Niewiem skąd słyszeliście te słowa , może ktos sobie jaja robił , ale mam pytanko , Ten koles od nas z KK krzyknął to ze było słychac czy sobie tak powiedział , bo wiesz to robi swoją róznice , ja przynajmniej nic niesłyszałem. a apropo meczu z ŁKS, te dzieci niewiem co odwalały (Łodz jedzno z wiekszych miast z w Polsce i tak miały by krzyczec <lol>) dlamnie to dziwne.
A apropo meczu z Pabianic , rzadna z ekip nie zrobiła jakiegos nadzwyczajnego dopingu , ale kazdy sie starał krzyczec na maksa , my wierzylismy cały czas w swoje zawodniczki, niestety nie udało sie , hale opuscilismy prawie jako ostatni
a do trybun , to moze były one prawie pełne , oprócz naszego sektoru "C"
Natomiast et trybuny za duze nei sa, w porównaniu do trybun w Lesznie , u nas jest żużel który cieszy sie duza popularnoscia , natomiast na koszykówke tez przychodzi bardzo duzo osób , praktycznie co mecz hala pełna. a w Pabianicach niewiem czy macie inny spor, bo uwazam że powinniscie powiekszyc sobie hale jak macie zamiar miec wieksze ambicje , przynajmniej wiecej wiary by weszło na trybunu. U nas duzo wiary przychodzi na mecze ale niestety wiekszosc z nich to piknikowcy!!
POZDRO