WYNIKI !!!

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

gość

Postautor: gość » 25 lutego 2007, 22:56

Olimpia Maczki wygrała 74:59.

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 03 marca 2007, 23:15

Ślęza Siechnice - MKS AZS PWSZ Konin 61:49 /15:8, 18:12, 13:17, 15:12/

Ślęza Siechnice: Halama - 15, Borowiec - 14, Smektała - 8, Gargasz - 8, Dudkiewicz - 6, Urban - 4, Hołtyn - 3, Sklepowicz - 3, Walichiewicz - 0, Włodarczyk - 0.

MKS Konin: Przybylak - 15, Czachor - 10, Krzemińska - 9, Przytarska - 5, Krzemień - 5, Walas - 2, Zientek - 2, Libertowska - 1, Borońska - 0, Maciejewska - 0.

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 17 marca 2007, 20:31

Ostrovia Ostrów - Karkonosze JG 110:44 (22:16 ; 24:13 ; 42:2 ; 22:13)

Punkty:
Ostrovia: K. Skrzypczak 22, K. Łuczak 21, E. Mielczarek 20, K. Kaczmarek 18, A. Rajkowska 16, M. Parysek 11, M. Śniegocka 2

Karkonosze: M. Sawicka 12, M. Klementowska 7, K. Werłos 7, J. Pawlukiewicz 6, M. Kowiel 5, M. Kowalczyk 5, M. Nowicka 2

Dodam, że Ostrovia grała dziś tylko siódemką zawodniczek. Cały mecz na ławce przesiedziały K. Sip, M. Krzyżaniak, A. Krygowska oraz M. Błaszczyk. W składzie zabrakło Moniki Adamiak, natomiast jeszcze dwa dni przed meczem nie był pewny udział Magdy Parysek, która ostatecznie jednak zagrała. W pierwszej piątce debiutowała natomiast Edyta Mielczarek.

Spotkanie było wyjątkowo udane dla Ostrovii. Goście tylko przez pierwszą kwartę byli w stanie jako tako rywalizować z ostrowiankami, głownie dlatego, że nie zawodziła skuteczność. Prawdziwe show było jednak w trzeciej kwarcie, gdzie ilość przechwytów, kontr i celnych rzutów nie sposób zliczyć. Trener gości, p. Jerzy Gadziński przyznał po meczu, że na stojąco grać się nie da, i niestety (a na szczęście dla gospodyń) taki też był obraz gry Karkonoszy w trzecich dziesięciu minutach. Zresztą, poza wspomnianą pierwszą kwartą, w pozostałych także nie było najlepiej. Setny punkt dla Ostrovii zdobyła (po zbiórce w ataku) rzutem spod kosza Edyta Mielczarek (37 min gry). Zawodniczki z JG, mimo, że zagrały jak zagrały, przynajmniej w początkowych fragmentach meczu braki w doświadczeniu nadrabiały dość rozsądną grą w ataku (celne rzuty z wypracowanych pozycji), później jednak było znacznie gorzej a wynik wydaje się być odzwierciedleniem postawy obu drużyn na boisku.
Obrazek

you're as good as your last performance

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 18 marca 2007, 00:08

czarny pisze:p. Jerzy Gadziński

Gadzimski :)

czarny ;)

Postautor: czarny ;) » 18 marca 2007, 08:19

hehe spisywałem z listy, którą dostarczył nam sam zespół :P a przyznam bez bicia, że tego Pana widziałem pierwszy raz na oczy ;)

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 18 marca 2007, 08:43

A ładne masz oczy? :P

P.S. Co do wyników to grupa B i C już zakończyła rozgrywki - w grupie A brakuje mi jednego wyniku a w grupie D dwóch wyników.

tygrysiul
Nowy na forum

Postautor: tygrysiul » 18 marca 2007, 16:45

MOSiR Mysłowice - Gimbal Tarnawa Dolna 90:72 :D
pozdrawiam

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 19 marca 2007, 21:19

gilus pisze:A ładne masz oczy? :P

to chyba nie ma większego znaczenia :] w każdym razie myślę, że osoba trenera gości, nie tylko ze względu na nazwisko, utkwi mi w pamięci na długo :) szczególnie w ostatniej kwarcie, gdy podczas przerwy na żądanie pięć lasek naradzało się w kółku co będą grały a trener z założonymi rękoma i i wzrokiem wlepionym gdzieś przed siebie siedział na ławce ;) ogólnie jednak całkiem pozytywny gość z niego i wypada życzyć jemu i jego dziewuszkom sukcesów w przyszłości :)
Obrazek

you're as good as your last performance

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 23 marca 2007, 23:51

Mati, jednak to Wy jesteście w ósemce... GRATKI! Szkoda, że lepszy sportowo zespół musiał zakończyć sezon... no ale cóż, chciało się być czyimiś rezerwami, to teraz trzeba oddawać innym to, co sie wygrało... tylko po co się wygrywa w takim razie...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

jasass
Nowy na forum

Postautor: jasass » 24 marca 2007, 14:47

Olimpia nie gra w dalszej czesci rozgrywek 1ligi nie dlatego, ze jest rezerwami AZSu tylko dlatego, ze zaraz po polfinalach 1ligi sa finaly MPJS!i (chyba) trenerzy zdecydowali co jest dla nich wazniejsze!bo ciezko by bylo zagrac 8 meczy z rzedu!
Zdobyć świata szczyt..! :D

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 24 marca 2007, 15:03

No co Ty :shock: To raczej nie przekażę tego nikomu od nas (i mam nadzieję, że nikt tego nie przeczyta)... to po co wogóle grać... eeee... dobrze, że już nie chodzimy... R.I.P [']

To pozostaje trzymać kciuki za MUKSa... POWODZENIA!

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 24 marca 2007, 16:51

jasass ma rację, to znaczy przynajmniej taka jest wersja oficjalna (tak też wyczytałem w Przeglądzie Sportowym).

A co do 8 meczy w ciągu 8 dni to się chyba da zagrać bo MUKS będzie tak grał (swoją drogą jak dziewczyny z MUKSu to wytrzymają to zaczne podejrzewać, że one są cyborgami) :P

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 25 marca 2007, 00:40

Seba pisze:No co Ty :shock: To raczej nie przekażę tego nikomu od nas (i mam nadzieję, że nikt tego nie przeczyta)... to po co wogóle grać... eeee... dobrze, że już nie chodzimy... R.I.P [']

To pozostaje trzymać kciuki za MUKSa... POWODZENIA!

No co ty za taki twór to nikt kciuków trzymać nie będzie :!:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 25 marca 2007, 10:27

Będzie będzie :)

Na pewno wolę twór typu MUKS niż twór typu obecna Olimpia :)

A w Gdyni to może nawet będę trzymał kciuki na żywo bo już obiecałem Skobelkowi, że przyjadę :P

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 marca 2007, 10:55

gilus pisze:Na pewno wolę twór typu MUKS niż twór typu obecna Olimpia :)

:evil: Nie Olimpia ... rezerwy AZSu jesli już :twisted: Nie mieszaj pojęć... no i póki co to w juniorkach starszych jakoś jeszcze się Twojemu MUKSowi nie udało wygrać z tym "tworem" :lol:

Wróć do „I/II liga”