18 kolejka: Lotos Gdynia - AZS Gorzów Wlkp.
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
18 kolejka: Lotos Gdynia - AZS Gorzów Wlkp.
2007-02-04 16:00 Lotos Gdynia - AZS PWSZ Sowood Gorzów Wielkopolski
- tankista
- Żak
- Kontaktowanie:
Basketball Investments Sportowa Spółka Akcyjna informuje, iż w związku z zakwalifikowaniem się Reprezentacji Polski w piłce ręcznej do fazy finałowej Mistrzostw Świata uległa zmianie godzina rozegrania meczu w ramach Ford Germaz Ekstraklasy z udziałem zespołu LOTOS Gdynia w niedzielę, 4 marca 2007. Informujemy, iż godz. rozpoczęcia meczu została przełożona na 12.00. Koszykarki LOTOS Gdynia podejmować będą w Hali GOSiR przy ul. Olimpijskiej zespół AZS PWSZ Sowood Gorzów Wielkopolski
http://www.lotosgdynia.pl
Paranoja
http://www.lotosgdynia.pl
Paranoja
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
tankista pisze:Basketball Investments Sportowa Spółka Akcyjna informuje, iż w związku z zakwalifikowaniem się Reprezentacji Polski w piłce ręcznej do fazy finałowej Mistrzostw Świata uległa zmianie godzina rozegrania meczu w ramach Ford Germaz Ekstraklasy z udziałem zespołu LOTOS Gdynia w niedzielę,4 marca 2007. Informujemy, iż godz. rozpoczęcia meczu została przełożona na 12.00. Koszykarki LOTOS Gdynia podejmować będą w Hali GOSiR przy ul. Olimpijskiej zespół AZS PWSZ Sowood Gorzów Wielkopolski
chyba 4 luty
- tankista
- Żak
- Kontaktowanie:
ccc pisze:tankista pisze:Basketball Investments Sportowa Spółka Akcyjna informuje, iż w związku z zakwalifikowaniem się Reprezentacji Polski w piłce ręcznej do fazy finałowej Mistrzostw Świata uległa zmianie godzina rozegrania meczu w ramach Ford Germaz Ekstraklasy z udziałem zespołu LOTOS Gdynia w niedzielę,4 marca 2007. Informujemy, iż godz. rozpoczęcia meczu została przełożona na 12.00. Koszykarki LOTOS Gdynia podejmować będą w Hali GOSiR przy ul. Olimpijskiej zespół AZS PWSZ Sowood Gorzów Wielkopolski
chyba 4 luty
Ja tylko skopiowałem ze strony klubowej