Yahoo pisze:Pytanie do KK CCC kto był od was na konferencji prasowej i zadawał pytania??
ja Ci nie odpowiem bo sam nie wiem !!
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
SEP-CE pisze:Yahoo pisze:Pytanie do KK CCC kto był od was na konferencji prasowej i zadawał pytania??
SEP-CE pisze:Yahoo pisze:Pytanie do KK CCC kto był od was na konferencji prasowej i zadawał pytania??

Bodzio pisze:krystalizuje się wasza wypowiedź coś było nie tak... a więc
ja mogę to odczytać za przewiaj rasizmu w Waszej hali
Wy możecie to kwalifikować jako przejaw prowokacyjnej gry naszej zawodniczki czyli w skrócie braku opanowania nerwów
na koniec mogę powiedziećPrzepraszam ale tylko za równanie Leszno = Rasiści bo jak ktoś zauważył mogłem obrazić wszystkich, a tego na myśli nie miałem.
Sepce--> nei wierzyłeś, że mogę powiedzieć przepraszam? do Ciebie nic nie mam i Cie lubie więc spoko

Bodzio pisze:SEP-CE pisze:Yahoo pisze:Pytanie do KK CCC kto był od was na konferencji prasowej i zadawał pytania??
adminów proszę o usnięcie tych postów, to jest temat dla kibiców, a chyba wiadomo czemu takie pytania mogą służyć
p.s. Bodzio to ja, kto mnie zna ten zna,z aparatem na mecze CCC nie jeżdże, na konferencje nie chodzę.
Yahoo pisze:Bodzio pisze:SEP-CE pisze:Yahoo pisze:Pytanie do KK CCC kto był od was na konferencji prasowej i zadawał pytania??
adminów proszę o usnięcie tych postów, to jest temat dla kibiców, a chyba wiadomo czemu takie pytania mogą służyć
p.s. Bodzio to ja, kto mnie zna ten zna,z aparatem na mecze CCC nie jeżdże, na konferencje nie chodzę.
przepraszam ale czy Ty się czegoś boisz?? Interesuje mnie to bo zadawał ciekawe pytania!!

Bodzio pisze:wlasnie ogl. zapis z konferencji, ten człowiek się przedstawił, wiec o co Ci chodzi?Yahoo pisze:to co mam założyć osobny temat na pytanie w waszym pod forum czy w aktualnościach?? bez sensu
Mozarthio pisze:im dluzej ta dyskusja trwa tym bardziej widze ze to nei ma sensu .. patrese hmmm nikogo nie obrazajac kibice z polkowic to moze mieli najwiecej 20 lat .. nie wiem nie wnikam przy moich wiosenkach to ja juz wygladam staro wobec nichale glownie chodzi o to ze bodzio z jednej strony przeprasza ale zaraz na poczatku jest zaczepka slowna ze u nas cos jest nie tak a ja pwoiem tak ... chlopczyku ty nie rozumiesz co to rasizm co to przejawy rasizmu ... jezdzisz na mecze z tym swoim kuba czy kims i wielce jestes oburzony takim zachowaniem kibicow .. hmm tak jakby u was zawsze bylo pieknie ladnie tak jakby na innych meczach byl spoko luz a widocznie tak nie jest bo jest przyklad gorzowa jest przyklad lotosu i pewnie jest ich wiecej bo nie interesuje sie na taka skale koszykowka ...ale skoncz juz

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości