Klub Kibica

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

gofer13

Postautor: gofer13 » 16 marca 2007, 17:31

powidzmy tak...
my bylismy chetni ale gdy widzielismy ze tamten sektor jest zawsze pelen i nietymi co trzeba to jak mielismy tam przejsc??
aby stac sobie na glowach??

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 16 marca 2007, 17:34

jak najbardzie Was rozumiem dlatego na ten meczyk i niedzielny nalezy sie sprezyc byc troszke wczesnie i dac wejsc nam do sektora piknikom dla nich jest m iejsce gdzie ondziej i niech sobie nawet maja szaliki, koszulki i co tam sobie jeszcze zycza ale jak ni dopinguja to wyjazd i nkt nie bedzie za nimi plakal dlatego przychodzcie do nas a napewno bedziemy sie dobrze bawili i won z piknikiem

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

gofer13

Postautor: gofer13 » 16 marca 2007, 17:38

akurat ja jestem juz na hali po godzinie 16 wiec moizna sie dogadac co gdzie i jak...
dobrze mówie??

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 16 marca 2007, 17:39

alz oczywiscie tak wiec widzimy sie ze wszystkimi w sobote najponiej o 17 i jedziemy z ostrym, nieustajacym dopingiem

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

gofer13

Postautor: gofer13 » 16 marca 2007, 17:40

stwozmy takie show jak w polkowicach...
tam moglismy a na miejscu nie??
co jest z nami?/

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 16 marca 2007, 18:44

Endrju ma zadanie bojowe zajac caly sektor tak jak zrobilem to ja i Radek na meczu z Wisla, ja niestety teraz nie moge sie tak szybko stawic wiec licze, ze ktos mu pomoze. Zajmiemy sektor i tyle, bedzie miejsce ale i tak wazne jest zeby do tej 17 jak mowi tadeo byc na hali pozdrawiam serdecznie i jutro widzimy sie na meczu :)

PS nie napinajcie sie tak wiemy jak sytuacja wyglada i caly czas probujemy to zmienic nie potrzeba sie klucic o takie rzeczy

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 16 marca 2007, 20:27

Sluchajcie Skonczcie te klutnie kto ile lat chodzi itd. Czy to pomoze koszykarkom? Mysle ze nie...
Do Gofer: Jeszcze raz was zapraszam do sektora mysle ze caly albo nawet i wiecej bedzie zajety dla klubu kibica. Wez kolege ktory z toba byl w Polkowicach z nami, Ara, Anie i innych jeszcze znajomych i dolaczcie do nas jutro na meczu i nie czekajcie do ostatniej chwili... bo nie wiem czy mi sie dobrze wydaje.. ale na ost meczu z Polfa powodem waszego nie przyjscia bylo brak miejsc w KK rowniez spowodowane tym ze na ostatnia chwile przyszedles. (Choc moge sie mylic).
WIEC JESZCZE RAZ ZAPRASZAM WSZYSTKICH ! JA bede kolo 16.-16.30 na hali i zarezerwuje odpowiednie miejsca w ilosci takiej jaka bedzie nam potrzebna.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

gofer13

Postautor: gofer13 » 16 marca 2007, 20:31

endrju.. spoko
bede na hali po 16...
pogadamy i napewno cos z tego bedzie...
wazne aby kibicowac a nie sie klucic...
a dobra ekipa to pol sukcesu....

pozdro i do jutra...

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 16 marca 2007, 22:44

szczerze to mam nadzieję że coś z tego wyjdzie .. rezerwacja całego sektora i nie widzę innej opcji !!
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 16 marca 2007, 23:03

Dokladnie cesare musimy zajac caly sektor bo innego wyjscia nie ma a wiec niech ktos ruszy pupcie i wpadnie szybciej zajac miejsca :)
Mam nadzieje ze nam sie jutro uda spektakl :P

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 17 marca 2007, 14:06

Kupilem balony 200szt za 32zika (bialo-niebieskie) Zrzutka panowie po 2-3zika :P Mysle ze starcza na 2-3 mecze. :)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

gofer13

Postautor: gofer13 » 18 marca 2007, 23:00

no i jak pokazaly co potrafia...
a piknik dalej jak piknik...

nic sie nie zmieni...

ale w poznaniu niebedzie piknika...
koszyki zostaja w gorzowie...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 19 marca 2007, 11:17

No niestety pikniki byly... coz ciezko cos jest z nimi zrobic. Ale dzieki Gofer za pomoc w dopingowaniu. W Poznaniu to bedzie dopiero sie dzialo... bo zawsze na wyjazdach jest lepiej :D

gofer13

Postautor: gofer13 » 19 marca 2007, 18:04

a ekipa jedzie nie mala...

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 19 marca 2007, 19:26

Mały offtopik:

Obrazek
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”