Doping bardzo fajny cały mecz. bez wiekszych przestojów. a jak szedłem na mecz to słyszałem was na dworze
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
sebzinho pisze:Nasz ORZEŁEK najlepszy w Polske jest, najlepszy w Polsce jest, najlepszy w Polsce jest !!! Może kilka słów o meczu z mojej strony. Był to bardzo wyrównany mecz. Ale wygrała drużyna lepsza, a dzisiaj nią był nasz ORZEŁEK !!!
SEP-CE pisze:enkey ja bym nie był tak na wyrost z tym wspaniałym dopningiem !! wydaje mi się że wczoraj był lepszy !!
Ja może o dopingu od siebieBędę krytykiem
:P Bo zapowiadało sie świetnie
Przed meczem fajne śpiewy (byłemwtedy po 2 stronie sali by patrzec), 1 kwarta dobra
, w 2 no cóż już zaczęło się obijanie (przynajmniej po mojej stronie), 3 to nie wiem co to było
Kuba przyszedł , fajnie i przez całą 3 kwarte i połowę 4 w innej melodi leciało "MKS kosz" (i tu musze się pochwalic
że raz (nie pierwszy) udało mi się zgadnąc co będzie następną piosenką po "MKS kosz", a co było ?? "MKS kosz" tylko z inną melodią) !!!!!!!!!!!!!! Bardzo wielki + dla pyubliczności
ładnie na koniec wstali
A co jeszcez mi sie podobało ? Chwilami chorwackie
Szczególnie juz pod koniec meczu
Już ludzie z nami wtedy klaskali
Polkowice jednak umieją się bawic
![]()
A największy minus za początek , sam początek pzrywejściu !!!!!!!!!!!!! Widac się o nas boją:D:D
SEP-CE pisze:tu nie chodzi o to !! widownia powoli się zaczyna z namibawicwidac że przyklaskuja do rytmu itp. ale mi chodzi o to że jak zwykle mamy problem albo z bokami
albo ze środkiem bojakja widze to tylko na początkuwszyscy spiewają
a potem jakby sie odechcialo !! przyczyną tego może byc to iż oglądają w tej chwili mecz, ja póxniej jak poszedlemw środek to dobrze się bawiłem i oglądałem mecz
SEP-CE pisze:tu nie chodzi o to !! widownia powoli się zaczyna z namibawicwidac że przyklaskuja do rytmu itp. ale mi chodzi o to że jak zwykle mamy problem albo z bokami
albo ze środkiem bojakja widze to tylko na początkuwszyscy spiewają
a potem jakby sie odechcialo !! przyczyną tego może byc to iż oglądają w tej chwili mecz, ja póxniej jak poszedlemw środek to dobrze się bawiłem i oglądałem mecz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości