19 kolejka: Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
do Bodzia, ale zrozum, że ja tez widzialem ale nie chcem tego ciągnąc i nie chcem aby garstka bachorów niepotrzebnie rozpętywała nam wojne !! no powiedz !! czy chcesz jechac za rok na najbliższy wyjazd ?? aby sie pobawic jak wczoraj ?? czy chcesz siedziec w domu ?? ibac się że w morde mozewsz dostac ?? chociaż ja zauważylem że ty nikogo się nie boisz hehehe 
Może wracając do zasadniczego tematu: Nasz doping na konkretnej (jak na nasze mozliwosci) korbie. Jak słusznie zauważył Mały - nie było chyba jeszcze tak, żeby po pierwszych dwóch kwartach wszyscy byli tak spoceni itd
niech to swiadczy o zaangażowaniu
W drugiej połowie zaczynamy Balonami (coś koło 70 sztuk. dokładnie nie wiem), a kończymy tortówkami i konffeti (które bylo wyrzucone tez na początku meczu). Ogolnie doping - b. fajny. urozmaicony. kilka chwil radosnej twórczosci
Jeszcze może warto przytoczyć jeden moment. początek meczu, stoję niemalże idealnie po środku między dwiema grupami kibiców i niemalże w jednym momencie obie grupy zaczęły skandować okrzyki. a mi po plecach tylko dreszcze przeszły... i pierwsza myśl: "To co musiało być na ŁKSie, jak z Pabianicami grali
"

Jeszcze może warto przytoczyć jeden moment. początek meczu, stoję niemalże idealnie po środku między dwiema grupami kibiców i niemalże w jednym momencie obie grupy zaczęły skandować okrzyki. a mi po plecach tylko dreszcze przeszły... i pierwsza myśl: "To co musiało być na ŁKSie, jak z Pabianicami grali
- polite boy
- Żak
Bodzio pisze:1. Nie jestem z policji aby nagrywać sympatyków drużyny przeciwnej na video i ich rozgrzeszać bo księdzem też nie jestem i równie dobrze podsycam dyskusję.
2. Poczyniłem już odpowiednie kroki aby otrzymać nagranie video z tego meczu, jeżeli tylko coś w tej sprawie osiągne cała Polska zobaczy kto udawał małpy w stosunku do naszej zawodniczki. Tylko, że jeżeli zobaczycie siebie w tv to ciekawe co ponad 100 waszych postów będzie oznaczało, no cóż można mówić TV kłamiebo tak najprościej. My narkomanami nie jesteśmy i dobrze widzieliśmy i słyszeliśmy.
Wogóle do mnie nikt na forum szacunku prawie nie ma, więc izzy --> nie dbałem oto i nie dbam, ale pisać do Kuby z szacunkiem, jeździ po całej Polsce, zna go wiele ludzi z forum i prędzej ludzie mu wierzą niż wam, a Kuba nawet alkoholikiemnie jest :]
hehe z mila chetka zobaacze ten meczyk jeszcze razjak na trybunkach kibice wypadli
![]()
i aby już nie przeginać
sektorówka na plus, wygląd waszego kk też na plus ( szale wszyscy widziałem mieli, good ) doping też prowadziliśmy chyba non stop, nawet troche hali się zerwało jak wyszliście na prowadzenie.
Chodzi o jedną zasadę !
W Gorzowie została pobita Kobieta, kibicka Wisły
W Lesznie słyszałem i byłeś świadkiem naocznym przejawów rasizmu.
Czy ja za pół roku będę jeździł z Wami na wyjazdy to nie oto kaman.
Poprostu my z KUbą zostaliśmy nazwani kłamcami, itd tylko dlatego, że napisaliśmy prawdę i ktoś próbuje z nas robić kozłów ofiarnych, którzy mówią o sytuacjach których ponoć nie było.
Gdyby nasz kk się tak zachował byłbym pierwszą osobą, która by przeprosiła i na następny meczu miałbym spore wątpliwości gdzie iść.
W Gorzowie została pobita Kobieta, kibicka Wisły
W Lesznie słyszałem i byłeś świadkiem naocznym przejawów rasizmu.
Czy ja za pół roku będę jeździł z Wami na wyjazdy to nie oto kaman.
Poprostu my z KUbą zostaliśmy nazwani kłamcami, itd tylko dlatego, że napisaliśmy prawdę i ktoś próbuje z nas robić kozłów ofiarnych, którzy mówią o sytuacjach których ponoć nie było.
Gdyby nasz kk się tak zachował byłbym pierwszą osobą, która by przeprosiła i na następny meczu miałbym spore wątpliwości gdzie iść.

- polite boy
- Żak