19 kolejka: Tęcza Leszno-Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 12 lutego 2007, 21:50

Yahoo pisze:Pytanie do KK CCC kto był od was na konferencji prasowej i zadawał pytania??

ja Ci nie odpowiem bo sam nie wiem !!

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 12 lutego 2007, 21:51

SEP-CE pisze:
Yahoo pisze:Pytanie do KK CCC kto był od was na konferencji prasowej i zadawał pytania??

na stronie www.lesznotv.pl jest materiał z konferencji i jest wasz człowiek i interesuje mnie kto to jest!! bo widziałem go w waszym sektorze.

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 12 lutego 2007, 21:52

Nie jeszcze nie bylo

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 21:52

SEP-CE pisze:

adminów proszę o usnięcie tych postów, to jest temat dla kibiców, a chyba wiadomo czemu takie pytania mogą służyć

p.s. Bodzio to ja, kto mnie zna ten zna, :) z aparatem na mecze CCC nie jeżdże, na konferencje nie chodzę.
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 12 lutego 2007, 21:54

Bodzio pisze:krystalizuje się wasza wypowiedź coś było nie tak... a więc

ja mogę to odczytać za przewiaj rasizmu w Waszej hali

Wy możecie to kwalifikować jako przejaw prowokacyjnej gry naszej zawodniczki czyli w skrócie braku opanowania nerwów

na koniec mogę powiedziećPrzepraszam ale tylko za równanie Leszno = Rasiści bo jak ktoś zauważył mogłem obrazić wszystkich, a tego na myśli nie miałem.

Sepce--> nei wierzyłeś, że mogę powiedzieć przepraszam :)? do Ciebie nic nie mam i Cie lubie więc spoko

Jak było coś nie tak to znaczy, że był rasizm tak? Człowieku, zastanów się trochę nad tym, co Ty w ogóle wygadujesz??? Tłumaczyłem jak krowie na rowie, ale widać nie pomogło. To co - mam teraz to rozrysować na kartce czy jak? Proszę Cię - wykaż się pewną inteligencją, bo myślę w dalszym ciągu, że jednak na to Cię stać.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 12 lutego 2007, 21:54

Bodzio pisze:
SEP-CE pisze:

adminów proszę o usnięcie tych postów, to jest temat dla kibiców, a chyba wiadomo czemu takie pytania mogą służyć

p.s. Bodzio to ja, kto mnie zna ten zna, :) z aparatem na mecze CCC nie jeżdże, na konferencje nie chodzę.

przepraszam ale czy Ty się czegoś boisz?? Interesuje mnie to bo zadawał ciekawe pytania!!

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 21:56

Yahoo pisze:
Bodzio pisze:
SEP-CE pisze:

przepraszam ale czy Ty się czegoś boisz?? Interesuje mnie to bo zadawał ciekawe pytania!!

mogę się domyślic kto to był, ale twoje pytania są chyba nie w tym temacie pisane.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 12 lutego 2007, 21:57

to co mam założyć osobny temat na pytanie w waszym pod forum czy w aktualnościach?? bez sensu

a jeśli nie chcesz pisać na ogólnym forum to na pw po prosze!!

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 21:59

Yahoo pisze:to co mam założyć osobny temat na pytanie w waszym pod forum czy w aktualnościach?? bez sensu
wlasnie ogl. zapis z konferencji, ten człowiek się przedstawił, wiec o co Ci chodzi?
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 12 lutego 2007, 22:03

im dluzej ta dyskusja trwa tym bardziej widze ze to nei ma sensu .. patrese hmmm nikogo nie obrazajac kibice z polkowic to moze mieli najwiecej 20 lat .. nie wiem nie wnikam przy moich wiosenkach to ja juz wygladam staro wobec nich ;) ale glownie chodzi o to ze bodzio z jednej strony przeprasza ale zaraz na poczatku jest zaczepka slowna ze u nas cos jest nie tak a ja pwoiem tak ... chlopczyku ty nie rozumiesz co to rasizm co to przejawy rasizmu ... jezdzisz na mecze z tym swoim kuba czy kims i wielce jestes oburzony takim zachowaniem kibicow .. hmm tak jakby u was zawsze bylo pieknie ladnie tak jakby na innych meczach byl spoko luz a widocznie tak nie jest bo jest przyklad gorzowa jest przyklad lotosu i pewnie jest ich wiecej bo nie interesuje sie na taka skale koszykowka ...ale skoncz juz
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 12 lutego 2007, 22:03

Bodzio pisze:
Yahoo pisze:to co mam założyć osobny temat na pytanie w waszym pod forum czy w aktualnościach?? bez sensu
wlasnie ogl. zapis z konferencji, ten człowiek się przedstawił, wiec o co Ci chodzi?

przedstawił się ale nie dość ze nie do końca słyszę to mnie imię i nazwisko nie interesuje. Chciałem pogratulować pytań i dobrej znajomości koszykówki bo osoby biorące udział w konferencjach często nie mają zielonego pojęcia o czym CI ludzie rozmawiają więc przekażcie gratulacje

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 22:05

daj mi już spokój, bo u nas do tej pory i wszędzie było ok i wporzo ! nawet w Brzegu, nam wrzucali, wrzucali, po meczu, przed meczem, troche w trakcie ! ale nikt nie jeździł po zawodniczkach.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 12 lutego 2007, 22:06

Jak uda mi się kiedyś sciągnąć tą konferencje (nie ma to jak wolne łącza :lol: ) to sprawdze "who is who" i przekaze mu osobiscie twoje gratulacje ;-) Pod warunkiem ze nie będę miał wątpliwości kto to ;-) bo sporo nowych młodych chłopaków u nas jest.

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 12 lutego 2007, 22:07

mi się przypomniało coś ciekawszego ;]

w niedziele przyjedzie do nas na zaproszenie pani z tvp 3 ;] hehehehe :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 12 lutego 2007, 22:10

Mozarthio pisze:im dluzej ta dyskusja trwa tym bardziej widze ze to nei ma sensu .. patrese hmmm nikogo nie obrazajac kibice z polkowic to moze mieli najwiecej 20 lat .. nie wiem nie wnikam przy moich wiosenkach to ja juz wygladam staro wobec nich ;) ale glownie chodzi o to ze bodzio z jednej strony przeprasza ale zaraz na poczatku jest zaczepka slowna ze u nas cos jest nie tak a ja pwoiem tak ... chlopczyku ty nie rozumiesz co to rasizm co to przejawy rasizmu ... jezdzisz na mecze z tym swoim kuba czy kims i wielce jestes oburzony takim zachowaniem kibicow .. hmm tak jakby u was zawsze bylo pieknie ladnie tak jakby na innych meczach byl spoko luz a widocznie tak nie jest bo jest przyklad gorzowa jest przyklad lotosu i pewnie jest ich wiecej bo nie interesuje sie na taka skale koszykowka ...ale skoncz juz

Są młodzi ale staż mają tak wielki na tym forum, że tylko oni są tu wiarygodni podobno, jak jeden z nich raczył stwierdzić... Niektórzy są tu niereformowalni widzę. Niektórzy wręcz przeciwnie i chylę czoła przed nimi, że potrafili się wśród swoich przeciwstawić tej chorej nagonce na Leszno.
Na pewno będziemy o tym pamiętać. Pozdrawiam tych normalnych z Polkowic.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

Obrazek

Wróć do „Kibice”