19 kolejka: Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 12 lutego 2007, 21:21

Porostu jedni słyszeli drudzy nie i to wszystko.

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 12 lutego 2007, 21:21

przeciez nikt tu nie mowi ze jestescie narokanami itp itd.
konczmy juz ten temat bo powoli to sie juz nudne robi...

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:21

dzięki patrese :) ale sam przyznaj czy nam i wam to jest potzrebne ?? bo po co psuc dobre relacje, ktore były przed meczem ?? zamiast szukac na walsnym podwórku przyjaciół to lepiej miec każdego za wroga i nigdzie nie pojechac bo sie boisz że po mordzie dostaniesz !!

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 12 lutego 2007, 21:24

ja tylko jestem Ciekawy co wy byscie zrobili jak ktos by przyszedl z bananem i bym naprawde rasista ?? bo wy o niby jakis odglos robicie wojne to wy chyba byscie go zabili

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 12 lutego 2007, 21:24

O niejaki Bodzio widze ze sie napina :D
Mowisz ze musialby dostac wpierd.... ??
No to przy najblizszej okazji bedziesz mial okazje sie z kims sprawdzic jesli taki chetny jestes,zapewniam cie...

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 12 lutego 2007, 21:24

to nie jest potrzebne nikomu takie sytuacje wogole nie powinny miec miejsca w koszykowce tym bardziej kobiecej, taa jedni slyszeli a drudzy nie.. po co respetywac wojne..?

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:24

do Bodzia, ale zrozum, że ja tez widzialem ale nie chcem tego ciągnąc i nie chcem aby garstka bachorów niepotrzebnie rozpętywała nam wojne !! no powiedz !! czy chcesz jechac za rok na najbliższy wyjazd ?? aby sie pobawic jak wczoraj ?? czy chcesz siedziec w domu ?? ibac się że w morde mozewsz dostac ?? chociaż ja zauważylem że ty nikogo się nie boisz hehehe :P

Misiex
Nowy na forum

Postautor: Misiex » 12 lutego 2007, 21:25

Sektorówka ok, ale częstotliwość jej pokazywania troche za częsta. Jak się ją ogląda 10 raz na meczu to już troche nudna się staje :). Pokażcie ją raz, może dwa razy i starczy ;).
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 12 lutego 2007, 21:26

Może wracając do zasadniczego tematu: Nasz doping na konkretnej (jak na nasze mozliwosci) korbie. Jak słusznie zauważył Mały - nie było chyba jeszcze tak, żeby po pierwszych dwóch kwartach wszyscy byli tak spoceni itd :lol: niech to swiadczy o zaangażowaniu :P W drugiej połowie zaczynamy Balonami (coś koło 70 sztuk. dokładnie nie wiem), a kończymy tortówkami i konffeti (które bylo wyrzucone tez na początku meczu). Ogolnie doping - b. fajny. urozmaicony. kilka chwil radosnej twórczosci ;)

Jeszcze może warto przytoczyć jeden moment. początek meczu, stoję niemalże idealnie po środku między dwiema grupami kibiców i niemalże w jednym momencie obie grupy zaczęły skandować okrzyki. a mi po plecach tylko dreszcze przeszły... i pierwsza myśl: "To co musiało być na ŁKSie, jak z Pabianicami grali :?: :shock: "

:lol:

Awatar użytkownika
polite boy
Żak

Postautor: polite boy » 12 lutego 2007, 21:27

Bodzio pisze:1. Nie jestem z policji aby nagrywać sympatyków drużyny przeciwnej na video i ich rozgrzeszać bo księdzem też nie jestem i równie dobrze podsycam dyskusję.
2. Poczyniłem już odpowiednie kroki aby otrzymać nagranie video z tego meczu, jeżeli tylko coś w tej sprawie osiągne cała Polska zobaczy kto udawał małpy w stosunku do naszej zawodniczki. Tylko, że jeżeli zobaczycie siebie w tv to ciekawe co ponad 100 waszych postów będzie oznaczało, no cóż można mówić TV kłamie :) bo tak najprościej. My narkomanami nie jesteśmy i dobrze widzieliśmy i słyszeliśmy.

Wogóle do mnie nikt na forum szacunku prawie nie ma, więc izzy --> nie dbałem oto i nie dbam, ale pisać do Kuby z szacunkiem, jeździ po całej Polsce, zna go wiele ludzi z forum i prędzej ludzie mu wierzą niż wam, a Kuba nawet alkoholikiem :D nie jest :]
hehe z mila chetka zobaacze ten meczyk jeszcze raz :lol: jak na trybunkach kibice wypadli :lol:

i aby już nie przeginać

sektorówka na plus, wygląd waszego kk też na plus ( szale wszyscy widziałem mieli, good ) doping też prowadziliśmy chyba non stop, nawet troche hali się zerwało jak wyszliście na prowadzenie.

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 21:27

Chodzi o jedną zasadę !

W Gorzowie została pobita Kobieta, kibicka Wisły
W Lesznie słyszałem i byłeś świadkiem naocznym przejawów rasizmu.

Czy ja za pół roku będę jeździł z Wami na wyjazdy to nie oto kaman.

Poprostu my z KUbą zostaliśmy nazwani kłamcami, itd tylko dlatego, że napisaliśmy prawdę i ktoś próbuje z nas robić kozłów ofiarnych, którzy mówią o sytuacjach których ponoć nie było.

Gdyby nasz kk się tak zachował byłbym pierwszą osobą, która by przeprosiła i na następny meczu miałbym spore wątpliwości gdzie iść.
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:28

widzialem Kuba Twójwzrok hahaha :roll: :shock:

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 12 lutego 2007, 21:29

tak na marginesie: Bodzio czy Ty to ten co stal kilka metrow od nas z aparatem?

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 12 lutego 2007, 21:29

ta sektorowka to byl debiut jej wiec trzeba bylo pokazac :D:) heheh
a co do dopingu to wydaje mi sie ze i tak dalismy rade chodz bylo nas o polowe mniej :)
respect dla was za wasza ilosc w tym kk

Awatar użytkownika
polite boy
Żak

Postautor: polite boy » 12 lutego 2007, 21:29

powiem szczeze...zamknijcie dupki :lol: hehe jak kogos obrazilem to sorki:*

Wróć do „Kibice”