty.
ja jestem za pierwszaym rozwiazaniem bo w sumie takie miejsce jest potrzebne ale musi byc dobrze zarzadzane moze wtedy beda tutaj pisac koszykarki z pierwszej druzyny, moze bedzie pisac wiecej tych mlodych panienek-koszykarek i moze w koncu bedzie tutaj panowalo zycie. a moze nawet cos i dzialacze napisza z wielkim prezesem Stempniewskim na czele?
powtazam raz jeszcze. moderatorzy Wojteg i Szymon podajcie sie do dymisji bo czas wasz juz minal! mieliscie swoja szanse ale woleliscie w stolki pierdziec wiec mowie wam dowidzenia!!!

Padła propozycja więc należy ją rozpatrzyć. Proszę Forumowiczów o :
1. Udzielenie mi votum zaufania, czyli mówiąc krótko o wypowiedzenie się czy mam dalej pełnić funkcję moderatora?? Jeśli uznacie że źle pełnię swoje obowiązki to zrzeknę się tej funkcji.
2. O ewentualne propozycje na rozruszanie naszego podforum.

Zaznaczam że punkt pierwszy tyczy się narazie tylko mojej osoby :!: :!: :!: Jeśli pojawi się Wojteg i również podda sie Waszej ocenie, to ten punkt będzie się tyczył i Jego!!

Liczę na rzeczową dyskusję!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 19 stycznia 2007, 19:38

A kim w ogole jest ten niezadowolony?
Bo po pisowni nie wiadomo czy to chlopak jak mialo byc czy raczej dziewczyna co raz wyszlo!
Pomijajac ten maly szczegol chyba jest napisane ze ta strona dotyczy zespolu mlodziezowego a nie seniorek!
Co do Szymona i jego pracy to sie nie wypowiadam. Nie znam sie na tym i tyle.
A kibice dobrze ze sa bo dosc dlugo mlode koszykarki graly w pustej i cichej sali.

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 19 stycznia 2007, 20:28

Całkowicie zgadzam się z "niezadowolonym" - moderatorzy nie rozpoczynają żadnych zabaw ani konkursów, więc ja otwieram konkurs pt: Kto pierwszy j.....e "niezadowolonemu" ten wygrywa butelkę piwa. Uczestniczyć w konkursie mogą wszyscy zainteresowani ale pełnoletni. Mam nadzieję, że konkurs ten trochę ożywi forum i wzbudzi wiele pozytywnych wibracji...
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 19 stycznia 2007, 21:29

nie reaguja rowniez na wpisy elkaesiqakow. co to ma oznaczać? niech oni zmykaja na wlasne podworko i nie wcinaja sie w nasze!

A ja tym wpisem chciałbym "dać szansę" błyśnięcia w oczach niezadowolonego - no dalej, lżyjcie, pomstujcie, wygnajcie mnie - Szymon, zbanuj mi IP, wyzwij itd. proponuję tym samym nową zabawę - " na najbardziej spektakularne wygnanie ełkaesiaka"...

Ps.Niezadowolonego oczywiście zapraszamy "na swoje podwórko" już 10 lutego...

Ps2 - Niezadowolony... a naprawdę myślisz, że zawodniczki z PLKK tu się nie kręcą? :lol:

Awatar użytkownika
EL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: EL » 19 stycznia 2007, 22:09

1. Nie da sie ukryc ze widoczny jest brak "zabaw i konkursow" - jak to mozliwe zeby na podforum czegos takiego nie było!!! - zenada

2. To skandal, ze nikt nie reaguje na nasze wpisy !!!

3. Zastanawiam sie, czy Niezadowolony jest zadowolony z faktu, ze pisze nazwe swojego miasta ( tak przypuszczam, info nie kumate) z małej litery...

4. Zawsze miałem wrazenie ze Moderatorzy sa od pilnowania porzadku na forum a nie od organizowania zabaw i konkursow..... ogromnie sie myliłem...

Pzdr 1908 !!!

8)8)8)
ŁKS LANS - BASKET FANS

GIN FERAJNA 8)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 19 stycznia 2007, 22:28

:lol: :lol: :lol:
Sądząc po poziomie wypowiedzi i tym dramacie ortograficznym w wykonaniu "niezadowolonego" czy jak mu tam, zupełnie bym sie tym nie przejmował. Mamy teraz inicjować procedurę votum zaufania za każdym razem gdy jakiejś śmiesznej osóbce coś się nie spodoba na forum i będzie miec "ale" do moderatorów?
Komentarz do twoich prozpozycji niezadowolony anonimku:
1)Zmiana moderatorów? Moze jeszcze sam się zgłosisz na kandydata?
:lol: :lol: :lol:
2)Likwidować? To sobie możesz...jak sobie zalożysz swoje wlasne forum to bedziesz mógł tam budować, zmieniać, burzyć i zamykac. A jak się nie podoba na kkf to sajonara.
A oto moje propozycje:
Niezadowolony zanim cos wypłodzisz w pocie czoła powinieneś zastanowić się i wziąć pod uwagę że robisz z siebie pośmiewisko...

Nie uważam dalszej dyskusji na temat tego człowieka i jego "odnowy forum" za konieczną.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 19 stycznia 2007, 23:00

NO patrzcie, jak to się rozochocili... "elkaesiqakow" Ci u nas pod dostakiem... Trza to zmienić! i to rach ciach, nim się rozmnożą... :lol:

A tak w ogóle, to fakt, widziałam jakieś przydługie wywody łódzko-pabianickie w temacie o kadetkach :roll: ale żeby od razu mieć Was dość... :roll: Choć w sumie... Jakoś tak łódzko się zrobiło... Sio do Łodzi :wink:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 19 stycznia 2007, 23:12

Jan ie mam zastrzezen do pracy Szymona, jest czesto obecny na forum, czyta wszystko co nowe, prawie wszystko, zawsze reaguje, gdy ktos cos pierdzielnie głupiego na gg czy na privie, nie kazdy moze sobie zalzoyc temat jaki mu sie podoba, bo gdy jest cos nei tak, to Szymon to usowa, a po jakiego h jakies konkursy i zabawy, i tu zgadzam sie z panami z Łksu, ze moderatorzy nie sa od zabaw, tylk odo czyszczenia i kontrlowania tego co sie dzieje na forum, a panu/i niezadowolonemu podziekujemy wspaniaes wypowiedzi, i to jescze jako gosc<lol2>
prponuje by ogolnie niezarejestrowanym wzbronic wstep na forum, a kibice innych teamow mają prawo wyrazac swoje sugestie i toczyc dyskusje z kibicami innego teamu...

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 stycznia 2007, 00:25

Edzia pisze:NO patrzcie, jak to się rozochocili... "elkaesiqakow" Ci u nas pod dostakiem... Trza to zmienić! i to rach ciach, nim się rozmnożą... :lol:
My się mnożymy przez pączkowanie (nie mylić z pączusiowaniem :wink: )

A tak w ogóle, to fakt, widziałam jakieś przydługie wywody łódzko-pabianickie w temacie o kadetkach :roll: ale żeby od razu mieć Was dość... :roll: Choć w sumie... Jakoś tak łódzko się zrobiło... Sio do Łodzi :wink:
:D Od dziś stawiam sobie za cel codziennie wpisac sie kilka razy na podforum Włokniarza :wink: Tym samym już wkrótce podforum Pabianic będzie bardziej lódzkie niz podforum ŁKS :D
P.S.Dlaczego przydługie Edzia? :? Kurcze był topic o kadetkach a że akurat gralismy ze sobą to zabraliśmy głos. Mówiąc powaznie czy naszą ideą przewodnią ma być zamykanie sie na własnych podforach i topicach poświęconych wyłacznie swoim drużynom.
Obrazek

Obrazek

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 20 stycznia 2007, 00:46

Zgadzam sie z kibicem ze szkoda gadac o takich wypowiedziach bez
skladu i ladu , nie wiadomo od kogo.
Male zamieszanie i luz.
spoko, loko, luz i spontan... :-)

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 20 stycznia 2007, 11:56

1.Szymon pozostajesh moderatorem.

2.Nie brac pod uwage takich wpisów.

A kim ty jestes ze wypisujesh takie rzeczy :?: :?: :?: :?: :?:

Belfer ma idealny pomysł na konkurs :wink:

I to hasło o młodych to mnie z nog zcina :twisted:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 20 stycznia 2007, 12:54

Oczywiście proszę także o wypowiedzenie się co do mojej osoby. Jeśli większość będzie chciała mojej rezygnacji dobrowolnie zrzeknę się tej funkcji.

Chciałbym jednak choć troszkę skomentować wpis niezadowolonego. Na tym forum nie rządzą moderatorzy - a przynajmniej tak mi się zawsze wydawało i nadal tkwię w tym przekonaniu. To forum jest dla wszystkich użytkowników. Każdy kto ma chęć pomysł może zacząć zabawę, grę, założyć ciekawy wątek. Czy tylko moderatorzy są od wymyślania gier i zabaw :?: Moim zdaniem nie - być może większość się ze mną nie zgodzi ale takie jest moje zdanie. Moderator jest przede wszystkim od zaprowadzenia porządku na forum. Tak ja to rozumuję.

A gdybyś szanowny niezadowolony chciał założyć wątek, rozpocząć jakąś ciekawą zabawę, grę, ankietę, ZAREJESTRUJ SIĘ :!:, będziesz mógł zakładać nowe wątki i efektywniej uczestniczyć w naszej społeczności.

Pozdrawiam
Wojteg

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 20 stycznia 2007, 14:46

Problem w tyl, że zamiast coś zrobić - o wiele wygodniej jest narzekać, że "nie jest zrobione"... Taka postawa zdobywa o wiele szersze uznanie w naszym społeczeństwie, bowiem robiąc coś, narażasz się jeszcze że możesz zrobić źle - a marudząc zostajesz "extra kumatym i jedynym sprawiedliwym" do końca.

Ps.OK - Spadam na swoje... :lol:

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 20 stycznia 2007, 15:12

Ej, tak szczerze mówiąc to po daliście się sprowokować jakiejś popierdółce :?: :lol: . Przecież ten wpis nie zasługuje na jakąkolwiek odpowiedź.

PS. ŁKSiaki sio na swoje podwórko :lol: :lol: :lol:

Pozdro for all
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 stycznia 2007, 19:57

A to jeszcze sobie nabiję jednego posta na "nieswoim" :lol:
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Archiwum”