18 kolejka: Lotos Gdynia - AZS Gorzów Wlkp.

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

18 kolejka: Lotos Gdynia - AZS Gorzów Wlkp.

Postautor: Lisu » 31 stycznia 2007, 11:24

2007-02-04 16:00 Lotos Gdynia - AZS PWSZ Sowood Gorzów Wielkopolski

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 01 lutego 2007, 17:27

Basketball Investments Sportowa Spółka Akcyjna informuje, iż w związku z zakwalifikowaniem się Reprezentacji Polski w piłce ręcznej do fazy finałowej Mistrzostw Świata uległa zmianie godzina rozegrania meczu w ramach Ford Germaz Ekstraklasy z udziałem zespołu LOTOS Gdynia w niedzielę, 4 marca 2007. Informujemy, iż godz. rozpoczęcia meczu została przełożona na 12.00. Koszykarki LOTOS Gdynia podejmować będą w Hali GOSiR przy ul. Olimpijskiej zespół AZS PWSZ Sowood Gorzów Wielkopolski

http://www.lotosgdynia.pl

Paranoja :?

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 02 lutego 2007, 15:41

No niezły bajzel ;) Co do meczu: myślę, że po tak dobrym ostatnim występnie A.Szott mamy szansę na wygraną. Będe trzymał kciuki.
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 02 lutego 2007, 15:44

tankista pisze:Basketball Investments Sportowa Spółka Akcyjna informuje, iż w związku z zakwalifikowaniem się Reprezentacji Polski w piłce ręcznej do fazy finałowej Mistrzostw Świata uległa zmianie godzina rozegrania meczu w ramach Ford Germaz Ekstraklasy z udziałem zespołu LOTOS Gdynia w niedzielę,4 marca 2007. Informujemy, iż godz. rozpoczęcia meczu została przełożona na 12.00. Koszykarki LOTOS Gdynia podejmować będą w Hali GOSiR przy ul. Olimpijskiej zespół AZS PWSZ Sowood Gorzów Wielkopolski

chyba 4 luty 8)

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 02 lutego 2007, 15:46

ccc pisze:
tankista pisze:Basketball Investments Sportowa Spółka Akcyjna informuje, iż w związku z zakwalifikowaniem się Reprezentacji Polski w piłce ręcznej do fazy finałowej Mistrzostw Świata uległa zmianie godzina rozegrania meczu w ramach Ford Germaz Ekstraklasy z udziałem zespołu LOTOS Gdynia w niedzielę,4 marca 2007. Informujemy, iż godz. rozpoczęcia meczu została przełożona na 12.00. Koszykarki LOTOS Gdynia podejmować będą w Hali GOSiR przy ul. Olimpijskiej zespół AZS PWSZ Sowood Gorzów Wielkopolski

chyba 4 luty 8)

Ja tylko skopiowałem ze strony klubowej :D

sis
Nowy na forum

Postautor: sis » 04 lutego 2007, 14:41

a ja uwazam ze dobrze ze zmienili godzine meczu bo nie musze wybierac tylko zobacze wszystko :D

Wróć do „Kibice”