21 kolejka: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-Włókniarz Pabianice 61-62

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 24 lutego 2007, 19:44

Relacja zajebista, jakbym był na meczu:D:D:D dzięki Włókniarz Dzięki!!!
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

artmak21
Nowy na forum

Postautor: artmak21 » 24 lutego 2007, 20:04

Wisla wymeczyla zwyciestwo w Brzegu.W ostatniej kolejce 'karty rozdaja" polkowiczanki...

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 24 lutego 2007, 20:07

artmak21 pisze:Wisla wymeczyla zwyciestwo w Brzegu.W ostatniej kolejce 'karty rozdaja" polkowiczanki...

A tam wymeczli wygrali i tyle:) a z Polokowicami prwada:) beda decydowac kto zagra w paly off:) :PD: czy ODRA czy PABIANICE OBY PABIANICE :)
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!

PzDr Poznan:)

desix
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: desix » 24 lutego 2007, 20:10

Trzeci mecz u siebie frajersko przegrany,z Wisłą to jeszcze można zrozumiec, ale z Brzegiem i Polfą juz nie.brawa dla Justyny bo tylko ona dzisiaj zagrala na swoim poziomie i dla dziewczyn z Pabianic , bo wygrały zasłużenie prowadząc prawie przez cały mecz

Awatar użytkownika
Maru
Amator

Postautor: Maru » 24 lutego 2007, 20:15

MatiuJG pisze:
artmak21 pisze:Wisla wymeczyla zwyciestwo w Brzegu.W ostatniej kolejce 'karty rozdaja" polkowiczanki...

A tam wymeczli wygrali i tyle:) a z Polokowicami prwada:) beda decydowac kto zagra w paly off:) :PD: czy ODRA czy PABIANICE OBY PABIANICE :)

Pewnie że Pabianice :) Wygramy z Wisłą itd,itp. Zajedziemy wysoko :) Gratulacje dziewczyny za dzisiejszy mecz. :lol:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 lutego 2007, 20:37

Wielkie gratulacje i podziękowania w kierunku Pabianic :) Wielka Agnieszka Pałka :!:

Przyznam się szczerze, że cieszyłem się bardziej po wyniku z Gorzowa niż z Łomianek ;-) Najpierw dzwoni Ginda, po chwili Polite boy i ogolnie rzecz ujmując - WIELKA RADOŚĆ!

Teraz jeszcze pozostaje nam ściskać kciuki za nasze laski w pojedynku z Brzegiem, oraz za ... Poznan/Jelenią ;-)

Pozdrawiam i jeszcze raz gratulacje :!:

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 24 lutego 2007, 20:42

hehe umnie Kuba było podobnie tylko że do mnie kto inny dzwonił :P Pałka o nas nie zapomniała :) WIELKIE gratulacje dla Pabianic !! Ufff :)

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 24 lutego 2007, 20:42

Maru pisze:
MatiuJG pisze:

Pewnie że Pabianice :) Wygramy z Wisłą itd,itp. Zajedziemy wysoko :) Gratulacje dziewczyny za dzisiejszy mecz. :lol:

hehehehehehhee no pewnie że wygracie z Wisłą <rotfl>;)
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 24 lutego 2007, 20:44

Maru pisze:
MatiuJG pisze:

Może z nią zagracie, ale z oceną co do szans na zwycięstwo lub porażkę bym się wstrzymał. Nie chwal dnia przed zachodem słońca. :lol:
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 24 lutego 2007, 20:45

Hehehe...... a ja przeczuwając że relacja plkk będzie szwankować, poszukałem sobie w necie gorzowskiego radia i posłuchalem transmisji :lol: :lol: . Mogłem przy okazji przekonać się jak transmisja na plkk ma sie do do tego co dzieje sie na parkiecie :wink:

O meczu napiszę tyle, że przeszedłem dziś kolejny stan przedzawałowy!!! Kiedy w końcówce Gorzów wyszedł na prowadzenie przeszło mi przez myśl by skoczyć z okna :twisted: :!: :wink: Jednak na szczęście ( dla okna oczywiście :wink: ) mamy w drużynie TAKIE zawodniczki jak SZPILA, PAŁKA i AYA :!: :!: :!:
SZACUNEK I GRATULACJE dla całej drużyny!!!!
Ufffff................................... jeszcze dwa mecze i jesteśmy w play-off!!!

A najlepsze jest to, że kolejny raz w łeb wzieły przewidywania niektórych forumowiczów!!! Ileż to się naczytałem w ostatnim czasie tekstów w stylu: "zwyciestwo Pabianic w Gorzowie jest nierealne". Cóż jak widać, niektórzy zbyt szybko dali się zwieść naszej niskiej pozycji w tabeli i zapomnieli, że we Włókniarzu wciąż grają bardzo dobre zawodniczki!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 24 lutego 2007, 20:49

No to Polfa w play-off i 8 , wsumie to lepiej bo Cukeirki to napewno łatwiejszy przeciwnik niż Polfa
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 24 lutego 2007, 20:58

Longerinho pisze:No to Polfa w play-off i 8 , wsumie to lepiej bo Cukeirki to napewno łatwiejszy przeciwnik niż Polfa

Nie mów hop póki nie przeskoczysz :!: Ale faktycznie teraz większe szanse na play off ma Włókniarz, wystarczy że za tydzień CCC, które walczy o trzecie miejsce pokona Odrę, a Włókniarz spokojnie wygra z Łomiankami i jesteśmy na ósmym miejscu :) .

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 24 lutego 2007, 20:59

niestety wszystko wyjasni sie za tydzien w polkowicach... jesli dziewczyny zagraja tak jak dzisiaj to moze wygramy... mam nadzieje ze polkowice zagraja tak jak z Gorzowem i bedzie dobrze... o innej sytuacji nawet nie chce myslec.

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 24 lutego 2007, 21:01

jesli przegramy to obawiam sie że to może byc koniec koszykówki w Brzegu na tym poziomie..mam nadzieje że dziewczyny wiedza o tym i sprężoą posladki :oops: i zagrają dobre spotkanie:)
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 24 lutego 2007, 21:26

cudownie, jestem szczesliwy:D jescze tylko Łomiankii oczywiscie nie wolno ich skazywac z gory na porazke, kazdego przeciwnika sie szanuje i oby dziewczyny nie zapomnialy o tym na parkiecie

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”