Wybieramy najlepszą, najwszechstronniejszą zawodniczke AZSu

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Wybieramy najlepszą, najwszechstronniejszą zawodniczke AZSu

Postautor: Mytek » 30 grudnia 2004, 22:46

mam propozycje takiej zabawy: [jesli okaze sie ona nietrafiona, usune ten temat; nie wiem takze czy podobne zabawy byly juz wczesniej na kkforum] : od Nowego Roku do konca tego sezonu kazdy forumowicz[do zabawy zapraszam wszystkich, nie tylko kibiców AZSu Poznan] bedzie mogl wyróżnić trzy zawodniczki: pierwszej z nich przyzna 3 punkty, drugiej- dwa, a trzeciej- jeden punkt. W zabawie bedzie mogl wziąć udzial kazdy zalogowany forumowicz, a na koniec sezonu, moznaby uchonorowac w ten sposob wybrana zawodniczke jakims malym upominkiem.
co Wy na to???
jesli sie zgodzicie to zabawe zaczniemy 8 stycznia, po meczu z ŁKSem; kazdy bedzie mogl wyroznic[wedlug przedstawionych wyzej zasad] trzy zawodniczki, a ja bede zliczal punkty i prowadził klasyfikacje.
czekam na Wasze sugestie w stosunku to tej zabawy; jak juz powiedzialem, jesli pomysl okaze sie nietrafiony, temat zniknie.

narazie pozwole sobie przedstawić "początkowa" liste:

Zawodniczki:

1. Aleliunaite-Jankovska Reda 0 pkt.
2. Borak Natalia 0 pkt.
3. Ciecierska Monika 0 pkt.
4. Jarkowska Joanna 0 pkt.
5. Karpińska Aleksandra 0 pkt.
6. Krupska-Tyszkiewicz Beata 0 pkt.
7. Lorek Joanna 0 pkt.
8. Malendowicz Jagoda 0 pkt.
9. Mrozińska Natalia 0 pkt.
10. Pamuła Anna 0 pkt.
11. Sibora Monika 0 pkt.
12. Szarowska Alicja 0 pkt.
13. Urban Anna 0 pkt.

czekam na Wasze opinie!
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2005, 10:11 przez Mytek, łącznie zmieniany 2 razy.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 30 grudnia 2004, 22:59

Jestem ja najbardziej za Mytek! Dobry pomysl!
Tylko mam pytanie czyli nagradzac bedziemy trzy zawodniczki po kazdym meczu?
Zaczynamy po meczu z Lodzia?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 30 grudnia 2004, 23:03

tak, zaczynamy od meczu z Łodzia, a zawodniczki nagrodzimy dopiero na konu sezonu :D :D
reloaded :]

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 30 grudnia 2004, 23:04

A według mnie to bezsensu!!! Bo najskuteczniejszą zawodniczkę to można wyłonić na podstawie statystyk( zliczyć punkty i tyle). Najlepszą, najwszechstronniejszą - to rozumiem, ma to jakiś sens.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 30 grudnia 2004, 23:12

Szymon ma rację, jak mozna wybrać najskuteczniejszą? To nie podlega ocenie bo statystyki wyłonia takową. Ale najskuteczniejsza nie musi oznaczac najlepszej (zdobedzie 30 pkt ale przy 0 zbiórkach i 10 stratach), wiec słuszna jest koncepcja wyboru "najlepszej" "najpozyteczniejszej dla drużyny" itp.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 30 grudnia 2004, 23:29

Jestem jak najbardziej za tym aby ten konkurs się odbył. Pomysł jest świetny z wybraniem najlepszej zawodniczki jak to napisali : Szymon oraz Mikey. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 30 grudnia 2004, 23:32

korekty zostaly juz wprowadzone :D czekam na dalsze uwagi!!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 31 grudnia 2004, 01:45

Coś mi się zdaje ale Karpińska 3 itd

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 31 grudnia 2004, 09:34

Mikey pisze:Szymon ma rację, jak mozna wybrać najskuteczniejszą? To nie podlega ocenie bo statystyki wyłonia takową. Ale najskuteczniejsza nie musi oznaczac najlepszej (zdobedzie 30 pkt ale przy 0 zbiórkach i 10 stratach), wiec słuszna jest koncepcja wyboru "najlepszej" "najpozyteczniejszej dla drużyny" itp.
no ale przecież ten problem rozwiązuje wyliczenie tdx... Może trafić i 50 pkt a w tendeksie może być lipa... Jak dla mnie to jedyne co może pozostać do oceny "optycznej" to wkład niemierzalny zawodnicza - pożyteczność w grze - np. zasłony, praca w obronie, "podkładki" pod faule przeciwniczek itp. itd...

Łukasz

Postautor: Łukasz » 31 grudnia 2004, 09:45

Ja tam proponuje już teraz Joanne Lorek, bo jak w kooooooooońcu(daj Boże) zacznie grać tak jak ma gadane to może będzie z niej jakiś pożytek w tej drużynie. Bo jak na razie to jest mocna w gębie i nic jej się nie podoba, szkoda że najpierw ona nie zacznie w końcu pożądnie grać, a później dopiero oceniać zaangażowanie innych, bo ja co do jej zaangażowania mam pewne wątplwości...hmmm też za taka gre chciałbym mieć taką pensję, myślę że nadaje się bez przygotowania :D Trochę pokory Panno Lorek, i nie wygadywac bzdur dziennikarzą, jednego kibica straciłyscie, ale to równa się conajmniej 50 kibiców mniej na każdym meczu w Arenie, może siebie przeceniam :) :) :) to się okaże!!
Pozdro. Bede na meczu z ŁSem, ale wsród rodzin koszykarek czyli ich jedynych kibiców w Poznaniu, jak tak traktuja kibiców to tak mają!! Jak się na szanuje kibica!!
Pozdro dla reszty Klubu Kibica.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 08 stycznia 2005, 22:23

Uwaga!!! zaczynami przyznawanie punktow, przypominam ze glosowac moze kazdy zarejestrowany i zalogowany forumowicz, zapraszam w szczegolnosci kibicow z Łodzi i Poznania. kazdy moze wyroznic trzy zawodniczki: jednej przyzna 3pkt, drugiej- 2 a trzeciej- 1pkt. glosujemy do srody do polnocy!!!!ZAPRASZAM!!!!

prosze takze o krociutkie uzasadnienie swojego wyboru przy kazdej zawodniczce!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 08 stycznia 2005, 23:05

a wiec moje dzisiejsze typy sa nastepujace:

3pkt- Reda Jankovska- trafiala w najwazniejszych momentach gry, w duzej mierze zawdzieczamy jej dwa punkty.

2pkt- Monika Sibora- niezle prowadziala zespol w IIkwarcie, wtedy to odrobilismy straty do rywalek

1 pkt- Natalia Mrozińska- pomimo 4 fauli na poczatku IIIkwarty nie dala sie sprowokowac, grala nadal skutecznie.
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2005, 17:00 przez Mytek, łącznie zmieniany 1 raz.

kula
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: kula » 08 stycznia 2005, 23:49

Moje typy w zabawie to:
3 pkt- Monika Ciecierska ( cały mecz na parkiecie 18 pkt 50% skuteczności rzótów z gry)
1 pkt-Joanna Jarkowska ( 31 minut na parkiecie 11 pkt )
2 pkt- Beata Tyszkiewicz ( 37 minut na parkiecie 10 pkt i 10 asyst!!)

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 09 stycznia 2005, 11:36

3 pkt - Natalia Mrozińska - trafiała prawie z każdej pozycji
2 pkt - Beata Krupska-Tyszkiewicz - trafiała w ważnych momentach meczu
1 pkt - Joanna Jarkowska - wola walki

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 09 stycznia 2005, 12:13

moje typy to:

1. Monika Ciecierska - trafiła 18punktów (3pkt)

2. Natalia Mrozińska - trafiała (prawie) z każdej pozycji (2pkt)

3. Monika Sibora - bardzo dobrze zastępowała Krupę (1pkt)
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2005, 16:55 przez MirU <poznań>, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „AZS Poznań”