20 kolejka: Włókniarz Pabianice - Tęcza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 19 lutego 2007, 15:44

above_the_rim pisze:Powiadasz z du... wyjete? Stalismy przy was jak wchodziliscie na sektor i jeden z mlodszych agentow krzyknal "jestesmy u siebie". A stalismy przy was, jak wchodziiscie na sektor dla przyjezdnych.

A co do naszego dopingu, to myslalem, ze bedzie hardcore, ale nie wiem co sie stalo, ze tak slaboo w porownaniu do tego, co bylo wczesniej. Moze dlatego, ze w niedziele mecz byl :P :twisted:

Nie uslyszales czasami jestesmy z wami ?? bo to jest nasza przyspiewka ??

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 19 lutego 2007, 16:05

above_the_rim pisze:

Grupka przyjechała w okolicach 15 osób z czego jakies 4-5 w wieku <18 lat, reszta po... 14-15 lat. Nie chodzi o sam wiek, ale mysle, ze ci starsi mogliby nauczyc... hm... myslenia(?) tych mlodszych!

a wiec tak, bylo nas 12 najmlodszy ,JEDEN ma 15 lat , ja i jeszcze jeden po 17 a reszta po 18 i wiecej :D !!!!

a z tym "JESTESMY U SIEBIE" to chyba cos Wam sie przeslyszalo!!!!! Przynjamniej ja nic takiego nie slyszalem :/!!!! powiedzcie dokladniej kiedy to uslyszeliscie??? przed meczem czy w trakcie czy na prezentacji??
pozdrawiam :D!!!!
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 19 lutego 2007, 16:17

Do kibiców ŁKSu i nie tylko!!! To co mialo miejsce "Cześć cześć cześć miasto wita wieś" to to śpiewały jakies dzieci!!! nie wiem co Oni wogle chcieli zrobić na tym a meczu ale cóż.... nie mieliśmy nawet nad tym kontroli , nasz KK jeszcze nie istnial :( !!! jeszcze raz PRZEPRASZAMY i mam nadzieje ze zapomnicie o tym incydencie :) !!!
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 19 lutego 2007, 16:22

clownn pisze:ALe po tym jjak zobaczylem ludzi ktorzy w 1 rzedzie na bandzie polewaja sobie wodke..........Jeszcze raz przepraszamy za naszych ludzi kibicow z Łodzi

nie wiem jak takie coś mogło mieć miejsce , ale powinienes dodac ze Ci dwoje co polewali to byli z Gdynii!!!!!

<brawa> dla ochroniarzy !!!! :D
T Ę C Z A
L E S Z N O

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 19 lutego 2007, 16:52

Niewiem skąd słyszeliście te słowa , może ktos sobie jaja robił , ale mam pytanko , Ten koles od nas z KK krzyknął to ze było słychac czy sobie tak powiedział , bo wiesz to robi swoją róznice , ja przynajmniej nic niesłyszałem. a apropo meczu z ŁKS, te dzieci niewiem co odwalały (Łodz jedzno z wiekszych miast z w Polsce i tak miały by krzyczec <lol>) dlamnie to dziwne.

A apropo meczu z Pabianic , rzadna z ekip nie zrobiła jakiegos nadzwyczajnego dopingu , ale kazdy sie starał krzyczec na maksa , my wierzylismy cały czas w swoje zawodniczki, niestety nie udało sie , hale opuscilismy prawie jako ostatni :)

a do trybun , to moze były one prawie pełne , oprócz naszego sektoru "C"
Natomiast et trybuny za duze nei sa, w porównaniu do trybun w Lesznie , u nas jest żużel który cieszy sie duza popularnoscia , natomiast na koszykówke tez przychodzi bardzo duzo osób , praktycznie co mecz hala pełna. a w Pabianicach niewiem czy macie inny spor, bo uwazam że powinniscie powiekszyc sobie hale jak macie zamiar miec wieksze ambicje , przynajmniej wiecej wiary by weszło na trybunu. U nas duzo wiary przychodzi na mecze ale niestety wiekszosc z nich to piknikowcy!!

POZDRO
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 19 lutego 2007, 16:53

Ja osobiscie wyjazd od Pabianic wspominam fajnie, tylko troche przykre znowu cos do nas maja, ja niewiem co to jest jakas tradycja ze tak sie beniaminka pojezdza czy co? ale przejdzmy do konkretow. sam mecz emocjonujacy troche w pierwszej kwarcie, teraz co do tego nieszczesnego okrzyku: weszlismy na trybuny jako pierwsi zaraz gdy majster otworzyl kraty, zaraz za nami weszli miejscowi, i jesli ten okrzyk byl bo niewiem nie slyszlaem to byl to pojedynczy jednorazowy okrzyk ktory krzyknela jedna osoba i to niewiem jeszcze w jakim celu bo hala byla pusciutka poza oczywiscie kilkoma miejscowymi, wiec nie rozumiem o co ta cala wojna?!? wg mnie jeden jak i drugi kk kibicowal fajnnie praktycznie przez caly mecz.
teraz sprawa okrzyku ktory tak milo wspominaja koledzy z lodzi, ja niewiem chlopaki ze Wy sie tym jeszce tak przejmujecie ze Wam jakies patologiczne 7 letnie dziecko tak dojebalo, my za to nic nie mozemy, coz kiloko dzieci najwyrezniej sie na Wasz przyjazd zmobilizowalo
:D haha, a my za to nic nie moglismy niestety zrobic, bylismy jeszcze nie zrzeszeni, teraz juz czegos takiego nie ma.

pozdro Pabianice no i dla Jasia ktory nas tak milo przyjal:)

zauwaz Longer ze tylko w Lesznie koszykowka cieszy sie taka popularnoscia, nigdzie indziej tyle ludzi na mecze nie przychodzi niewiem czy to wina hal czy czego, nasza jest najwieksza (Krakow?) wiec troche ludu nie upcha:)
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2007, 16:57 przez bartas, łącznie zmieniany 1 raz.

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 19 lutego 2007, 16:56

rim a mnie tak zastanawia co chcesz poprzez wstawienie tego gostka z pabianic na fotce w swoim podpisie osiagnac? dla mnei gostek wyglada normalnie albo ja nie czaje o co chodzi.. ale jesli nawet nei czaje to hmm proponuje pokazac najlepszego kibica pabianic czyli ... POKAZ SWOJ RYJ chetnie go zobacze ! moze ty jestes zabawniejszy ? moze porobimy sobie jaja z ciebie co?
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 19 lutego 2007, 16:58

ja tam niewiem ale my tego Pana poznalismy z bardzo dobrej strony, fajnie sie z nim gadalo, milo nas przywital, ogolnie spoko koles i z tego co widzialem to chyba byl pozniej z Wami w kotle?

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 19 lutego 2007, 17:00

Ten łepek na tych zdjeciach to neiwiem czy tak na niego wołali "Jasiu???" , ale łepek był mocny przywitał on nas na wejsciu jak wchodzilismy na hale , no i właśnie dziwie sie że tak późno otworzyli hale na spotkanie FGE , godzinke przed meczem , troche póxnow moim zdaniem :). godzinke musielismy czekac zanim weszlismy na hale , ale luz , dalismy rade, oczywiscie lolki z naszego KK zaczeli w beben walic :) ale wiadomo chcieli sie rozgrzac :)

I tez uwazam ze ten koles był wporzadku :)

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 19 lutego 2007, 17:01

doping słaby :cry: :cry: , a co do gry to też nie wesoło na AZS to nie wystarczy ale jesli Beata trafia trójke z jednej ręki to może fartnie się i awansujemy do "8"
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 19 lutego 2007, 17:04

Uważam że bedziecie mieli ciezką sprawe wejscia do "8" , daje wam bardzo nikłe szanse , ale wiadomo , fatalny mieliscie poczatek sezonu , Polfa utytułowana drużyna ze stażem w FGE, nie to co my beniaminek który chce sie utrzymac i na drugi rok powalczyc o "8"

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 19 lutego 2007, 17:15

sienot pisze:doping słaby :cry: :cry: , a co do gry to też nie wesoło na AZS to nie wystarczy ale jesli Beata trafia trójke z jednej ręki to może fartnie się i awansujemy do "8"

eee, az tak zle chyba nie bylo, Was oceniac nie bede bo niewiem jak to u Was bywa ale na moje oko to az tak zle chyba nie bylo co? z naszje strony w sumie chyba nie bylo zle, koncowka juz troche gorzej zwlaszcza bez bebna ktory zdefektowal i odmowil posluszenstwa:)

co do tej osemki to zgadzam sie z przedmowca, moze byc Wam ciezko za tydzien ciezki teren w gorzowie, ale zeycze Wam tego awansu bo chyba wole za przeciwnika Odre..:)

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 19 lutego 2007, 17:15

Longerinho pisze:A apropo meczu z Pabianic , rzadna z ekip nie zrobiła jakiegos nadzwyczajnego dopingu , ale kazdy sie starał krzyczec na maksa , my wierzylismy cały czas w swoje zawodniczki, niestety nie udało sie , hale opuscilismy prawie jako ostatni :)

jabym longer powiedzial prawie wszyscy jest wyjatek

a ze nas bylo slabo slychac hmmmm
wiesz w 12 osob na to jak wy powiedzieliscie 3 krotnie wiecej to wydaje mi sie ze bylo bardzo dobrze

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 19 lutego 2007, 17:18

bym sie klucil co do tego czy Polfa czy Odra ma grac z nami w play-out... lepiej wyglada bilans z Polfa bo mamy jeden mecz na + jush, a z Odra dwa mecze na -.. lecz nie jestem pewny czy czasem Odry nie bedzie nam latwiej pokonac jak wruci do gry Nana... Polfa sie teraz troche tj. odrodzila...
sorry za błedy leci spontan

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 19 lutego 2007, 17:21

don.deks00 pisze:bym sie klucil co do tego czy Polfa czy Odra ma grac z nami w play-out... lepiej wyglada bilans z Polfa bo mamy jeden mecz na + jush, a z Odra dwa mecze na -.. lecz nie jestem pewny czy czasem Odry nie bedzie nam latwiej pokonac jak wruci do gry Nana... Polfa sie teraz troche tj. odrodzila...

zreszta w sumie jeden hu... i tak damy rade, ekstraklase opusci torun i tyle:)

Wróć do „Kibice”