Champions League 2006/2007

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Zwycięzcą będzie:

FC Barcelona
9
14%
Chelsea Londyn
6
9%
Inter Mediolan
4
6%
AC Milan
14
21%
Liverpool
7
11%
Valencia
4
6%
Real Madryt
1
2%
Manchester United
14
21%
Arsenal Londyn
1
2%
Inny zespół
6
9%

Liczba głosów: 66

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 22 lutego 2007, 18:38

sienot pisze:nie ważna jest ilość ważna jest jakość :)

jasne ze tak, no ale chyba komu jak komu ale Maldiniemu tej jakosci i klasy chyba nie odmowisz? Swoja droga ciekawe jaki pilkarzj podobnej klasy zaliczy nastepna setke :D

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 22 lutego 2007, 20:41

bartas pisze:
jasne ze tak, no ale chyba komu jak komu ale Maldiniemu tej jakosci i klasy chyba nie odmowisz? Swoja droga ciekawe jaki pilkarzj podobnej klasy zaliczy nastepna setke :D

Może ktoś z gwiazdek młodego pokolenia? C. Ronaldo, Kaka, Robben, Rooney... A może ktoś jeszcze inny?
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 04 marca 2007, 22:28

Jerzy Dudek może wystąpić w meczu 1/8 finału Ligi Mistrzów przeciwko Barcelonie. "Pepe Reina narzeka na uraz pachwiny po meczu z Manchesterem United, i jego występ stoi pod dużym znakiem zapytania" - pisze na swojej stronie Jerzy Dudek.

"Gdy dziś rozmawialiśmy, powiedział mi, że 'nie wygląda to najlepiej'. Do spotkania 1/8 Ligi Mistrzów zostało jednak jeszcze trochę czasu, i może nastąpi jakaś poprawa. Jeżeli nie, to jestem gotowy do gry" - deklaruje polski bramkarz.

Pierwsze spotkanie zakończyło się niespodziewanym zwycięstwem "The Reds" 2:1. W najbliższy wtorek dojdzie do rewanżu na "Anfield Road".

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 05 marca 2007, 11:31

jezeli Dudek stanie to Barca ma pewny awans :!: :!: :cry:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 05 marca 2007, 23:39

sienot pisze:jezeli Dudek stanie to Barca ma pewny awans :!: :!: :cry:

Znowu totalne brednie :lol: Może wg Ciebie lepiej byłoby zagrać dwunastką w polu :lol: :?:

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 06 marca 2007, 22:51

Lyon - Roma 0:2
Valencia - Inter 0:0
Liverpool :D - Barcelona 0:1
Chelsea - Porto 2:1

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 07 marca 2007, 07:52

ziutek_pabianice pisze:Lyon - Roma 0:2
Valencia - Inter 0:0
Liverpool :D - Barcelona 0:1
Chelsea - Porto 2:1

same niespodzianki tylko Chelsea :(, ale jest Valencia :)
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
Kuba1992
Amator

Postautor: Kuba1992 » 07 marca 2007, 09:33

Ja osobiście byłem zaskoczony wynikiem Barcelony. Sądziłem że awansuje a tu nic z tego. Całego meczu nie ogladalem bo na DSF skakali z relacjami z kazdego meczu. Mnie bardzo podobala sie bramka Mancinego w meczy z Lyonem.10 razy przełożył piłke pod nogami i z lewej nogi strzelił gola. Zaskoczeniem jest odpadniecie Interu. Porto grało dobrze tylko taka szmate puscil Helton ze strach.

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 07 marca 2007, 21:48

Wyniki do przerwy

AC Milan - Celtic Glasgow 0:0
Pierwszy mecz - 0:0

Arsenal Londyn - PSV Eindhoven 0:0
Pierwszy mecz - 0:1

Manchester United - OSC Lille 0:0
Pierwszy mecz - 1:0

Bayern Monachium - Real Madryt 1:0
Bramka - Roy Makaay (1 min.).
Pierwszy mecz - 2:3.

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 07 marca 2007, 22:42

Arsenal - PSV 1:1
Bayern - Real 2:1
Manchester - Lille 1:0
Milan - Celtic 0:0 (dogrywka)

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 07 marca 2007, 23:19

Milan wygrał 1:0, gola zdobył Kaka w trzeciej minucie dogrywki.

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 07 marca 2007, 23:30

Kuba1992 pisze:Ja osobiście byłem zaskoczony wynikiem Barcelony. Sądziłem że awansuje a tu nic z tego. Całego meczu nie ogladalem bo na DSF skakali z relacjami z kazdego meczu. Mnie bardzo podobala sie bramka Mancinego w meczy z Lyonem.10 razy przełożył piłke pod nogami i z lewej nogi strzelił gola. Zaskoczeniem jest odpadniecie Interu. Porto grało dobrze tylko taka szmate puscil Helton ze strach.

Zaskoczony wynikiem Barcelony? Barcelona w tym roku nic nie gra. W lidze nie wygrała ani jednego meczu z rywalem z czołówki(Sevilla, Real, Valencia). Roma mnie pozytywnie zaskoczyła, spodziewałem się remisu bramkowego. A Inter po wyniku z pierwszego meczu nie miał nawet co marzyć o zwycięstwie w Hiszpanii. Porto... Szkoda drużyny, bo grali ciekawą piłkę i nawet przyjemną dla oka. Chelsea natomiast z taką grą nie będzie miała miejsca w półfinałach.
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 07 marca 2007, 23:35

ziutek_pabianice pisze:Milan wygrał 1:0, gola zdobył Kaka w trzeciej minucie dogrywki.

Milan sie troche pomęczył (niestety). Jednak nie tylko dlatego, że Boruc bronił świetnie (przy strzałach Maldiniego, Seedorfa oraz Pirlo), ale także z powodu dużej ilości szcześcia (poprzeczki Ambrosiniego i Kaki), a przy faulu na Kace sędzia mógł zdecydować się na przywilej korzyści, bo Inzaghi wychodził na sam na sam z Borucem. Teraz czekać tylko na losowanie... Ja licze po cichu na Liverpool. :twisted:

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 08 marca 2007, 07:31

Rosso-Nero pisze:
ziutek_pabianice pisze:Milan wygrał 1:0, gola zdobył Kaka w trzeciej minucie dogrywki.

Milan sie troche pomęczył (niestety). Jednak nie tylko dlatego, że Boruc bronił świetnie (przy strzałach Maldiniego, Seedorfa oraz Pirlo), ale także z powodu dużej ilości szcześcia (poprzeczki Ambrosiniego i Kaki), a przy faulu na Kace sędzia mógł zdecydować się na przywilej korzyści, bo Inzaghi wychodził na sam na sam z Borucem. Teraz czekać tylko na losowanie... Ja licze po cichu na Liverpool. :twisted:

A ja po cichu na Milan zobaczymy kto jest lepszy :P

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 08 marca 2007, 12:59

ziutek_pabianice pisze: zobaczymy kto jest lepszy :P

No zobaczymy. Orientuje się ktoś kiedy jest losowanie i o której godzinie?

Wróć do „Hyde Park”