Dlaczego nie lubicie... ?

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 23 stycznia 2007, 21:21

sis pisze:a ja zauwazylam, ze prawie nigdy nie pisze sie o milych zdarzeniach tylko zawsze o jakis kwasach, wszyscy szukaja okazji zeby wbic kolejna szpileczke zlosliwosci :twisted:

Hmmm... miłych... to znaczy?:) W kazdym razie właśnie to jest chyba pole do działania dla NORMALNYCH kibiców z Gdyni... pierwszy krok do zmiany pewnych spraw... ale przykład Kibica, wyklętego przez własnych ziomków za samo chocby pisanie tu jest znamienny:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 23 stycznia 2007, 21:22

sis pisze:a ja zauwazylam, ze prawie nigdy nie pisze sie o milych zdarzeniach tylko zawsze o jakis kwasach, wszyscy szukaja okazji zeby wbic kolejna szpileczke zlosliwosci :twisted:

Kobieto przejzyj na oczy i zobacz jak nazywa sie temat ... To chyba logiczne ze nie wypisujemy tutaj pozytywow ...

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 23 stycznia 2007, 21:33

To fakt. Przeciez to ktoś od was zalożyl temat: dlaczego nas nie lubicie? No to piszemy dlaczego... 8)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 23 stycznia 2007, 21:37

ależ jakie szpileczki - to całkiem rzeczowy temat - pytasz dlaczego nie lubimy - to piszemy dlaczego - trzeba było zapytać dlaczego i za co lubimy...

Jak pytasz po czym mam rozwolnienie, to nie wymieniam Ci tego co mi smakowało.

sis
Nowy na forum

Postautor: sis » 23 stycznia 2007, 21:37

ja sie chcialam tylko dowiedziec dlaczego sa same negatywne komentarze. pozatym ja nie zalozylam tego tematu tylko ktos przeniosl moje pytanie do osobnego tematu i tak to sie zaczelo. a co bylo z KIBICEM ?

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 23 stycznia 2007, 21:40

Nalezy więc zalożyc temat: Za co nas lubicie? :wink: (choc chyba nie cieszylby się taka popularnoscia jak niniejszy ;) A tak poważnie, no cóz komentarze są negatywne bo Lotos kojarzy się przygniatającej wiekszosci forumowiczów negatywnie. Przyczyny kazdy podał. Co mamy jeszcze napisać?
Obrazek

Obrazek

sis
Nowy na forum

Postautor: sis » 23 stycznia 2007, 21:42

co z Kibicem?

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 23 stycznia 2007, 21:58

sis pisze:co z Kibicem?
:shock: a co ma być? zachorowal? :shock:
Obrazek

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 stycznia 2007, 22:02

Myślę, że chodzi bardziej o:
ale przykład Kibica, wyklętego przez własnych ziomków za samo chocby pisanie tu jest znamienny:)

sis
Nowy na forum

Postautor: sis » 23 stycznia 2007, 22:03

wlasnie

e.c. #7
Nowy na forum

dlaczego nie lubicie...?

Postautor: e.c. #7 » 23 stycznia 2007, 22:48

witam! loguje sie specjalnie tylko zeby zapytac: co w tym calym temacie nazwisko CAMPBELL widnieje...bo nie bardzo rozumiem wypowiedz:

'W wypadku Lotosu dochodzą jeszcze do tego postacie wyjatkowo dzis trzezwego prezesa Krawczyka a takze pana profesora Hucinskiego. Arogancja i głupota tych panow az razi i chyba przechodzi tak na zawodniczki jak i kibicow. Takie koszykarki jak choby Campbell, Dydek czy Powell zrobiły naprawde sporo by nie odiegac pzoiomem od swoich przełożonych. '

????????

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 24 stycznia 2007, 00:49

Seba pisze:

Hmmm... miłych... to znaczy?:) W kazdym razie właśnie to jest chyba pole do działania dla NORMALNYCH kibiców z Gdyni... pierwszy krok do zmiany pewnych spraw... ale przykład Kibica, wyklętego przez własnych ziomków za samo chocby pisanie tu jest znamienny:)

dokładnie to przez jednego a ,że młodym ta osoba imponuje i wypada za nią pochodzić po meczu to inna sprawa {pozdrawiam pewną fajną dziewczynę , która pod wpływem mnie zbanowała na gg :? } :lol: ale mnie prosze w chorą wojnę Basketmania vs Kkforum nie mieszać :!:

Od Małgosi to się odwalcie :!:

tak Mikey kibic już dawno zachorował :? :lol:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Re: dlaczego nie lubicie...?

Postautor: Greebo » 24 stycznia 2007, 04:56

e.c. #7 pisze:witam! loguje sie specjalnie tylko zeby zapytac: co w tym calym temacie nazwisko CAMPBELL widnieje...bo nie bardzo rozumiem wypowiedz:

'W wypadku Lotosu dochodzą jeszcze do tego postacie wyjatkowo dzis trzezwego prezesa Krawczyka a takze pana profesora Hucinskiego. Arogancja i głupota tych panow az razi i chyba przechodzi tak na zawodniczki jak i kibicow. Takie koszykarki jak choby Campbell, Dydek czy Powell zrobiły naprawde sporo by nie odiegac pzoiomem od swoich przełożonych. '

????????

To do mnie zapewne. Za co nie lubie Edny? Za skakanie przed naszymi kibicami i pokazywanie im róznych, hmmm, dosć prowokujących gestow. Ładnie przewinien technicznych u nas zbierała.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

e.c. #7
Nowy na forum

Postautor: e.c. #7 » 25 stycznia 2007, 21:30

oki rozumiem,kazdy moze miec swoje zdanie.
tylko szkoda ze tego samego u swoich zawodniczek nie dostrzegasz... :|
bo gdy na meczach ania de forge(tak przy okazji-bardzo dobra zawodniczka-wiadomo) po zdobyciu punktu jednoznacznie patrzy w nasza strone to jt juz ok? :roll:
edne i anie odbieram w ten sam sposob-to takiego typu zawodniczki ktore swoje emocje przenosza na boisko i to czyni je i cala oprawe meczu atrakcyjnym!!! 8)

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 25 stycznia 2007, 21:41

Jezeli spojrzenie na kibiców jest dla Ciebie tym samym co pokazywanie srodkowego palca i skakanie przed sektorem kibicow wymahujac rekami to owszem, mozesz je uwazac za ten sam typ zawodniczek.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Wróć do „Kibice”