PLKK Manager 2007 - download

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Jak oceniasz PLKK Manager 2007?

Super gra!!!
17
33%
Dobra, ale mogło byś lepiej...
18
35%
Taka sobie...
9
18%
Totalne dno!!!
7
14%

Liczba głosów: 51

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 05 lutego 2007, 21:33

a kim grasz? ;)

Gość

Postautor: Gość » 05 lutego 2007, 21:56

Nie bede pisał by nie odchodzić od tematu i wzbudzadz zbędnej dyskusji nie mniej jednak powinno chyba mniec znaczenie kto w niej gra . grając w nie mam wrazenie nie nie ma sie zadnego wpłwu na przebieg sezony i zalezy to tylko od przypadku . A zeby było jasne nie mam do ciebie o to pretesji bo jest to głowna wada tej serii managerów . Kiedyś grałem w LPM i przecietną druzyna raz za razem wygrywałem ligę mistrzów . Więc jak pisałem dużo tam przypadku niż kontroli gracz .Ale graty za chęci pozro :wink:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lutego 2007, 00:04

A ja mam komplet zwycięstyw jak do tej pory (czas ogranicza siedzenie przy gierce) - ale fakt, kluczem jest trener, płace, odnowa w szpitalu i takie tam jeszcze szczegóły jak np. szybkie wypożyczenie na 1 sezon 2-3 zawodniczek typu Skerowic, jednocześnie doskonałe opłacenie poszukiwacza talentów, kontraktowanie 17-to latek na 6 lat i ich jak najszybsze wypożyczenie gdzie indziej (limit graczy zagranicznych - 4) - reszta to pestka - acha, trener im droższy tym lepszy, ja mam Trześniewskiego (a jak... :wink: ) - dobre efekty daje także zmienianie w ciągu meczu ze 4 razy taktyki gry obronnej i jej oczywiście dostosowanie do składu jaki się posiada - no i nacisk na najsilniejsze akcenty w grze ofensywnej także jest oczywisty. Nie można także pomylić pozycji na których grają poszczególni gracze - bo przyporządkowuje się je kolejno od 1 do 5 a później rezerwowe od 1 do 5. Wymieniać graczy także warto - najlepiej zagraniczne talenty (wiadomo - ograniczenie) na krajowe (jak się uda). :D

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 06 lutego 2007, 14:22

Ja moge się pochwalic ze cały czas grałem na Olga Pantelejewą(nie wiem jak odmienia się to nazwisko :)) i zdobyła ona 75 punktów :D

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 06 lutego 2007, 14:33

tankista pisze:Ja moge się pochwalic ze cały czas grałem na Olga Pantelejewą(nie wiem jak odmienia się to nazwisko :)) i zdobyła ona 75 punktów :D

Troche dziwne :lol: Jak grałem w oryginalną wersję ten gry (PLK) i ustawiałem gre na jednego zawodnika to zdobywał tak z 40-45 ale 75? :shock:
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Gość

Postautor: Gość » 06 lutego 2007, 15:47

Dzieki Simon na wskazówki . mam jeszcze pytanie o opcje treningu , ta opcja jest jakby nieaktywna od czego jeszcze to zależy skoro jest trener ? :roll:

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 06 lutego 2007, 16:01

Nic więcej nie musisz robić. Opcja jest nie aktywna bo wszystko ustala ten trener, gdybyś go nie zatrudnił to mógłbyś wszystko zmieniać. Lepiej jest zatrudnić dobrego trenera niż bawić się w ustalanie treningów.
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 07 lutego 2007, 21:12

Jestem już na innym komputerze, właśnie ściagam grę, zainstaluje i napisze czy działa. Mam nadzieje, że tutaj już wszystko ruszy :)

/edit

UDAŁO SIĘ! WSZYSTKO PIĘKNIE DZIAŁA :D "IDE" GRAĆ PÓKI MAM DOSTĘP DO DRUGIEGO KOMPA :)
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 07 lutego 2007, 22:01

Zagrałem 10 kolejek i przyszedłem się podzielić wrażeniami :) Gram oczywiście AZS Gorzów w ekstraklasie, po 10 kolejkach jestem na 2 miejscu z 1 porażką, prowadzi CCC bo wygrali z "nami" w ostatniej kolejce :wink: Długo grałem w oryginał tej gry więc wiem wszystko co i jak. Podoba mi się, że jest dodane tyle klubów zagranicznych i że w ekstraklasie są "nowe" drużyny. Fajnie, że zmieniłeś też nazwy banków. W 6 kolejce Anna deForge przeszła do Dudy Leszno ale nie zagrała tam ani meczu bo po chwili była już w mojej drużynie :D Na początku gry zaciągnałem maksymalną ilość kredytów (10 milionów chyba) i rozbudowałem hale do maksimum możliwości: 6000 krzesełek, loża, parkingi te sprawy :) Jak wygram euroligę z AZSem to przenosze się do rezerw i z nimi wchodze do ekstraklasy 8) Czuje, że ta gra zajmie mi sporo czasu z długich zimowych wieczorów :wink:

Ogólnie gra bardzo mi się podoba, szkoda, że nie można dodać nowych opcji ale pewnie nawet nie jest to możliwe.

Pozdro ide grać dalej :)
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 07 lutego 2007, 22:04

BartekO pisze:Zagrałem 10 kolejek i przyszedłem się podzielić wrażeniami :) Gram oczywiście AZS Gorzów w ekstraklasie, po 10 kolejkach jestem na 2 miejscu z 1 porażką, prowadzi CCC bo wygrali z "nami" w ostatniej kolejce :wink: Długo grałem w oryginał tej gry więc wiem wszystko co i jak. Podoba mi się, że jest dodane tyle klubów zagranicznych i że w ekstraklasie są "nowe" drużyny. Fajnie, że zmieniłeś też nazwy banków. W 6 kolejce Anna deForge przeszła do Dudy Leszno ale nie zagrała tam ani meczu bo po chwili była już w mojej drużynie :D Na początku gry zaciągnałem maksymalną ilość kredytów (10 milionów chyba) i rozbudowałem hale do maksimum możliwości: 6000 krzesełek, loża, parkingi te sprawy :) Jak wygram euroligę z AZSem to przenosze się do rezerw i z nimi wchodze do ekstraklasy 8) Czuje, że ta gra zajmie mi sporo czasu z długich zimowych wieczorów :wink:

Ogólnie gra bardzo mi się podoba, szkoda, że nie można dodać nowych opcji ale pewnie nawet nie jest to możliwe.

Pozdro ide grać dalej :)

Ja mam takie pytanie, bo w sumie nawet do tego nie doszedłem... Można w tej grze zmieniać klub? Jeżeli tak, to w jaki sposób? Wiem, że w managerze piłkarski można było, ale nie wiem, czy w koszykówce...

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 07 lutego 2007, 22:13

Ej po co brałes kredyty?.Jak ja grałem to cały czas dostawałem oferty od sponsorów i miałem full kasy.

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 07 lutego 2007, 22:26

Niestety w tym managerze nie można zmieniać klubów, a szkoda. Kredyty brałem żeby zbudować sobie fajną hale :)

Znalazłem jeden dość poważny błąd: grałem już 16 kolejkę ekstraklasy i jak po meczach euroligi otworzyłem tabele to gra się wyłączyła i wyrzuciła komunikat, że nie można znaleźć jakiejś tam drużyny.

Fajnie by było gdybyś zmienił Suprolige na Eurolige i Puchar Saporty na Puchar FIBA oraz żeby po transferach nie wyświetlało się: "Czubak Katarzyna został wypożyczony do xxxxxxxx" Kolejna sprawa to kupowanie meczów, co prawda z tego nie korzystam bo nie satysfakcjonuje mnie takie wygrywanie ale nie może być tak, że RMKS Rybnik nie przyjmuje 600.000 PLN za przegranie meczu sparingowego :roll:

Pozdro jakbyś miał jakieś pytania to pisz bo wiem o tej grze wszystko 8) :P
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 07 lutego 2007, 22:27

Cos nie mozna w nia zagrac:/
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 07 lutego 2007, 22:28

Dlaczego?
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 07 lutego 2007, 22:32

pewnie nie moze sciagnac, podobnie jak ja, bo limity sa powykorzystywane.

Wróć do „Hyde Park”