Wybieramy najlepszą, najwszechstronniejszą zawodniczke AZSu
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Wybieramy najlepszą, najwszechstronniejszą zawodniczke AZSu
mam propozycje takiej zabawy: [jesli okaze sie ona nietrafiona, usune ten temat; nie wiem takze czy podobne zabawy byly juz wczesniej na kkforum] : od Nowego Roku do konca tego sezonu kazdy forumowicz[do zabawy zapraszam wszystkich, nie tylko kibiców AZSu Poznan] bedzie mogl wyróżnić trzy zawodniczki: pierwszej z nich przyzna 3 punkty, drugiej- dwa, a trzeciej- jeden punkt. W zabawie bedzie mogl wziąć udzial kazdy zalogowany forumowicz, a na koniec sezonu, moznaby uchonorowac w ten sposob wybrana zawodniczke jakims malym upominkiem.
co Wy na to???
jesli sie zgodzicie to zabawe zaczniemy 8 stycznia, po meczu z ŁKSem; kazdy bedzie mogl wyroznic[wedlug przedstawionych wyzej zasad] trzy zawodniczki, a ja bede zliczal punkty i prowadził klasyfikacje.
czekam na Wasze sugestie w stosunku to tej zabawy; jak juz powiedzialem, jesli pomysl okaze sie nietrafiony, temat zniknie.
narazie pozwole sobie przedstawić "początkowa" liste:
Zawodniczki:
1. Aleliunaite-Jankovska Reda 0 pkt.
2. Borak Natalia 0 pkt.
3. Ciecierska Monika 0 pkt.
4. Jarkowska Joanna 0 pkt.
5. Karpińska Aleksandra 0 pkt.
6. Krupska-Tyszkiewicz Beata 0 pkt.
7. Lorek Joanna 0 pkt.
8. Malendowicz Jagoda 0 pkt.
9. Mrozińska Natalia 0 pkt.
10. Pamuła Anna 0 pkt.
11. Sibora Monika 0 pkt.
12. Szarowska Alicja 0 pkt.
13. Urban Anna 0 pkt.
czekam na Wasze opinie!
co Wy na to???
jesli sie zgodzicie to zabawe zaczniemy 8 stycznia, po meczu z ŁKSem; kazdy bedzie mogl wyroznic[wedlug przedstawionych wyzej zasad] trzy zawodniczki, a ja bede zliczal punkty i prowadził klasyfikacje.
czekam na Wasze sugestie w stosunku to tej zabawy; jak juz powiedzialem, jesli pomysl okaze sie nietrafiony, temat zniknie.
narazie pozwole sobie przedstawić "początkowa" liste:
Zawodniczki:
1. Aleliunaite-Jankovska Reda 0 pkt.
2. Borak Natalia 0 pkt.
3. Ciecierska Monika 0 pkt.
4. Jarkowska Joanna 0 pkt.
5. Karpińska Aleksandra 0 pkt.
6. Krupska-Tyszkiewicz Beata 0 pkt.
7. Lorek Joanna 0 pkt.
8. Malendowicz Jagoda 0 pkt.
9. Mrozińska Natalia 0 pkt.
10. Pamuła Anna 0 pkt.
11. Sibora Monika 0 pkt.
12. Szarowska Alicja 0 pkt.
13. Urban Anna 0 pkt.
czekam na Wasze opinie!
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2005, 10:11 przez Mytek, łącznie zmieniany 2 razy.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
no ale przecież ten problem rozwiązuje wyliczenie tdx... Może trafić i 50 pkt a w tendeksie może być lipa... Jak dla mnie to jedyne co może pozostać do oceny "optycznej" to wkład niemierzalny zawodnicza - pożyteczność w grze - np. zasłony, praca w obronie, "podkładki" pod faule przeciwniczek itp. itd...Mikey pisze:Szymon ma rację, jak mozna wybrać najskuteczniejszą? To nie podlega ocenie bo statystyki wyłonia takową. Ale najskuteczniejsza nie musi oznaczac najlepszej (zdobedzie 30 pkt ale przy 0 zbiórkach i 10 stratach), wiec słuszna jest koncepcja wyboru "najlepszej" "najpozyteczniejszej dla drużyny" itp.
-
Łukasz
Ja tam proponuje już teraz Joanne Lorek, bo jak w kooooooooońcu(daj Boże) zacznie grać tak jak ma gadane to może będzie z niej jakiś pożytek w tej drużynie. Bo jak na razie to jest mocna w gębie i nic jej się nie podoba, szkoda że najpierw ona nie zacznie w końcu pożądnie grać, a później dopiero oceniać zaangażowanie innych, bo ja co do jej zaangażowania mam pewne wątplwości...hmmm też za taka gre chciałbym mieć taką pensję, myślę że nadaje się bez przygotowania
Trochę pokory Panno Lorek, i nie wygadywac bzdur dziennikarzą, jednego kibica straciłyscie, ale to równa się conajmniej 50 kibiców mniej na każdym meczu w Arenie, może siebie przeceniam
to się okaże!!
Pozdro. Bede na meczu z ŁSem, ale wsród rodzin koszykarek czyli ich jedynych kibiców w Poznaniu, jak tak traktuja kibiców to tak mają!! Jak się na szanuje kibica!!
Pozdro dla reszty Klubu Kibica.
Pozdro. Bede na meczu z ŁSem, ale wsród rodzin koszykarek czyli ich jedynych kibiców w Poznaniu, jak tak traktuja kibiców to tak mają!! Jak się na szanuje kibica!!
Pozdro dla reszty Klubu Kibica.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Uwaga!!! zaczynami przyznawanie punktow, przypominam ze glosowac moze kazdy zarejestrowany i zalogowany forumowicz, zapraszam w szczegolnosci kibicow z Łodzi i Poznania. kazdy moze wyroznic trzy zawodniczki: jednej przyzna 3pkt, drugiej- 2 a trzeciej- 1pkt. glosujemy do srody do polnocy!!!!ZAPRASZAM!!!!
prosze takze o krociutkie uzasadnienie swojego wyboru przy kazdej zawodniczce!
prosze takze o krociutkie uzasadnienie swojego wyboru przy kazdej zawodniczce!
reloaded :]
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
a wiec moje dzisiejsze typy sa nastepujace:
3pkt- Reda Jankovska- trafiala w najwazniejszych momentach gry, w duzej mierze zawdzieczamy jej dwa punkty.
2pkt- Monika Sibora- niezle prowadziala zespol w IIkwarcie, wtedy to odrobilismy straty do rywalek
1 pkt- Natalia Mrozińska- pomimo 4 fauli na poczatku IIIkwarty nie dala sie sprowokowac, grala nadal skutecznie.
3pkt- Reda Jankovska- trafiala w najwazniejszych momentach gry, w duzej mierze zawdzieczamy jej dwa punkty.
2pkt- Monika Sibora- niezle prowadziala zespol w IIkwarcie, wtedy to odrobilismy straty do rywalek
1 pkt- Natalia Mrozińska- pomimo 4 fauli na poczatku IIIkwarty nie dala sie sprowokowac, grala nadal skutecznie.
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2005, 17:00 przez Mytek, łącznie zmieniany 1 raz.
reloaded :]
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
moje typy to:
1. Monika Ciecierska - trafiła 18punktów (3pkt)
2. Natalia Mrozińska - trafiała (prawie) z każdej pozycji (2pkt)
3. Monika Sibora - bardzo dobrze zastępowała Krupę (1pkt)
1. Monika Ciecierska - trafiła 18punktów (3pkt)
2. Natalia Mrozińska - trafiała (prawie) z każdej pozycji (2pkt)
3. Monika Sibora - bardzo dobrze zastępowała Krupę (1pkt)
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2005, 16:55 przez MirU <poznań>, łącznie zmieniany 1 raz.