I runda play-off: CCC Polkowice - ŁKS Łódź

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Kuba
Oldboy

I runda play-off: CCC Polkowice - ŁKS Łódź

Postautor: Kuba » 17 marca 2007, 22:49

Kilka zdjęć z mojej strony. i krótki komentarz:

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Doping bardzo fajny cały mecz. bez wiekszych przestojów. a jak szedłem na mecz to słyszałem was na dworze :shock: PIĘKNIE :!: baloniada w barwach Polkowic, konfetti na początek (przerwa :lol: ) - wszystko bardzo fajne. Chorwackie ciągnięte przez ponad 10 minut też dało niezły efekt. liczebność nas okolo 60-70. Mysle, ze stac nas na duzo więcej, ale i tak dziś było b. fajnie. Wielkie brawa chłopaki :!: Po meczu tradycyjnie juz podziekowanie laskom, a one nam. a wsród dziewczyn podbiegających do nas ... OLGA ŻYTOMIRSKA :D Oby jutro było podobnie i z dopingiem i z wynikiem ;-)

Misiex
Nowy na forum

Postautor: Misiex » 17 marca 2007, 22:54

Wrzucajcie na przyszłość fotki na www.tinypic.com . Na imageshack się cholernie długo otwierają... :evil:
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
hool's
Amator

Postautor: hool's » 17 marca 2007, 22:57

zajebisty doping :lol: brawo chłopaki :lol: :lol:

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 17 marca 2007, 23:38

No mecz fajny pod względem kibicowskim i sportowym(dla Polkowic :wink: )
Jutro liczę na powtórkę i na troszkę większą frekwencje bo jest to możliwe choć by o te 10głów.

Awatar użytkownika
Piotrek
Żak

Postautor: Piotrek » 18 marca 2007, 10:48

fajnie fajnie po meczu tez bylo fajnie na rynku jak suki za nami jezdzili a my sie bawilismy :D dzisiaj trzeba to powturzyc..

enkey41
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: enkey41 » 18 marca 2007, 21:22

widzicie jak dobrze dzisiaj nam poszło..oby tak dalej....

KTO WIDZIAŁ, TEN WIEEE
JAK SIE BAWIĄ KIBICEEE
EURO 2008 SIĘ ZBLIŻAAA !!!
DUUUUŻYMI KROKAMI !!!

POLSKA!!!!!!
DO BOJU!!!!!!

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 18 marca 2007, 21:32

enkey ja bym nie był tak na wyrost z tym wspaniałym dopningiem !! wydaje mi się że wczoraj był lepszy !!

Ja może o dopingu od siebie :) Będę krytykiem :D:P Bo zapowiadało sie świetnie :D Przed meczem fajne śpiewy (byłemwtedy po 2 stronie sali by patrzec), 1 kwarta dobra :), w 2 no cóż już zaczęło się obijanie (przynajmniej po mojej stronie), 3 to nie wiem co to było :P Kuba przyszedł , fajnie i przez całą 3 kwarte i połowę 4 w innej melodi leciało "MKS kosz" (i tu musze się pochwalic :Dże raz (nie pierwszy) udało mi się zgadnąc co będzie następną piosenką po "MKS kosz", a co było ?? "MKS kosz" tylko z inną melodią) !!!!!!!!!!!!!! Bardzo wielki + dla pyubliczności :) ładnie na koniec wstali :P A co jeszcez mi sie podobało ? Chwilami chorwackie :) Szczególnie juz pod koniec meczu :) Już ludzie z nami wtedy klaskali :) Polkowice jednak umieją się bawic :P

A największy minus za początek , sam początek pzrywejściu !!!!!!!!!!!!! Widac się o nas boją :D:D:D

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 18 marca 2007, 21:33

Nasz ORZEŁEK najlepszy w Polske jest, najlepszy w Polsce jest, najlepszy w Polsce jest !!! Może kilka słów o meczu z mojej strony. Był to bardzo wyrównany mecz. Ale wygrała drużyna lepsza, a dzisiaj nią był nasz ORZEŁEK !!!
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 18 marca 2007, 21:41

sebzinho pisze:Nasz ORZEŁEK najlepszy w Polske jest, najlepszy w Polsce jest, najlepszy w Polsce jest !!! Może kilka słów o meczu z mojej strony. Był to bardzo wyrównany mecz. Ale wygrała drużyna lepsza, a dzisiaj nią był nasz ORZEŁEK !!!

tematy pomyliłeś 8) 8)

Doping był niezły, zabawa też, coś tam próbowaliśmy z nową piosenką ale jeszcze trzeba dużo, dużo w niej poprawić. Fajnie, że hala się bawiła na swój sposób, szkoda, że pod rytmem CCC i tu minus dla nas bo dziś trochę tej nazwy nadużywaliśmy :? :? Ale i tak było zajedwabiście. Na koniec wszyscy wstają i nawet długo nie trzeba było ludzi do tego namawiać.

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 18 marca 2007, 21:50

1 kwarta Dobra druga trzecia słabo ale Czwarta już mi sie podobała :lol: Oby więcej takich "czwartych" kwart w naszym wykonaniu :)
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Awatar użytkownika
Piotrek
Żak

Postautor: Piotrek » 18 marca 2007, 22:08

no i pieknie dwa zwyciestwa :D wrzucajcie foty i filmiki :]

enkey41
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: enkey41 » 19 marca 2007, 07:24

SEP-CE pisze:enkey ja bym nie był tak na wyrost z tym wspaniałym dopningiem !! wydaje mi się że wczoraj był lepszy !!

Ja może o dopingu od siebie :) Będę krytykiem :D:P Bo zapowiadało sie świetnie :D Przed meczem fajne śpiewy (byłemwtedy po 2 stronie sali by patrzec), 1 kwarta dobra :), w 2 no cóż już zaczęło się obijanie (przynajmniej po mojej stronie), 3 to nie wiem co to było :P Kuba przyszedł , fajnie i przez całą 3 kwarte i połowę 4 w innej melodi leciało "MKS kosz" (i tu musze się pochwalic :Dże raz (nie pierwszy) udało mi się zgadnąc co będzie następną piosenką po "MKS kosz", a co było ?? "MKS kosz" tylko z inną melodią) !!!!!!!!!!!!!! Bardzo wielki + dla pyubliczności :) ładnie na koniec wstali :P A co jeszcez mi sie podobało ? Chwilami chorwackie :) Szczególnie juz pod koniec meczu :) Już ludzie z nami wtedy klaskali :) Polkowice jednak umieją się bawic :P

A największy minus za początek , sam początek pzrywejściu !!!!!!!!!!!!! Widac się o nas boją :D:D:D

a mi sie właśnie zdaje ze na drugim meczu z Łodzią było lepiej...nawet trybuna główna ruszyła tyłkami...

DUUUUŻYMI KROKAMI !!!

POLSKA!!!!!!

DO BOJU!!!!!!

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 19 marca 2007, 08:08

tu nie chodzi o to !! widownia powoli się zaczyna z namibawic :) widac że przyklaskuja do rytmu itp. ale mi chodzi o to że jak zwykle mamy problem albo z bokami :P albo ze środkiem bojakja widze to tylko na początkuwszyscy spiewają :P a potem jakby sie odechcialo !! przyczyną tego może byc to iż oglądają w tej chwili mecz, ja póxniej jak poszedlemw środek to dobrze się bawiłem i oglądałem mecz :)

enkey41
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: enkey41 » 19 marca 2007, 09:54

SEP-CE pisze:tu nie chodzi o to !! widownia powoli się zaczyna z namibawic :) widac że przyklaskuja do rytmu itp. ale mi chodzi o to że jak zwykle mamy problem albo z bokami :P albo ze środkiem bojakja widze to tylko na początkuwszyscy spiewają :P a potem jakby sie odechcialo !! przyczyną tego może byc to iż oglądają w tej chwili mecz, ja póxniej jak poszedlemw środek to dobrze się bawiłem i oglądałem mecz :)

hehe;p;p ale i tak spoko było...słyszałem w tv jak pokazywali kibiców..to tylko tych dzieciaków..tzn. lewą strone...

DUUUUŻYMI KROKAMI !!!

POLSKA!!!!!!

DO BOJU!!!!!!

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 19 marca 2007, 11:21

SEP-CE pisze:tu nie chodzi o to !! widownia powoli się zaczyna z namibawic :) widac że przyklaskuja do rytmu itp. ale mi chodzi o to że jak zwykle mamy problem albo z bokami :P albo ze środkiem bojakja widze to tylko na początkuwszyscy spiewają :P a potem jakby sie odechcialo !! przyczyną tego może byc to iż oglądają w tej chwili mecz, ja póxniej jak poszedlemw środek to dobrze się bawiłem i oglądałem mecz :)

A ja tylko urywki widziałem ... :lol:
A co do widowni to cieszy mnie to że w końcu sie ruszyli tylko szkoda że przy ''ccc" Trzeba ich przestawić ale wszystko stopniowo nie ma co za dużo od początku zmieniać... :wink:
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Wróć do „Kibice”