Klub Kibica
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
gofer13
jak najbardzie Was rozumiem dlatego na ten meczyk i niedzielny nalezy sie sprezyc byc troszke wczesnie i dac wejsc nam do sektora piknikom dla nich jest m iejsce gdzie ondziej i niech sobie nawet maja szaliki, koszulki i co tam sobie jeszcze zycza ale jak ni dopinguja to wyjazd i nkt nie bedzie za nimi plakal dlatego przychodzcie do nas a napewno bedziemy sie dobrze bawili i won z piknikiem
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
-
gofer13
-
gofer13
- pawelsuch
- Amator
- Kontaktowanie:
Endrju ma zadanie bojowe zajac caly sektor tak jak zrobilem to ja i Radek na meczu z Wisla, ja niestety teraz nie moge sie tak szybko stawic wiec licze, ze ktos mu pomoze. Zajmiemy sektor i tyle, bedzie miejsce ale i tak wazne jest zeby do tej 17 jak mowi tadeo byc na hali pozdrawiam serdecznie i jutro widzimy sie na meczu
PS nie napinajcie sie tak wiemy jak sytuacja wyglada i caly czas probujemy to zmienic nie potrzeba sie klucic o takie rzeczy
PS nie napinajcie sie tak wiemy jak sytuacja wyglada i caly czas probujemy to zmienic nie potrzeba sie klucic o takie rzeczy
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Sluchajcie Skonczcie te klutnie kto ile lat chodzi itd. Czy to pomoze koszykarkom? Mysle ze nie...
Do Gofer: Jeszcze raz was zapraszam do sektora mysle ze caly albo nawet i wiecej bedzie zajety dla klubu kibica. Wez kolege ktory z toba byl w Polkowicach z nami, Ara, Anie i innych jeszcze znajomych i dolaczcie do nas jutro na meczu i nie czekajcie do ostatniej chwili... bo nie wiem czy mi sie dobrze wydaje.. ale na ost meczu z Polfa powodem waszego nie przyjscia bylo brak miejsc w KK rowniez spowodowane tym ze na ostatnia chwile przyszedles. (Choc moge sie mylic).
WIEC JESZCZE RAZ ZAPRASZAM WSZYSTKICH ! JA bede kolo 16.-16.30 na hali i zarezerwuje odpowiednie miejsca w ilosci takiej jaka bedzie nam potrzebna.
Do Gofer: Jeszcze raz was zapraszam do sektora mysle ze caly albo nawet i wiecej bedzie zajety dla klubu kibica. Wez kolege ktory z toba byl w Polkowicach z nami, Ara, Anie i innych jeszcze znajomych i dolaczcie do nas jutro na meczu i nie czekajcie do ostatniej chwili... bo nie wiem czy mi sie dobrze wydaje.. ale na ost meczu z Polfa powodem waszego nie przyjscia bylo brak miejsc w KK rowniez spowodowane tym ze na ostatnia chwile przyszedles. (Choc moge sie mylic).
WIEC JESZCZE RAZ ZAPRASZAM WSZYSTKICH ! JA bede kolo 16.-16.30 na hali i zarezerwuje odpowiednie miejsca w ilosci takiej jaka bedzie nam potrzebna.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
gofer13
-
gofer13
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
No niestety pikniki byly... coz ciezko cos jest z nimi zrobic. Ale dzieki Gofer za pomoc w dopingowaniu. W Poznaniu to bedzie dopiero sie dzialo... bo zawsze na wyjazdach jest lepiej 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”