21 kolejka: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-Włókniarz Pabianice 61-62
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- MatiuJG
- Żak
- Kontaktowanie:
artmak21 pisze:Wisla wymeczyla zwyciestwo w Brzegu.W ostatniej kolejce 'karty rozdaja" polkowiczanki...
A tam wymeczli wygrali i tyle:) a z Polokowicami prwada:) beda decydowac kto zagra w paly off:)
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!
PzDr Poznan:)
PzDr Poznan:)
MatiuJG pisze:artmak21 pisze:Wisla wymeczyla zwyciestwo w Brzegu.W ostatniej kolejce 'karty rozdaja" polkowiczanki...
A tam wymeczli wygrali i tyle:) a z Polokowicami prwada:) beda decydowac kto zagra w paly off:)D: czy ODRA czy PABIANICE OBY PABIANICE :)
Pewnie że Pabianice
Przyznam się szczerze, że cieszyłem się bardziej po wyniku z Gorzowa niż z Łomianek
Najpierw dzwoni Ginda, po chwili Polite boy i ogolnie rzecz ujmując - WIELKA RADOŚĆ!
Teraz jeszcze pozostaje nam ściskać kciuki za nasze laski w pojedynku z Brzegiem, oraz za ... Poznan/Jelenią
Pozdrawiam i jeszcze raz gratulacje
Przyznam się szczerze, że cieszyłem się bardziej po wyniku z Gorzowa niż z Łomianek
Teraz jeszcze pozostaje nam ściskać kciuki za nasze laski w pojedynku z Brzegiem, oraz za ... Poznan/Jelenią
Pozdrawiam i jeszcze raz gratulacje
Maru pisze:MatiuJG pisze:artmak21 pisze:Wisla wymeczyla zwyciestwo w Brzegu.W ostatniej kolejce 'karty rozdaja" polkowiczanki...
A tam wymeczli wygrali i tyle:) a z Polokowicami prwada:) beda decydowac kto zagra w paly off:)D: czy ODRA czy PABIANICE OBY PABIANICE :)
Pewnie że PabianiceWygramy z Wisłą itd,itp. Zajedziemy wysoko
Gratulacje dziewczyny za dzisiejszy mecz.
![]()
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Maru pisze:MatiuJG pisze:artmak21 pisze:Wisla wymeczyla zwyciestwo w Brzegu.W ostatniej kolejce 'karty rozdaja" polkowiczanki...
Pewnie że PabianiceWygramy z Wisłą itd,itp. Zajedziemy wysoko
Gratulacje dziewczyny za dzisiejszy mecz.
![]()
Może z nią zagracie, ale z oceną co do szans na zwycięstwo lub porażkę bym się wstrzymał. Nie chwal dnia przed zachodem słońca.
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Hehehe...... a ja przeczuwając że relacja plkk będzie szwankować, poszukałem sobie w necie gorzowskiego radia i posłuchalem transmisji
. Mogłem przy okazji przekonać się jak transmisja na plkk ma sie do do tego co dzieje sie na parkiecie
O meczu napiszę tyle, że przeszedłem dziś kolejny stan przedzawałowy!!! Kiedy w końcówce Gorzów wyszedł na prowadzenie przeszło mi przez myśl by skoczyć z okna
Jednak na szczęście ( dla okna oczywiście
) mamy w drużynie TAKIE zawodniczki jak SZPILA, PAŁKA i AYA
SZACUNEK I GRATULACJE dla całej drużyny!!!!
Ufffff................................... jeszcze dwa mecze i jesteśmy w play-off!!!
A najlepsze jest to, że kolejny raz w łeb wzieły przewidywania niektórych forumowiczów!!! Ileż to się naczytałem w ostatnim czasie tekstów w stylu: "zwyciestwo Pabianic w Gorzowie jest nierealne". Cóż jak widać, niektórzy zbyt szybko dali się zwieść naszej niskiej pozycji w tabeli i zapomnieli, że we Włókniarzu wciąż grają bardzo dobre zawodniczki!!!!
O meczu napiszę tyle, że przeszedłem dziś kolejny stan przedzawałowy!!! Kiedy w końcówce Gorzów wyszedł na prowadzenie przeszło mi przez myśl by skoczyć z okna
SZACUNEK I GRATULACJE dla całej drużyny!!!!
Ufffff................................... jeszcze dwa mecze i jesteśmy w play-off!!!
A najlepsze jest to, że kolejny raz w łeb wzieły przewidywania niektórych forumowiczów!!! Ileż to się naczytałem w ostatnim czasie tekstów w stylu: "zwyciestwo Pabianic w Gorzowie jest nierealne". Cóż jak widać, niektórzy zbyt szybko dali się zwieść naszej niskiej pozycji w tabeli i zapomnieli, że we Włókniarzu wciąż grają bardzo dobre zawodniczki!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
Longerinho pisze:No to Polfa w play-off i 8 , wsumie to lepiej bo Cukeirki to napewno łatwiejszy przeciwnik niż Polfa
Nie mów hop póki nie przeskoczysz
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”