Wiślaczki grały bardzo nierówno, miały zrywy kiedy istniały tylko one, a raz jakby spały. Bardzo słaba skuteczność, ale wazne, że zwycięstwo
Gratulacje
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Skera toczyła wyrównaną walkę z Pawlak
Skera i DeForge "zarżnięta" do bólu przez ciągłe granie po 40 minut w meczach ligowych
ann pisze:Skera toczyła wyrównaną walkę z Pawlak
tylko kto tu z kim toczyl walkę? no proszę Cię hell... Paula zagrala wczoraj tragicznie. nawet te 10 punktów tego nie zmienia.
co do ogrywania ADF przez White, to nie tylko ona pilnowala wczoraj Tan;) ja bym rzekla ze to Monie bardziej ogrywala, ale jak powszechnie wiadomo ja mam klapki na oczach( Ave ADF)
generalnie wczoraj w Lotosie na duzy plus Tan, na trochę mniejszy Breitreiner.
Riley niemilosiernie ogrywana przez nasze wysokie, nawet przez Dado, szkoda ze po tych minięciach Daliborka nie trafiala do kosza![]()
natomiast dla mnie największy zawód to postawa Kobryn i Lennox.Skera i DeForge "zarżnięta" do bólu przez ciągłe granie po 40 minut w meczach ligowych
ciekawe czym tak "zarżnięte" byly wczoraj Lennox, Kobryn i cala reszta poza Tan i Anne, bo na pewno nie grą po 40 minut
a trener Roman Skrzecz to bardziej nerwowy od Omanica i Koziorowicza razem wziętych

Niech ci będzie że słabsza postawa DeForge i Skery to nie kwestia przemęczenia a powiedzmy umiejętności.Tym razem ustąpie...
ann pisze:Niech ci będzie że słabsza postawa DeForge i Skery to nie kwestia przemęczenia a powiedzmy umiejętności.Tym razem ustąpie...
no jeszcze lepiej Hell...![]()
rzeczywiście dwie najslabsze zawodniczki PLKK, Pawlak i Lennox to one mogą buty nosić...
i czy aby na pewno ogladaleś ten mecz?

Pawlak-3/5ja na Pauline b.dobrze.Nie oczekuję że będzie rozgrywać,kreować gre czyli robić to co powinna robić rozgrywająca.Wystarczy mi żeby nie klepała piłki przez 20 s i nie dała rzucić Skerze 20pkt w każdym meczu.Oba warunki spełniła..
Ruth-2/5 dwa razy błysnęla a potemjakby jej nie było.Ogromne pretensje za brak walki na tablicach.
Kobryn-2/5 słabiutko.Zagubiona w ataku , nieporadna w obronie.Powalczyła jedynie na atakowanej tablicy.
Troina 1.5/5 taki z niej gracz podkoszowy jak z Pawlak rozgrywająca.I to na tyle.
B. Lennox 1.5/5 największy zawód w zespole.Celność rzutów tragiczna.Pudło sam na sam najbardziej nadaje się na podsumowanie jej występu.
White 5-/5- najlepsza zawodniczka obok Holdsclaw.Robiła z DeForge i Krawiec co chciała.Świetna motorycznie .No i rzuty jej wychodziły.
A. Breitreiner 4-/5 - b.przyzwoity występ.Udowodniła że nie jest typem zawodniczki "tylko na słabsze zespoły".Transfer Lotosowi się udał
C. Holdsclaw 5-/5 .Zrobiła na naszej desce jesień .....czasem brakuje jej koncentracji w rzutach.Nie da się ukryć że jest to atut Wisły na który nie mamy odpowiedzi (a mieliśmy b.podobną zawodniczkę).
Wielebnowska 4/5 Cicha bohaterka.To ona wzieła ciężar gry gdy Wiśle nie szło.
E. Trześniewska- grała za krótko na ocene.
D. Vilipic-3.5/5 grała jak Ruth czyli jakby nie grała.Najsłabsza z podkoszowych Wisły.(ale swoje rzuciła)
A. DeForge 3/5 Fatalna w obronie.W ataku niby poprawnie ale bez fajerwerków.Największy zawód w Wiśle biorąc pod uwagę klase zawodniczki.
J. Skerovic 3.5/5 9 asyst robi wrażenie ale mimo wszystko słabsze zawody Skerovic.Nie wykorzystała słabości Pawlak w obronie.
D. Canty 4.5/5 jedna z bohaterek spotkania.Taki cichy zabójca.
M. Krawiec 1.5/5 Najsłabsza w Wiśle i jedna z najsłabszych na boisku (o ile nie najsłabsza).W obronie równie koszmarna jak DeForge w ataku wielkie NIC.

hellraiser pisze:ann pisze:Niech ci będzie że słabsza postawa DeForge i Skery to nie kwestia przemęczenia a powiedzmy umiejętności.Tym razem ustąpie...
rzeczywiście dwie najslabsze zawodniczki PLKK, Pawlak i Lennox to one mogą buty nosić...
To był taki żart....
PS:Akurat Lennox nie jest słabsza...(nie mówię o tym meczu)
hellraiser pisze:ann pisze:Niech ci będzie że słabsza postawa DeForge i Skery to nie kwestia przemęczenia a powiedzmy umiejętności.Tym razem ustąpie...
To był taki żart....
osesek pisze:hell nie wiem czy tv pokazywała to co wyczyniała na parkiecie Pawlak... 3 jej podania w ten sam punkt na reklamie przy trybunach robią wrażenie!! ale zawsze można napisac, że tle zmęczonej Skery poszło jej zajebiście!!

ann pisze:hellraiser pisze:ann pisze:Niech ci będzie że słabsza postawa DeForge i Skery to nie kwestia przemęczenia a powiedzmy umiejętności.Tym razem ustąpie...
To był taki żart....
PS:Akurat Lennox nie jest słabsza...(nie mówię o tym meczu)
a jak zart to przepraszam, nie zalapalam![]()
![]()
mam nadzieje,że będzie miala okazję to udowodnić.
którą z Amerykanek być posadzil na trybunch hell...?
bo chyba nie Tan

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 118 gości